74

NoirFire

преди 1 година

Сега МВР не може да дава адекватна оценка за психическо състояние на хора, не са медицински лица. Естествено че винаги има смисъл да гласуваш, елиминираш ДПС като фактор в политиката.

73

кис кис

преди 1 година

Кой го каза-Боряно Борянке,сал ти ли си мома,сал ти ли знайш да лайш..

72

Анонимен

преди 1 година

Айде пак платени проучвания....а ако възраждане е трета значи тази територия не заслужава съществуване

71

Анонимен

преди 1 година

Бавно и малко-помалко избори след избори, Възраждане вдигат процента на подкрепа. Факт е, че след всеки провален парламент партия Възраждане повишава подкрепата си.. за разлика от други парламентарно представени партии.

70

Бизнес?

преди 1 година

Защо хората не искат нищо да купуват, питам? През Бойково време купуваха, а сега не щат? Нямат ли пари? За храна ли давате бре????

69

Анонимен

преди 1 година

Ако тези коалиции са на първо и второ място, нищо добро не ни чака! Само Възраждане ще спре въвличането на България в чужд военен конфликт! Дано повече хора да го разберат!

68

Анонимен

преди 1 година

Каква е идеята да ида да гласувам за някакви корумпирани чиновници като и никой да не гласува ще влязат 240 мижитурки? Това да не е Левски или Ботев че да гласувам, това са мекотели! Ама можело да има и някой свястен, да още никой не го е видял!

67

Анонимен

преди 1 година

В подопечните територии няма значение кой печели накрая от Козяк давт тон за песен.

66

Искам

преди 1 година

да се оплача от киро и сгаанта около него. Бизнесът ми е западна много сериозно, откакто това ггговедо взе властта, а сега набива прът да не се съставя редовно правителство. Заради високите цени на храните, докарани от него и радев, хората не искат да купуват нищо друго

65

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ-ДПС се бият с ПП-ДБ и в крайна сметка печели Възраждане!! Много изненадани евро-атлантици ще има след изборите.

64

знаем

преди 1 година

Ниската избирателна активност е само в полза на хартиената коалиция. Те си имат твърд електорат - онези от махалите, които си продават гласа за две кебапчета; онези другите "българи", които не четат, пишат, а даже и не говорят български; зависимите бизнесмени, които със заплахи задължават персонала си да гласува за тях; глу.павите и късопаметни хора, които харесват корупцията; някои друг пенсионер и да не забравим и фалшивите и подправени протоколи и бюлетини. Това са ГЕРБ, ДПС и БСП

63

Радослав

преди 1 година

Кой води е без значение, кажете най-важното: избирателната активност дали ще мине 20% без Костинбродските чували? Пак ще имаме нелигитимен парламент, ще се дърлят, правителство няма да направят и ще чакат да дойдат по хубави времена за управление! Цирка е ясен, 4 месеца ще хрантутим поредната порция стари муцуни които няма да свършат работа за 1 стотинка, но ще опоскат 5 милиарда лева!

62

Анонимен

преди 1 година

Колкото повече се приближаваме до изборите, толкова повече ще се увеличава преднината на ГЕРБ пред ПП,ДБ.

61

Анонимен

преди 1 година

Презито след като гърмеше тука срещу коалицията на войната, на другия ден отиде на среща на 9 държави от източния фланг на НАТО. Там не се сети какво е говорил, отношението на останалите към него беше направо презрително.

60

Анонимен

преди 1 година

Тоест, сборния резултат на ПеПеДеБе е колкото беше резултата на ПеПе на предните избори. Кефи ме как потъват. Да видим Кирчо кога ще напусне потъващия ПРОЕКТ. Хахах.

59

Въпрос:

преди 1 година

Златната наколенка СтиВън Янки,случайникът-парашутист на Козяк,пак ли ще влезе в парламента за сметка на друга партия в последния момент с определен брой гласопРодаватели на едни определени места срещу определената сума?!?!?

58

Анонимен

преди 1 година

По добре Възпаждане от Български възход защото и Стефан Янев е пионка на сащ много бързо се предаде. За ГЕРБ, ПП и ДБ няма какво да коментирам антибъргапски американски партии. Помнете какво спомена Байдън да източния фланг трябва активна намеса. Краварите ни натискат да създадем правителство за да се гласува пращане на войници в Украйна. Служебното правителство няма такива правомощия мислете да кого ще гласувате и гласувайте защото ще ставаме пушечно месо.

57

Анонимен

преди 1 година

Какви укропитеци тресат митрофановските ви опорки, че Бойко поддържаше баланс изобщо с Русия и Турция! Те и от двете страни са го признавали за голям дипломат! Той не е зеления чорап който казва какво ще прави България, а не се сеща че не е Народното събрание!

56

Анонимен

преди 1 година

Възраждане явно е доста близко след като фейк.бг не пише резултата ;)

55

баба мара

преди 1 година

същите стари му-цу-ни изб активност 30 процента избори наесен избори до дупкадокато махнем капиталистите от листите