240

Анонимен

преди 1 година

Принципно си за ада ще го видиш сам

239

Анонимен

преди 1 година

Да силата е в Исус Христос а ти не богохулствай анатема ти

238

Засрами се Нешке !!!

преди 1 година

'' Искаме ли да сме родител 1 и родител 2 '' ................................. не, не искаме ... тази безспорно болна идеология едва ли ще намери почва в Източна Европа, но ... още-повече не искаме пияни руснаци с автомати да изнасилват 4-годишни и възрастни жени, защото ТОЧНО ТОВА оправдавате вие възрастните комунисти, отказвайки да осъдите путинския фашизъм.

237

Отец Нафърфориии

преди 1 година

Драги джендъре който е тръгнал против бог Исуса Христа все си гое намерил помнете

236

Анонимен

преди 1 година

До Драги джендърене ми Принципно въпроса ти показва, че без да имаш някоя сила, която да ти ръководи живота, не можеш. Това обяснява, защо ти трябва "баща на народите" - преди Сталин, сега Путин, след него, някой друг.

235

Анонимен

преди 1 година

Дайте примери за вас да сравним

234

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 258 "Това са такива елементарни конспирации" Ми, като са й наредили да излезе на амбразурата, е жано само да говори някакви сигнални думички, пък какви са за какво са и какво стои зад тях - има ли значение? И без това те са предназначени за хора, които не разбират сложни мисли, камо ли да могат самите те да мислят, за да разберат как ги баламосва.

233

Драги джендърене ми

преди 1 година

Отговаряте в кой бог вярвате чакам.Въпроса е сериозен в Сатаната ли?

232

Анонимен

преди 1 година

Как ще има "родител 1 и родител 2"?? ... Това значи, че "родител 2" е по долу от "родител 1"... Демек 2 ще се чувства пренебрегнат и ощетен.. Дискриминиран... Пак недомислици...

231

Анонимен

преди 1 година

"Великата" Нешка Робева - недобър родител, една дъщеря, цинични и откровено престъпни тренировъчни методи, почитателка на "пророчицата" Ванга, почиталтелка на редица конспирации, съратничка на Бареков ..... истински пример на човек с "ценности".

230

Анонимен

преди 1 година

Сега ясно ли вие що Бг Испания и половин Европа падна под турско скоро ще усетите пак откъде духа евтърът безбожници содомитски

229

Анонимен

преди 1 година

и тая изперка, а ми беше симпатична. За какъв златен милиард говори?! Това са такива елементарни конспирации, че просто не е истина интелигиентен човек като нея да се занимава с тях ... Явно възрастта не прощава.

228

Анонимен

преди 1 година

Тези с фиксация по *** темите явно избиват навън свои собствени "особености" и дефицити. Най-добре да ги разберем, да се отнесем с известно съчувствие и толкоз, да ги игнорираме.

227

Питам джендърите

преди 1 година

Дет уми ра т за тая идеология в коя библия,коран кой бог проповядва това? и второ роди се отроче от женски или мъжки пол с отец еди кой си и майка еди коя си тъй пише в кръщелното ми вас кой ви кръсти и в кой бог се кълнете USA li????

226

Анонимен

преди 1 година

Българинът цял живот роб. По-нисък от тревата. Гаврят се с него на работа, слугува за жълти стотинки, тотален ***. Няма проблеми. Чуе нещо за някакви ***, скача, налита на бой. Само в интернет, разбира се. И соц бабето от снимката и то така. Не знае на кой свят е.

225

Анонимен

преди 1 година

Нешке я се придържай към гимнастиката - не мисля че стари комунистически догми и подобни конспиративни теории за златен милярд са нещо в от което имаме нужда или нещо което всеки здравомислещ приема

224

Ицо

преди 1 година

Тая и добър ден да ви каже, пак проверете дали е ден и дали не ви лъже. Веднъж барекова маша, цял живот срам. как има очи въобще да се показва пред обществото. Такива същества трябва да са натикани в ъгъла. Слуга на мафията.

223

Анонимен

преди 1 година

Историята се повтаря, но няма кой да чете, още по-малко да си извади правилните изводи. Както Римската импария рухва, поради самодоволство, нихилизъм и религиозни борби, така абсолютно същото ще се случи и с европейската цивилизация. Очакват ни нови тъмни векове изпълнени с религиозен фанатизъм, забрава на научните и цивилизационни достижения, докато един ден не бъдат преоткрини отново - колелото се върти, а както е казал Айнщайн само човешката глупост със сигурност е безкрайна.

222

Анонимен

преди 1 година

До ? Много неудобни въпроси задаваш, не може така. Ще се позове на Истанбулската конвенция за частта която пази правата на жените ....

221

До АЗ

преди 1 година

Защо не провериш нивото на грамотност в страната и тогава се изказвай колко е `мъдър` народа