209

Анонимен

преди 1 година

Русия се опитва да го завладее от май миналата година и иска да има поне някакъв успех. Биха пратили всичките си войски и оръжия, само и само да стане. Стратегията на Русия е проста: хора има, хората са лоялни (иначе в затвора, тъкмо сега се освободи място), все някога ще станат нещата. Демократичните правителства се сменят, а хората там имат право на глас: западните държави ще се уморят преди Путин. Ако не стане докато Путин е жив, ще дойде следващият диктатор, който пак ще е там десетилетия.

208

2030 г.

преди 1 година

Ако русия победи 8 милиона украинци се връщат в русия като "терористи" и путин е ***.

207

Гиб Мелсън

преди 1 година

Този Зелински няма капка морал и човещина в него. Праща на фронта 18 годишни украинчета и 60 годишни старци. На 17 годишните пък забранил да напускат страната, защото ги готвят и тях за фронта. 16 годишните сигурно и те се притесняват вече, защото ако се проточи още малко войната и тях ще засилят на фронта да се бият за Зелински. А Пригожин пак товари камион с ковчези за Киев за да ги връщат телата обратно по домовете поне да ги погребат. Това е безкраен ужас.

206

Анонимен

преди 1 година

За руснаците е важен, за да има какво да пуснат в пропагандата си. От месеци имат само загуби.За украинците е важен, защото бави руснаците и мели биомасата им.

205

Вече се изтеглят

преди 1 година

Някои украински части вече се изнасят от Бахмут и след себе си взривяват каквото могат.

204

Анонимен

преди 1 година

Украйна доброволно трябва да падне под руско робство.

203

Анонимен

преди 1 година

Руско малцинство? От 42 милиона, 300 хиляди били поискали русли паспорти. Това си е насилствено поробване.

202

срамота

преди 1 година

Краварите и послушното НАТО воюват с Русия на територията на фашистка Оссрайна.Ще воюват до последния гламав укробандеровец ,защото краварите печелят милиарди от тази война.Хубавото е че бандеровците се топят, и скоро ще свършат.Колкото по-скоро ,толкова по-добре за целия мирен свят.

201

Сметка без кръчмар

преди 1 година

Тук се отразява само едната гледна точка и то на хора, които никога не са воювали -теоретици. Статията няма никаква аналитична стойност. Само бля-бля...

200

Анонимен

преди 1 година

До 200 - видимо не си много запознат с военното дело. Бахмут е със стратегическа важност и за двете страни не като сграден фонд, а от гледна точка и на логистиката. Отделно падането му ще има психологически ефект в/у укро армията в негативен план. Жалко за унищожените хиляди човешки животи и съдби! За статистиката - по сведения от САЩ - до момента украйна е загубила над 260 хил. войници, около 250 хил. са ранени, около 80 хил са изчезнали и на 25 хил са в плен.

199

В.

преди 1 година

Наполеон е завършил артилерийско училище. Победите в сраженията си дължи на артилерията.

198

v

преди 1 година

Тука пълно с разбирачи дето нищо не разбират хаахах, истината е че Русия не може да загуби това е абсолютно невъзможно, дори Китайците не биха го допуснали щото ще трябва да се кланят на САЩ още 100 години...Тръгне ли на зле за Русия, Китай ще влезне мощно във войната, не че много обичат руснаците нищо подобно , просто ненавиждат американците и не искат да живеят под диктовката им...

197

Анонимен

преди 1 година

Не беше ли НЕ важен за Украйна? Какво да мислим вече? Побъркахте хората, психопати!

196

ха-ха-ха

преди 1 година

Поредната порция бозь ,сътворена от този автор.Всеки ден безвкусна бозь в големи дози.А източниците на бозьть са все изсмукани от дебелите пръстчета на автора.

195

Анонимен

преди 1 година

Американците да не са англичани че да са джентълмени , те са селски народ меко казано.

194

Анонимен

преди 1 година

Едни тежко ранени украинчета гледаха тъжно лидера си , световноизвестен актьор , при посещението му в болницата в Лвов. Стана ми жал за тях , съжалявам ги , но на него дали му пука не знам. Раздава го смелчага.

193

Boko

преди 1 година

Цялата публикация на ***-хубавелка е едно бла-бла, събрано от кол-въже (т.н. "военни експерти" по войната в Укрия).

192

Анонимен

преди 1 година

Американците и без друго си мислят че сме били част от СССР. Добре че не са пуснали неговото знаме червеното със сърп и чук. Как да е , все тая , зле сме.

191

До Укро феновете

преди 1 година

Видяхте ли какво са сътворили вашите идоли във Вашингтон? Вчера наведените на Козяк медии у нас тръбяха цял ден какво голямо нещо за България са направили САЩ като пуснали цветни крушки с цветовете на България на едно мостче във Вашингтон. О.К...Обаче се оказва че са осветили моста с цветовете на...Руското знаме !? Ха ахаха...Това е показателно за интелектуалния капацитет на американците !

190

Анонимен

преди 1 година

Бахмут и околностите.Щурмови отряди на ЧВК Вагнер напредват към село Хромово(това е село Артьомовское),превземайки опорни точки на фашистката ***.ИзMeTTa след изтеглянето на своите части,взриви моста през канала при езерото в покрайнините на селището.В самия Бахмут фашистката *** продължават да удържат позициите:водят се тежки улични битки за всяка къща във всички части на града.На югозапад вагнерите успяха да превземат укрепен пункт западно от Ивановски(това е село Красное).За овладяването на магистралата Бахмут-Константиновка продължават тежки боеве.