214

Анонимен

преди 1 година

До bbb.Писаници на човек с малка да го наречем мишка и с комплекс за малоценност поради този факт.

213

Елементарно е

преди 1 година

Русия е изостанала държава от третия свят която години наред си градеше един фалшив образ на супер сила и заплашваше цивилизования свят. Сега ясно си пролича че супер силата е куха отвътре.

212

toti

преди 1 година

Путин май пробват да го ликвидират с дрон...ако изобщо тези играчки вършат работа,то скоро може и да се случат много чудеса....

211

Анонимен

преди 1 година

Затова джуджето си стои все в бункера, че украински дронове хвъркат из цяла Русия.

210

Относно Леопарда

преди 1 година

Братя росфило питеци, крайно време е да спрете руцката евтина пропаганда и да мислите не с онази част на която се сяда. Поредния фейк за унищижения Леопард бе разбит бързо още преди 2 дни. Фотото е на унищижен орез 2018 г Леопард от кюрдските бойци в Сирия. Танковете се трупат в резерв за уйраинското настъоление, което очаква цял свят. Единичен танк, няма работа в Бахмут. Доверявайте се на по мащабни пизнания и мислене за да не сте подигравани, като за потъналия от фас крайцер Мацква!

209

Анонимен

преди 1 година

Западът напада Русия! За руските дронове казват, че са от Иран, а украинските от къде са?

208

абе

преди 1 година

ади приключвайте с тая измислена държава, бе, какво се мотате! путин си играе военни игрички, като котка с мишка! заграждай, унищожавай и баста!

207

Анонимен

преди 1 година

До 249 Е кой го е казал бе паля чооо.Никой не го е казвал,а като си мислиш,че си направил нещо що ревеш за танкове и самолети ми щото нямаш армия и тя потъна ей там в Соледар Бахмут и селата около тях

206

Готин

преди 1 година

Ето до какво ще доведе това нападение! Ще разярят мечката. Крайно време е да се даде от НАТО, ООН и Китай ултиматум със срок за окончателно прекратяване на военните действия и на двете страни. В противен случай тези три фактора да обявят пълна бойна готовност за умиротворяване на воюващите с пълномащабни военни действия. Или преговори или "лобут" до осъзнаване.

205

Анонимен

преди 1 година

До 235.Ми не може във всеки град да сложи бе без да има нужда и дронове не се свалят с ПВО.А ти си брой два дрона пуснати и подскачай от радост Ми нищо не си направил,ама това,че са ти изчистили още 500-600 човека от армията ти го забравяш,както и,че ,ако има проблем с тия дронове ще ви го върнат тъпкано като в Соледар,наказателна акция след Макеевка и 20 камиона с подаръци за зелето.Така стават нещата.Пак си помисли на, какво точно се радваш.

204

До 241

преди 1 година

Не знам, кой лъже, но още са до Бахмут, след една година! А десетина пъти казваха, че е превзет!

203

bbb

преди 1 година

Оставете дроновете, вижте един Леопард как е затънал в калта в Украйна и го чистят с лопати!

202

Карлуково

преди 1 година

Да ви кажа честно влизам тук и ви виждам - НА НИКОГО, НЕЗАВИСИМО КОЯ СТРАНА НА КОНФЛИКТА ЗАЩИТАТАВАТЕ, никой не ви взема насериозно защото всички тук сте МЪРЗЕЛИ И ХАЙЛАЗИ, които В РАБОТНО ВРЕМЕ, ПО СРЕДАТА НА РАБОТНАТА СЕДМИЦА, вместо да правите нещо полезно, висите по форумите и правите скандали.

201

Слава на славяните !

преди 1 година

Путин не е руснак, не е и славянин дори (какъв е - проверете сами). Путин играе в отбора на Чичо Сам и се прегръща със задокеанските си приятели от САЩ-ФАЩ (има много снимки и данни за това). Целта на Путин е същата като целта на Хитлер - унищожаване на славяните и славянската култура. В случая Путин противопоставя 2 славянски народа - руснаци и украинци и ги принуждава да се изтребват взаимно. Путинофилите дефакто са врагове на Русия !

200

Нищо сериозно

преди 1 година

Най-много джyдженцето от Кремъл да напълни памперсчето, ако нещо гръмне наблизо.

199

Анонимен

преди 1 година

Аз пак съм лично упълномощен от Костадинов и Каракачанов да опуъвавам жените им.На тях вече не им става,затова се занимават с политика и са озлобени.Интересни е че и Слави Трифонов икса да ме наеме,а пак не съм чувал да е женен.Явно иска него да опъннна.

198

Анонимен

преди 1 година

поредните пропаганди манди. Помните ли новината от онзи ден за уж поврединя самолед в Беларус - еми оказа се че нямало такова нещо а дрона въобще не е стигнал до летището. Та и сега така, детски дронове с пиратки и вече било атака, хахахахаха. Жалко че не гледате и другата страна, защото така ви заливат само с пропагандата на запада и не се знае кое е верно и кое не е. Та така, правете си изводите сами

197

Анонимен

преди 1 година

Жената на Костадинов знаеше само мисионерската, интересно е че и жената на Каракачанов същото знаеше.Вече ги научих на странична,задна,оггоре,отдолу и на френска.Засега това научиха. И двамата са ми много благодарни,не само за уроците и за опууъването,понеже са по-спокойни и не им се карат ,понеже все отсъстват. Ще им искам пари вече.Писна ми да изпълнявам задълженията им. И аз си имам жена и любовница.Много ми идва вече.

196

Другари!

преди 1 година

Настана времето да възкресим Ленин,нашето Вундер Фафле.ЮРУШШШ!На тези роби цигарите им вдигнахме и пак доволни,НЕМА ДА ИМА РЕВАЛЮЦИЯ,ЯЗЪК!

195

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Kостадин Kостадинов е упълномощен лично от Путин да работи за присъединяването на България към братска Русия, така че - само Възраждане ! Който не е съгласен, поздрави от Вагнер." ------- не е вярно! Бойко е разбрал, че е следващият по магнитски и се е договорил с Путин да го играе троянски кон. След изборите ще се обединят с Радев, Възраждане и БСП и ще обърнат посоката и към Русия.