55

Майора

преди 1 година

Жалкото е че винаги в навечерието на избори се повдигат въпроси за отминали времена и неща! И то от хора тотално провалили сеи довели съраната до фалит и искащи отново да са на власт , подчинени на олигарсите които ги доведоха на власт! Не защитавам никого , но софиянци да си припомнят докъде беше метрото , как с часове се чакаше на изходите на София , как бяха разширени булеварди и прочие! Но явно тук това не св вижда, важно е да се отрича всичко направено независимо кой е на власт!

54

Анонимен

преди 1 година

Кюлчета в чекмедже...

53

Анонимен

преди 1 година

Ама и ЕС се сетИ след 100 години да си провери къде са му потънали парите, защо няма контрол в момента, в който се строи някакво съоражение. Цялата им работа е такава и преразполага кражби. Ние не сме за ЕС и ЕС не е добро за нас, тука забогатяха определени хора, а за народа - дрво. Само знаят да ни сочат с пръст, а те техния не си го мръднаха от 2007-*** година по никакъв начин, че да ни се подобри състоянието.

52

една чистачка ми

преди 1 година

припомни за Гърция там хората стачкуваха и казваха на времето че Гърците не видели нищо от милиардите на ЕС те идвали една част оставали във техните големци а другата се връщала някъдевъв ЕС--чистачката ми го припомни -- и ми каза ,че над всеки имало някой друг !

51

Анонимен

преди 1 година

Боко кой ще обвини сега, Киро, или БСП?

50

АнонимеН

преди 1 година

НЯКОЙ ДА Е ЧУЛ И ЗА 1 ДИСЦИПЛИНАРНО УВОЛНЕНИЕ В АПИ НА УЗАКОНИЛИТЕ НЕКАЧЕСТВЕНИТЕ ПЪТИЩА!! НЯМА И ЕДНО ТАКОВА! ЗАТОВА НЕЩАТА СИ ПРОДЪЛЖАВАТ ПО СТАРО МУ! ЩОТО ТОЯ КОЙТО ТРЯБВА ДА ГИ УВОЛНИ Е ТОЧНО ТОЯ КОЙТО РЕАЛНО ПРИБИРА РУШВЕТА ТЕ СА СЪУЧАСТНИЦИ ТАМ КАТО СЕ ПОЧНЕ ОТ ШЕФА ИМ!

49

Анонимен

преди 1 година

А Бойко брои пачки, къта кюлчета и ви се смее в лицето, защото знае, че пак ще се намерят гласуващи за него.

48

IQ 3.14

преди 1 година

тва пак ли пияницата е бил дежурен, та коментарната секция е в ряката?

47

Чух отвънка че....

преди 1 година

Ако арестуват всички който се переха че са най големите магистрало и въобще стрители от една партия ще остане само минало ! Народната партия няма да остави току така нещата и набързо ще пребере ЕС прокурорите ! То сега ще почнат реакците ! Намеси се ЕС прокуратурата и тя нанася удара, който нашата прокуратура не иска да нанесе сега във момента единствената протекция може да дойде от евро парламента -- така говорят метачките на улицата които ги дочух случайно !

46

fa

преди 1 година

представете си в метрото какво е

45

Налогоплатец

преди 1 година

Щом е така, тогава защо ни ги показват тези резултати, да ги покажат на Европейската прокуратура. Северната скоростна тангента е строена с финансиране на от ЕК.Също така да направят и ревизия на всички пътища строени с европейски средства и чак тогава да подведат под отговорност хоарата от АПИ, Министерството на Транспорта и МС, строителен надзор. Пък фирмите строители да отговарят защо са строили по този начин и къде са отишли икономисаните средства.

44

ГЕП

преди 1 година

Работа работа работа

43

Архитектът 2

преди 1 година

Пътищата също се правят от възможно най - евтините и некачествени материали. Но се взимат парите за скъпи и качествени! Жилищни сгради - Същата работа! Другият голям проблем - И пътищата ... И сградите - Правят се от над 70 процента НЕкадърни "Кадри" , които НЕ стават за *** на зеле!!!!! Но са "Наши хора" и са поставени там , за да разпределят парите от краденето!!! Така че сами преценете - Път или блок - Направен от НЕкачествен материал , и от НЕкадърен специалист......

42

Архитектът

преди 1 година

Разбира се , че има! 1. Краде се безобразно и брутално от материали. И вместо добри и качествени - слагат се евтини и НЕкачествени! Обаче това НЕ Е само при пътищата... Ще Ви се изправят косите , ако знаете , как се "строят" новите блокове! Особено в последните 20 години! Евтини и НЕкачествени материали! Ако ще си купувате апартамент - Гледайте строителството да е преди 2001 - 2002 година! БОГ ДА НИ ПАЗИ ОТ ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ като във Вранча през 1977 или сегашните в Сирия и Турция!!!!!...

41

Анонимен

преди 1 година

Сега се сетихте преди изборите, абсолютни европейски нпо-смотльовци. Къде бяхте когато се строеше още?

40

гарантирано от ГЕРБ

преди 1 година

Мотото на ГЕРБ е - строим абсурдно скъпо, крайно некачествено и нереално бавно. Но за сметка на това договорите с "наши фирми" са такива, че да няма гаранция или да е смешно малка и да може после редовно да им се плаща за ремонт, ремонт на ремонта и така. Те естествено отчитат ресто на който трябва.

39

АнонимеН

преди 1 година

ПЪТНОСТРОИТЕЛЕН ПРЕДПРИЕМАЧ: ТАКА СЕ ПРАВИ С АСФАЛТ 2 ПЪТИ ПО ТЪНЪК ОТ ТОЗИ ПО ДОКУМЕНТИ! ПЕЧАЛБАТА СКАЧА НАД ДВОЙНО А И СЕ РАЗВАЛЯ СЛЕД НЯКОЛКО ГОДИНИ И ГО ПРАВИМЕ ПАК ОТ КОЕТО ОЩЕ ПЕЧАЛБИ! ВАЖНА Е ПЕЧАЛБАТА И ИНТЕРЕСА!

38

Тревка

преди 1 година

Как да сме сигурни от тук нататък, че това няма да се повтори? Като ги окошарите всичките за 20 годинки, гаранция няма да се повтори!

37

разправят че ....

преди 1 година

....фирмите който печелили конкурсите предварително знаели какво некачествено нещо ще првят но им се е гарантирало мълчание по въпроса - от тях се искало само една голяма част от парите да се върне на тайнствената организация ! По ми е интересно сега дали тези фирми ще построят отново всичко качествено както трябва ? И какво целе прокуратурата на ЕС -- каква ще ни е ползата тези фирми каквото и да ги правят парата е взета -- те няма да кажат на кой са давали парите освен ако не ги инквизирате

36

Анонимен

преди 1 година

Лиляна Павлова-м-р на регионалното развитие,принципал на АПИ-стотици милиони похарчени за некачествени магистрали и некачествено,но три пъти по-скъпо саниране.Скриха я в Брюксел.Николай Нанков-касичката на Бойко след Влади Горанов.И постоянно присъствие в джипката за "инспекция" на маркировката.И Ананиев като допълнение.А,имаше и доктори,професори.Има ли изненадани?