134

Анонимен

преди 1 година

Чудех се какво произвежда Русия. Понеже съм руски възпитаник, зет ми и снаха ми ми купили за рождения ден шоколадови бонбони от Берьозка. Пробвах ги - горе-долу стават. После видях, че на всичкото отгоре са правени в Беларус. Търсих си гречка - всичката я ВНАСЯМЕ от Китай, Полша и Чехия. Пломбир си купувах - той пък украински. Боржоми ВНАСЯМЕ от Грузия. Та какво по-точно произвежда Русия - коли, алкохол, машини? НИЩО ГОДНО ЗА ИЗНОС.

133

Анонимен

преди 1 година

Тези сега и Африка ли ще анексират !?! По големи мизерници от тях няма - имат какви ли не ресурси и земя и вместо да си оправят коч.ин.ата имат икономика съпоставима с щата Тексас ( това даже не е най богатият щат) - жалка история

132

Анонимен

преди 1 година

До 153:Т не правиш разлика Русия беше преди войната в Г-8 това с първите осем икономики в света,а Г-20 е първите 20.А понеже някой питаше за външния дълг на Русия той е около 500 милиарда ,а за сравнение на Испания и Германия е няколко трилиона.Най-голям е на САЩ и е 15 трилиона.А там където заплатите са високи се качва и себестойността на продуката.За това Китай е първа икономика,ама цената на БВП на човек е като в Украйна.

131

Анонимен

преди 1 година

Многознайковците от Възраждане разбират както от амфиболиите на чистия разум, така и от квантовата преплетеност на елементарните частици. Образоват се, докато дежурят нощем по складове и магазини. А родените да бъдат сащолизци цял живот ще бъдат ***. Каквото и да работят. Пък било то и министър-председатели.

130

Мне

преди 1 година

До Анонимен 151 "Русия за 2021:е шеста в света" Не, не е (била). Колкото и да се напъваш. Ти не правиш и разлика между БВП и паритет на покупателната способност , а си тръгнал да говориш по икономически въпроси.

129

Пенчо бре чети

преди 1 година

Некадърни журналисти с гугъл преводбунтовниците в изток

128

Анонимен

преди 1 година

До 142'ми ти се ограмоти малко Русия за 2021:е шеста в света и за това е в беше в Г-8А това каква е себестойността на човек се определя и от цените Не можеш да ми кажеш,че един салам който струва в Русия е примерно 5евро и като ги произведеш в Нидерландия пак ще е 5 евро същия салам,ама в Русия можеш да живееш примерно с 1000 евро,а в Нидерландия не можеш щото там бензина ти е 2.40 евро,а в Русия е ти е 0.67 цента.

127

С.

преди 1 година

Някой тук пише за БВП на Русия, ама забравя съвсем умишлено да спомене за отношението на БВП към външния дълг и въобще за общата задлъжнялост на ЕС...

126

Анонимен

преди 1 година

Световните икономики по големина. Русия - 12.https://tradingeconomics/country-list/gdp?continent=g20

125

Силиций

преди 1 година

Правите се на конспиратори но нищо не разбирате. Русия е в таенн съюз с Уаканда за да победятт САЩ с новите оръжия от вибраний.

124

Кирчо беше прав

преди 1 година

Русия е бензиностанция с ракети

123

до 139

преди 1 година

Русия е 12 икономика по големина, 6 е Индия. Елементарна проверка може да направиш.

122

Мхм

преди 1 година

До До 118/129 "Ходил съм в Москва, Петербург, Ростов, Твер, проблем?" Мхм. С Гугъл мапс. Даже и с тях не си ходил, щото и там се вижда мизерията.

121

Анонимен

преди 1 година

ОТ ДРАМАТИЧНОТО ПОДСМЪРЧАНЕ НА ФАЙНАНЧОВЦИТЕ РАЗБРАХ САМО, ЧЕ ЯНКИТЕ И ФРЕНЧОВЦИТЕ СА СЛАБИ КОНКУРЕНТИ. АМИ ДА НАПРАВЯТ ДЪМПИНГ - ПО 100 МЛРД ДОЛАРА ИЛИ ЕВРО КАТО ГОДИШНА СУБСИДИЯ НА ДЪРЖАВА И ДА ЕЛИМИНИРАТ РАШЪНИТЕ!...

120

MOSFET

преди 1 година

Многознайковците от Възраждане вече разбират и от микропроцесори. Допишете го в списъка на неща, от които разбирате - сложете го между макроикономика молекулярна биология. Само не мога да разбера как хора с толкова много познания, работите като невъоръжени охрани по цеховете за пилета.

119

123

преди 1 година

До Анонимен 139. Русия не е шеста икономика в светаРуската икономика е колкото тая на Испания и в момента по номинален БВП е некъде към 12-13 място. По БВП на човек русия не е даже в първите 50 държави. БВП на България на глава от населението е повече от на Русия. Толкова за феодалната икономика на Русия

118

Анонимен

преди 1 година

До 139 Какво произвежда Русия за вътрешния си пазар? Алкохол?

117

Анонимен

преди 1 година

До 138 И само на това разчита нали само на износ дрън-дрън.

116

Анонимен

преди 1 година

До 131 Ми не е така Русия е шестата икономика в света и не само газ и нефт.Икономикатасе определя от БВП.Това означава какво количество произвеждаш,за да си задоволиш нуждите на собствения си пазар,а не да разчиташ на внос.Така,че тия мантри с икономиката и газта ги забрави.

115

.

преди 1 година

Русия е бемзиностанция с ракети.