365

Лютиков,

преди 1 година

експерте, явно "всемогъщия" Запад изпитва вопиюща нужда от евтини руски суровини..Сега вече ще са по-скъпи, по вина на същия този Запад и вече го усещаме по джоба си..А кой за какво си харчи парите е въпрос на държавна политика..Русия продава суровини и полученото превръща в оръжия с цел да ги защитава, толкоз просто и логично..Ти сигурно си особено щастлив, че похарчихме едни милиарди за хартиени самолети, а същевременно авиацията ни е практически приземена..

364

Напънете се

преди 1 година

Аз така правя като се напрегна и винаги се освобождавам, може и да мирише малко, а *** е вариант. Когато палихте живи хора не ви беше напрегнато, а сега търсите тоалетна?

363

кубанская столица

преди 1 година

Последни новини от Артемовск. Глава на Донец Пушилин обяви, че вече имат хиляди на укропленници. Те трябват да се хранят и спят. Няма нито храня, нито место, нито излишна охрана. Вчера русские се споразумениха, че няма повече да вземат пленници в Артемовск. Два-три ден и Арртемовск ще бъдет свободен. Пленници тихо ще бъдат убити като в битка. Така що сегашни пленници имат големи късмет, че останиха на живо

362

Анонимен

преди 1 година

До Лаврентий и как точно ги подарява тия земи като през 1831г Те са на османската империя,а не на Сърбия и тя не е самостоятелна държава Руско-турската война през 1877-1878 е освободителна и за Сърбия и Черна гора.А я погледни територията на България когато се подписва мирния договор в Сан Стефано и кой се противопоставя на тия договор в Берлин.Ей хохъл не учи българи на тяхната история дето не я знаеш .Срещу теб не стоят някакви руснаци или хора с елементарно образование.

361

До до Българин

преди 1 година

Знаеш ли колко пари трябват за двойни пенсии!??

360

mgs

преди 1 година

до незаплатените копейковци:На бункерното джудже целичките му станаха много малки, то не бе Украйна за 3 дни, след това Херсон завинаги, сега едно градче 3 месеца не могат да вземат...Радвате се на победи на щурмуваци-затворници и частни армии, а пък тя реве че е свършиля патроните, *** смеех да не кажа и срам за "непобедимата" и "легендарната"...

359

до Българин

преди 1 година

Никой не казва, че трябва да са ти близки.Помощи за Русия не пращаме..Обаче покрай Украйна изхарчихме пара, колкото да вдигнат двойно пенсиите, да речем..Та въпросът е защо трябва да го правим..Що не ги пращаме в Сирия, Йемен или Либия, ми ги подаряваме на Украйна..

358

Лютиков

преди 1 година

Тавариш, що се правиш на приятно разсеян? Ествественно че тези трилиони не са подарени ей така на Путин с балготворителна цел. Това са пари за нефт , газ и други ресурси, както и инвестиции в заводи , технологии, мениджмънт и так далее. С други думи това пари нялати с цел бизнес. Ти да си чувал друга причина за излизане на такива огромни суми в някоя страна?

357

Анонимен

преди 1 година

Аз ако съм на местото на *** като завладея България първо хващам българските русофили и ги пращам без оръжие с камъни и лъкове и коне в следващите обсади и боеве пред Берлин, Брюксел , Рим, Париж, и други те са готови вените си да си разрежат в крайна сметка на 5-тата ракия, и взимам от Си Дзи Пин помощ като уговорка за съдружие по една паница ориз и шепа насекоми те нали китайците много ги обичат дневна дажба.

356

06.01

преди 1 година

Бахмут падна! 12.01.Бахмут е освободен! 17.01.Бахмут е в чувал! 25.01.Вагнер влезна в Бахмут! 02.02 Бахмут падна! 10.02.Бахмут е в подкова! 18.02.Бахмут е освободен!

355

Българин

преди 1 година

С какво ми са близки чеченският башибозук,бурятите и затворниците на Пригожин?

354

Анонимен

преди 1 година

Бахмут не е превзет целия още .. но защитата колапсира... Сурия мапс предава, че тази нощ загубиха квартали и от юг и от север и най вече от изток защото там има опасност да бъдат отрязани от реката... ВСУ прехвърлят каквото могат да удържат пътя до Часов яр... Оперативното обкръжение вече е факт .. Всички пътища се прострелват от артилерия и дори ПТУР... Ако имат късмет могат да изведат техника през нощта

353

абе

преди 1 година

май няма да има време за контраофанзива, както са ги заградили тия фашистки плъхове, не могат и да избягат в киев!.....мачкай, руска мечко!

352

Анонимен

преди 1 година

До Ч.ЛютиковТова е същия дето го осъдиха в Хага за самолета и не успя да натопи Русия,че е участвала в това.Ти на този ли вярваш и на неговите твърдения.Русия не разчита на военна подкрепа от Китай.

351

ШОК

преди 1 година

ПРЕДИ ГОДИНА ТРЪГНАХА ЗА БЕРЛИН,СЕГА СА ВЕЧЕ КРАЙ БАХМУТ!

350

Сега съм

преди 1 година

за Украйна! Когато напреднат, към Курск и Белгород, ще съм за Русия!

349

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Аве, Лаврентий - по интересно е с какво са ти толкова близки тея, които се кланят на Българомразеца Путин който вече пета година поздравява на 24 май македонците?! В руската имперска "традиция" има двама галеника на Балканите - Сарбия и в известна степен - Гърция. За теб няма много място, освен като роб. Затова и през 1831 Николай I подарява на сърбите български земи насемени с над 200 хиляди говорящи български, вместо да те освободи. Щип, Прилеп, Неготин... друго основание трябва ли ти?

348

Лютиков,

преди 1 година

тия трилиони дето ги спрягаш на заем ли са получени или срещу нещо насреща?Това нещо, Русия продължава ли да го притежава..?Отде ви копат такива експерти, от Харвард ли?

347

Анонимен

преди 1 година

Хахаха, напрегната. Бахмут вече е хванат в пръстен, а отряди руснаци вече са пробили и воюват и в центъра му. На Запад вече се появяват изказвания, че не бил толкова стратегически и важен, т.е. приготвят се за сдаването му.

346

Ни лук ял

преди 1 година

"Ягидне и Берховка ги освободиха преди няколко дена", да така беше, даже го отпразнуваха с всенароден концерт на лужники, където раздаваха по 500 рубли и паница топла каша по този случай.