47

Споко

преди 1 година

До Анонимен 68. Тя войната е реална, не евентуална. В Украйна воюват Русия и НАТО. И не се притеснявай, на Русия няма да свършат ракетите, по-скоро на НАТО ще свършат, че голяма част от въоръжението е само на хартия, като самолетите.

46

Анонимен

преди 1 година

До 66...А на тебе да ти се привиждат и извънземни зелени човечета по площада...оди се прегледай навреме..И не чети руската комунистическа пропаганда .Защото на там отиваш...

45

Анонимен

преди 1 година

За никой вече не е тайна, че войната е между НАТО и Русия. И каква работа имат НАТО в Украйна. Погледнато от тази страна, агресора е САЩ, в лицето на НАТО. Точно те използват украинския народ за пушечно месо. Целта е отслабване на Русия и ЕВРОПА.

44

Анонимен

преди 1 година

До 56....Като си пишеш така , изобщо мислиш ли?....Ако Русия привърши изцяло запасите си от ракети....с какво ще воюва срещу НАТО. във евентуална война с него???...Задал ли си го този въпрос преди да напишеш поредната русофилска глупост?

43

Анонимен

преди 1 година

Шизофреникка, и забелязвам че съвсем си се отчаял с манипулацията на оценките на коментарите, до такава степен че сам не си вярваш и си предприел друга тактика - понеже сам знаеш че не си популярен нито достоверен се опитваш да си прехвърлиш негативния имидж на подкрепящите Русия като си слагаш някакви никове като "русофил" или "копейкаджия". Обаче и това не върви. Интересно ще е ако някой ей така ти зашлеви един шамар дали ще се посереш че е Путин :)) Понеже гузен негонен бяга

42

Анонимен

преди 1 година

До 57 Точно така е те си стояха мирно и кротко,а се оказаха на Майдана нали.

41

Анонимен

преди 1 година

До Тук. Имитира масово присъствие на умнокрасивобогати. Обаче само прави подобни да изглеждат единствено глупави и не може да го осъзнае.

40

Шмък Бери

преди 1 година

От 55 - Нешо грешно ли казах?

39

Анонимен

преди 1 година

До 53:Гледам,че зеленофилите става към чак към обяд .

38

Тук

преди 1 година

Пишат един или няколко шизофрениици. Цала нощ не може да спи от мосли да стане сутрин, да прочете какво е написано за войната и да почне да пише глупости.

37

Анонимен

преди 1 година

До 51 - Доста неолиберално. Знам, че е 8-ми днес, но никой не е казал, *** трябва да си сменяш пола.

36

Анонимен

преди 1 година

Мнооо са пънеш бе умнокрасиф, но не ти се получава както винаги. Просто защото с безмозъчни глупости по принцип нищо не се получава. Обаче не можеш да схващаш.

35

Анонимен

преди 1 година

До 52 ...Запада не иска нито тая , нито друга война.Путин се нуждае от война да скрие откраднатото.Запада си живее мирно и добре.И в благополучие Защо им е нужна война.Путин е диктатор който се води от принципа,, войни за укрепване управлението му"....Подчертавам...,,управлението му" на диктатор.

34

БАНко

преди 1 година

ПРЕДЛОЖЕНИЕТО НА ИРАН ОЩЕ НЕ Е ПРИЕТО !!! РУСИЯ СИ ИМА ДОСТАТЪЧНО РАКЕТИ !!! ДОГАДКИ НА НАТООВЦИТЕ !!!

33

Анонимен

преди 1 година

Твтрдението, е Киев може да падне за 72 часа , всъщност беше отправено пред американският сенат на 6 февруари, 2022-а от Марк Майли, който е генерал на цялата армия на САЩ и дерктно докладва пред президента.

32

Анонимен

преди 1 година

Кое кво стана шизофреникка, руските ракети си летят и поразяват целите. Натовските оръжийца свършват разни шизофренски азовци и ингилизки инструкторчета са взривени. Само вчера имаше три пъти пускана тревога в крайна, ония хохлювци на зеления станаха луди вече не знаят кво правят, същите кат теб

31

Анонимен

преди 1 година

До 41.А не мислиш,ли че запада изобщо не иска такава война.Що си мислиш,че тия ракети не могат да се свалят,а да тръгнеш да стреляш на посоки в тила на Русия си е самоубийството щото Киев ще изчезне за ден.Това не ти минава през главата ти куха нали.Една ракета да падне в някой град и да убие цивилни руснаци и Киев ,както и други градове ще изчезнат.

30

Анонимен

преди 1 година

До 39....Да уточня и аз...Става дума за подкрепа на агресора.В случая с войната в Украйна , Путин е агресора.САЩ и НАТО са подкрепили жертвата Украйна.А който подкрепя агресора Русия е също агресор.

29

IQ 3.14

преди 1 година

аз се въздържам от купуването на японско уиски. не че в нонстопа има, но се въздържам.

28

Отговор

преди 1 година

До Анонимен 38 Става въпрос за война , не за конфликт. Не се прави на улаф.