64

Анонимен

преди 1 година

То, ако не беше тоя зелник, и война можеше да няма.

63

Анонимен

преди 1 година

Преди да стане това което иска зелето, ще е по-евтино да превърнат Украйна в природно защитена зона като Чернобилската. Така разноските по въстановяване на щетите ще бъдат отсрочени с поне 10000 г.

62

До Анонимен 73

преди 1 година

Ама Зельо се надява и иска: "Русия трябва да признае териториалната цялост на Украйна и да изтегли всичките си войски от страната.Русия трябва да компенсира на Украйна нанесените щети за сметка на собствените си активи."

61

Анонимен

преди 1 година

Ако ми дадат пушка и ме пратят на фронта, може да застрелям по погрешка някой поляк или украинец. И това се случва.

60

Анонимен

преди 1 година

До Брр Това да не е хапни боб па... Никой вече не може да те накара да се биеш за хора, които не отстояват твоите интереси, ако ме застрелят по-добре отколкото да плюя на ценностите си, ама ония жендърите никога няа да умрат за своите и засилват нас. Ще убият тоя они и накрая на хората ще им писне и ще вдигнат въззстание.

59

Анонимен

преди 1 година

Украйна няма печеливш ход. Ако продължава, ще бъде разрушена и ще бъде заровена в дългове. Ако спре, пак губи територия на Русия.Просто заложиха и загубиха. Случва се.

58

Брр

преди 1 година

Ако НАТО реши да ни вкара в огъня - няма не искам, няма недей! Ще горим в ада на войната за американските интереси! Мислете !!

57

БАНко

преди 1 година

УРОК ОТ ВОЙНАТА !!! РУСИЯ СИ ОСВОБОДИ ЧЕТИРИ ОБЛАСТИ С РУСНАЦИ И СТАНАХА РУСКА ТЕРИТОРИЯ !!! КРИМ НИКОГА НЕ Е БИЛ НА ПОКРАЙНА , А РУСКИ !!!

56

До 66

преди 1 година

Сащ НЕ дават пари на Украйна, а ги дават на СОБСТВЕНИЯ СИ ВОЕННОПРОМИШЛЕН КОМПЛЕКС да произвежда оръжия, които дават на Украйна КАТО ЗАЕМ!!! ХА ХА ХА!

55

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 66 Да те ги превъртат през техните фирми това го каза Джулиан Асанж някъде 205-2006 година и виж го къде е сега, значи е истината, ако беше лъжа щяха да го осмиват по масмедиите и соцмрежите, а не да го правят мъченик. :-)

54

Анонимен

преди 1 година

Българите сме много лоши 30 години ни обясняват за демокрация правото да не ходиш на война, правото никой да не ти нарежда на сила какво да харесваш и сега изведнъж всичко рухни и тия, които са ме лъгали искат да ходя да умирам за тях на фронта. Вие добре ли сте бе?

53

Байдън каза

преди 1 година

"Вие сте предна линия на нашата колективна отбрана" на среща на високо равнище на държавите от Букурещката деветка. Източният фланг на НАТО е предна отбранителна линия.

52

БАНко

преди 1 година

80 % ОТ СВЕТА Е НА СТРАНАТА НА РУСИЯ !!! 65 % ОТ ХОРАТА НЕ СА ЧУВАЛИ ИМЕТО ,, УКРАЙНА " !!!

51

Хей

преди 1 година

Подготвят ни за помощници на фронта - да се бием за уж Украинските земи, които винаги са били руски. Започва медийната обработка!!!!

50

Анонимен

преди 1 година

Само надпревара в ядреното въоръжение може да скапе окончателно САЩ. Само излизане от всякакви договори и връщането към ядрените равнища от 1980, по 20 000 ядрени заряда от всяка страна, Русия го може, да ги видим САЩ. Да се рестартира производството на ракети със среден обсег! Да се разположат не само в европейската част срещу ЕС, но и на Чукотка, насочени към САЩ!

49

Анонимен

преди 1 година

Ако питате еврогеййския съюз всички сме за истанбулската конвенция, еврото и децата на България да са пушечно месо на САЩ.

48

Анонимен

преди 1 година

Най-голямата лъжа, е че, ако продължим да въоръжаваме Украйна войната няма да се разпространи. Обратното е, ако не въоръжаваме(наливаме масло в огъня) Украйна тогава няма да се разпространи.

47

Ама

преди 1 година

До Анонимен57 Вярно ли така разсъждавате?

46

Анонимен

преди 1 година

Бих казал,че Европа е тушш.Няма я,отиде в kaналиzzaцията.

45

Анонимен

преди 1 година

Пожелавам Русия да унищожи Европа с ядрени оръжия.