21

Убаво де

преди 1 година

Ама какво става с успешното контрананастъпление? Контранастъпва ли, контранастъпва ли успешно армията на Юкрейн? Руската икономика рухна, финансовата и система е в колапс, украинската армия контранастъпва, това го знаят вече и децата в ЕС. Защо няма новини за успешното контранастъпление?

20

Анонимен

преди 1 година

Имам въпрос.Да не би азовците да са били в Турция и Сирия баш където удариха земетресенията?

19

Вярно заглавие

преди 1 година

.....Да това направи Украйна в Донбас, 9 години .

18

Анонимен

преди 1 година

Виждате ли какво пише номер 18?Ето това е укро пропагандата!Било по-добре да имало ядрени войни...тея не са добре!

17

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

"БАЙ ДРЪНЧО" и европейският "СЪЮЗ" в Страсбург за геноцид. Да подклаждането на война и използването на невинни за жив щит е геноцид. Колкото по - рано спре търговията с интереси, толкова по добре. То си личи колко Европа има интерес от това да помага на Американците.

16

Анонимен

преди 1 година

Нема се плашите Рублeв нали казва че трябва дипломация и мир, още малко и Путин ще спре войната, заради нашият велик товарищ резидента.

15

Българин

преди 1 година

По-добре ядрена война и всички да умрем, отколкото да позволим на Путин да победи в Украйна, само защото имали хиперзвукови ядрени оръжия.

14

Анонимен

преди 1 година

Русия е военна империя. Да си военна империя не означава разширяване на граници, защото някой е казал, че Русия няма граници. Историческата, универсална и световна мисия и съдба на Русия е да бъде освободител и защитник на потиснатите и да поддържа мира и справедливостта на земята с военна сила. И сега Русия прави точно това.

13

Анонимен

преди 1 година

Интересно,защо нямаше такива статии за Афганистан ,Сирия ,Ирак,Либия ?Двойни стандарти нещо.

12

Анонимен

преди 1 година

Това са лъжи на Запада, след като почна специална операция, в Украйна живота стана много хубав и Запада завижда.

11

Анонимен

преди 1 година

Я напишете какво става в мариопул аз знам ама другите също да знаят

10

Анонимен

преди 1 година

В Турция 43 000 убити без война а в уркайна едва 8000 при стотици истреляни ракети и снаряди. Гледайте спътникови телевизии за да сте информирани от първоизточника.

9

Анонимен

преди 1 година

Така став като Русия тръгне да ти помага и да те освобождава.

8

Хиляди промити

преди 1 година

От миналата година досега, мисирките написаха такива грандиозни глупости, че надминаха дори ковид пропагандата. Трябва да ги класират не на 111-о място, а на 1111-о.

7

руский мир..

преди 1 година

Колко е красив руският свят. Навсякъде запалени сгради и трупове търкалящи и гниещи на улицата.В далечината се чуват взривовете на новите им модели самоходни гаубици.По улицата с дрънчене на железа и виене на повредена турбина се влачи стар безаналогов танк. Вътре е пълно с клошари от Тува,Бурятия,Ингушетия и други екзотични местенца. До един главорези и изнасилвачи на жени и деца. По телевизорът бащицата-цар заклеймява гнилият запад след като е подарил ролс-ройс на любовницата си.Красата..

6

Анонимен

преди 1 година

Демокрация.Съдят бивш министър, разкрил, че Дания е помагала на САЩ да шпионират западни лидери

5

Анонимен

преди 1 година

До баба мара някъде около 2006, късия престъпник реши да превземе Украйна... и конфликта започна! Нещо не ясно ?... ако някой спечели нещо. Това ще са украинците,а спечеленото му се вика - свобода! Даже и ние може да получим свободата си от руския ботуш, който ни задушава над 100г.

4

До 2

преди 1 година

А САЩ , НАТО и тия пенсионери от ЕС какви са?!САЩ са най-голямото зло на света,всички войни са заради тях и ресурсите!Колко милиона индианци са избили я кажи?!

3

Анонимен

преди 1 година

Вече ги строят руснаците ,не берете грижа.

2

баба мара

преди 1 година

почнете от 2014 до сега минските споразумения генезиса на конфликта кои езаинтересован и кои печели