25

Ха ха

преди 1 година

Не са никакви беларуси, а обикновени покрайнинци. Те така думнаха и малоазийски пътнически самолет навремето за да го пришият на Русия. Сега търсят раздор между Русия и Беларус. Най-много обаче Лукешенкно да погне опозицията и всички укри в Беларусия.

24

пу-пу! сакън!

преди 1 година

"Участниците в операцията са беларуси" - а отвсякъде стърчат белите конци на НАТО. Абе ей! Откъде сте толкова сигурни кой какъв е и с каво върши тероризъм АКО НЕ СТЕ ЗАМЕСЕНИ?

23

ха ха!

преди 1 година

Западните медии са прозрачни като въздуха! терористи - партизани ли измислихте ?

22

съобщи Ройтерс

преди 1 година

който не е на място за "беларуски терористи и членове на опозицията в изгнание, съобщава "Ройтерс"."

21

Евразин Алахакбаров

преди 1 година

До Анонименвсички бивши съветски са един модел. арогантни и нискочели с комплекси за превъзходство. в случая нормалните хора симпатизират на по слабите, а леефскалар, ефрейторе и жалбаджии са се наредили с по силния да ритат падналите. тва е целата политика у нас. васалите от "поскъпването заради еврото" изкараха по некой милион, така че са сигурен фактор в управлението следващите 30 години. нищо няма да се промени в източна европа.

20

Анонимен

преди 1 година

Сега стана ли ви ясно кой взриви Северен поток и по-точно по нареждане от къде ?

19

Боби

преди 1 година

До Историк "За тези ,които не знаят. Белорусите и украинците са оказали най голям отпор на хитлеристите през 2СВ, като партизани." Вярно, но защо ли в момента на "Временно окупираните територии" няма масово Партизанско движение? Ето инцидента с А-50 самолета е голям като малък блок 15м височина. В "равното поле" се вижда от километри. както се казва и полусляп ще го уцели. А за колко ще го ремонтират - месец най-много

18

Анонимен

преди 1 година

Как разбрахте че са белоруси, а малоруси, т.е. краинци ?

17

IQ 3.14

преди 1 година

значи, американците беха изкарали 2 такива байден като влизаше в киев. путин нареди учения и максимална бойна готовност на ракетите. последва провален старт на некво ново вундервафе дето трябва да ни е страх от него. байден яде борш с блини. сега им изгоре ауакса. дали нещата са свързани, или сметаната в борша на байден е била малко и е наредил б21 да мине да провери тия на кви се правят?

16

Анонимен

преди 1 година

Беларусите са друга бира, не са зомбита като руснаците.

15

IQ 3.14

преди 1 година

"руски разузнавателен самолет" ... читалище сте и читалище ще си ви закрият. и боби с безкрайните цитати от "криле" и "всичко за оръжието", и той е читалище.

14

Анонимен

преди 1 година

Ако това е вярно ,най-логичното действие е саботьорите да се запитат сами колко дни им остават ...

13

Историк

преди 1 година

За тези ,които не знаят. Белорусите и украинците са оказали най голям отпор на хитлеристите през 2СВ, като партизани. Да му мисли Путин-кръвожадният убиец на деца, и др. невинни хора.Ще го настине проклятието.

12

pacпyтицa

преди 1 година

Болотник чака pyc Ivanushka из засада на дъното на ykpaинckитe блaтa

11

Боби

преди 1 година

До Сата НАТО СССР-РФ Ауакси са доста самолети в няколко поколения. Последните правени за експорт заедно с Евреите са с неподвижна "Гъба" където са монтирани 3 ФАР радара с 3*120=360 градуса обзор. До колкото знам са произведени над 75 като в строя са над 50 и се строят(ИНТЕГРИТРАТ) нови 1-2 годишно.

10

АнонимеН

преди 1 година

БРАВО БРАВО САМО ТАКА! СИРИЯ И БЕЛАРУС СА ОКУПИРАНИ ТЕРИТОРИИ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ КОИТО ИСКАТ ДА СЕ ОСВОБОДЯТ ОТ НЕЯ!

9

Анонимен

преди 1 година

То сега има санкции, и резервни части няма. Та как ще го поправят не се знае. А белорусите да продължават все така. В крайна сметка и Беларус е под съветска окупация в момента, но тайна. Лукашенко не смее да каже нищо против Путин, защото ще е пътник. 10 хил. души от Вагнер стоят постоянно в Беларус за да не смее Лукашенко да си помисли нещо различно от това, което мисли "вожда и учителя" Путин... Путин вече прилича на мумията в мавзолея. А в мавзолея мирише гадно на смърт.

8

Боби

преди 1 година

До Сата НАТО Всички самолети от Серията А са правени в Бюрото Бериев но са въз основа на самолети от други производители. Атомния самолет примерно е пуснат въз основа на Ил-96. Разузнавачи въз основа на Ту-204. Ауакса е въз основа на Ил-76. Има летящ лазер прототип пак върху корпуса на Ил-76... Бериев Бюрото се води системен интегратор... А реално всичко е под една шапка ОСК(Обединена Самолетостроителна Компания)

7

Анонимен

преди 1 година

Така ако я карат, укрофашистите ще бъдат подпукани и от север.

6

OZZY

преди 1 година

Само дето дроновете са пуснати от Черниговска област,Украина,шест броя!Става смешно,"партизаните" пускат дронове от украинска територия и очакват някой да им повярва.Лукашенко днес ще разговаря със Зеле!