78

Дон Кикот

преди 1 година

Путин спешно има нужда от военна виагра иначе Пирожкин ще се огъне и потдаде на украинския тласък.

77

Анонимен

преди 1 година

Памперса докато е на власт само мир за Украйна. Другото е пропаганда на тая продажна медия.

76

Анонимен

преди 1 година

До анонимен *** Изтърбуши злобата и глупостта си!Нищо чудно да плаща и щетите, което е един безмислен акт,акт на злоба и отчаяние! Така са протестирали работниците в Англия в годините на зараждане на капитализма, като са считали че машините са виновни за беднотията и мизерията в която живеят и затова са чупили машините! Така и този храбър българин ще бъде герой в очите на ЛГБТ общностите и вандал, който няма и грам мозък в кратуната си за да разсъждава нормално, че един паметник не е заплаха!

75

Анонимен

преди 1 година

"САЩ стават абсолютен хегемон на петролните пазари -според мен това е най-добрия вариант и за самите руснаци там във русия стандарта ще се вдигне многократно" - Колкто се вдигнаха и при добива ни на ценни метали в Бъглария ..ооооууу... Май не трябва д аговорим за това, нали?

74

Анонимен

преди 1 година

До Анализа не струва - И акво ще направи? Вече близо половината от вторите 100 млрд са дадени. Колко по 100 млрд още? Виж го така - Върпеки всичко, Русия е сам с 2.9% назад в БВП-то си, докато Украйна е с минуст 30% и то, защото е на системи и дирекнти вливки от ЕС и САЩ. Освен военно, трябва да ги поддържаме живи и икономически.

73

Анализа не струва

преди 1 година

Та ако се разпадне империята на злото и щатските капитали вслезнат вътре особено при разработка на нефтени и газови находища САЩ стават абсолютен хегемон на петролните пазари -според мен това е най-добрия вариант и за самите руснаци там във русия стандарта ще се вдигне многократно страната ще се отвори и без санкции и постояно превъоръжаване ще процъфти -- глупостите че щатите ще ограбят на руснаците квартирите са чиста кремълска пропаганда -точно обратното ще бъде защото русия е богата !

72

Задава се да

преди 1 година

Русия даде фира

71

Анонимен

преди 1 година

*** и вандали.

70

Анонимен

преди 1 година

Държава Украйна не съществува, не е съществувала и няма да съществува. Цялото фашистко правителство, президент и парламент ще бъдат съдени от военен трибунал и екзекутирани на площад Майдан Незалежности хуманно с един куршум в тила, както бандеровци разстрелваха руснаците с украинско гражданство нежелаещи да имат нищо общо с фашистката идеология на превратаджиите от 2014година!

69

Анализа не струва

преди 1 година

Никой няма да даде 100 милиарда и да остави русия да спечели и да гушне цяла украйна -във тази ситуация русия избива и нейните 100 милиарда и на щатите а печалбите от анексиране ще са огромни --- същото със обратен знак ще е за сащ и ес ! Помислете ако сащ спечелят заедно със украйна това ще е рай за всякакви щатски фирми банки и прочие украйна ще се възтанови със щатски капитали ,а ако стане номера и руските републики да се отделят от русия и там да влезе щатски капитал ...

68

Анонимен

преди 1 година

Високопоставен служител на администрацията на Байдън заяви, че тя ще продължи да иска толкова средства, колкото смята, че са необходими на Украйна, но друг каза, че украинският конфликт е корупция и пране на пари за байдънчовци.

67

Анонимен

преди 1 година

Русия никога няма да си даде териториите, които й принадлежат! Сто години ще води война със САЩ, НАТО и ЕС, но ще си ги върне пак! Какво става в Херсон? Май няма цивилни граждани, които да имат желание да живеят там и да умират за фюрера от Киев и хунтата му! Хахахахахаа! Така ще е с Запорожие, с ДНР, с ЛНР, с Одеса, с Харков и накрая Киев!!!

66

Анонимен

преди 1 година

САЩ и ЕС са несбъднатата мечта на сатанистите и Хитлер за III-ият райх. Така в момента САЩ, ЕС и техните пудели може да се каже, че са създали IV-ият райх! Русия им е като трън в очите! И ако IV-ият райх в момента наброява около 50 държави, то тези които не са на страната на сатанистите са повече от 150 държави с повече от 2/3 от населението на Земята!

65

Анонимен

преди 1 година

По точно подкрепата на политиците, никой от тях вече не се допитва до избирателите си, въобще за кого и за какво хората гласуват, някаква илюзия, че някой мисли за нас.

64

БАНко

преди 1 година

АКО ПУТИН РЕШИ МОМЕНТА ВЕДНАГА ЩЕ ВИ НАСТЪПИ !!!

63

Анонимен

преди 1 година

Русия няма за къде да бърза . Трябва да се опита да бутне еврото . След това ще е по лесно . Според мен войната ще продължи три - четири години и ще е важна за съдбата на Европа . Ако се разпадне ЕС ще има шанс да се спаси България а Европа да не е колония на САЩ .

62

Анонимен

преди 1 година

Кво само ги подгряват тия балъци! :)) "Решаващият момент иде!" "Ей сега ще спечелим, утре, други ден най-късно!" "Победата ни е сигурна, само чекайте малко!"... Верно ли има будали да се връзват на това?!? :) ...Веднъж наех един майстор, така ми разправяше "Аа, утре вече ще съм довършил всичко!". Изхвърлих го, защото само приказваше и нищо не правеше. Тия ми напомнят за него. Няма ли кой да ги изхвърли?

61

Анонимен

преди 1 година

До 64 - Зеленски така ги мачка, че всеки ден пращат по 500 нови човека в Бахму и боевете не спират цели часове, а попринцип би трбвало да траят минути ... Приемте го - нито една, нито другата страна има някакво масивно преимущество.

60

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 64. Верно и. Прав си. Преди малко се опущих понеже видех нещо със дзилен цвет. Не зная кво ше прая кат се изпролети и навсекъде стане дзилену.

59

Анонимен

преди 1 година

Войната в Украйна ще приключи, когато САЩ кажат! Факт!