107

Анонимен

преди 1 година

Бунт правете. Иначе нема се оправи

106

Анонимен

преди 1 година

Скъпо е и не купувам мляко.Чакам да стане по евтино, по 30-40 стотинки.

105

Радев

преди 1 година

Трябва да има спекула, трябва да ви стрижем, и тука съм на процентче, няма как и от мобилните оператори също. Като въведем еврото ще има още введнъж всико по две инструктиръл съм Пеканов гърчето

104

Агент Купър

преди 1 година

На който му е скъпо да ходи на село,да гледа крави и овци.Само че балами няма.Всеки иска да е в София и да работи в офис.

103

Анонимен

преди 1 година

Унищожите ли веригите ще виете на умряло. Както при зимата на Луканов. Не знам кое е за предпочитане - празни рафтове, или може да е малко по-скъпо но да го има.

102

провинция

преди 1 година

Производител кравата и овцата, спрете да ни стрижете като овце.Срамота, какви 40 процента вие умножавате по 4 цената от производителя.

101

8%

преди 1 година

8% надценка за веригите.

100

Анонимен

преди 1 година

Тука е пълно с комунисти искащи безплатни услуги, някой друг да им плаща. Не става така другари.

99

АНГЕЛ

преди 1 година

Държавата взе да ни баламосва че наказвали недобросъвестните търговци. Това е абсолютна лъжа защото търговията в България е свободно и никой неможе да ти каже каква промоция да пускаш, на каква надценка да продаваш .Спекулацията с цените е законен приом и се наказва само и единствено от потребителя който решава дали да купи или не !Докато финансовата култура на Българина е ниска така ще е !

98

стоян

преди 1 година

Спекулата е потресаваща.Трябва бойкот и масови кражби.На война като на война.

97

Анонимен

преди 1 година

Ако някой си мисли, че до магазина цената ще е +30 стотинки, много се лъже. Има много маймуни на клона след производителя до крайния потребител, казано на жаргон. Един го събира в цистерни, после преработки, пакетаж и бутилиране, транспорт, борси, магазини, дедесета... абе смятайте малко. Как да бъде на същата цена като от производител. Отивате при производител и си купувата директно, това е.

96

пи по 3.14

преди 1 година

В България няма крави.Филип Димитров ги унищожи.Всичко е сухо мляко идващо от колективният Запад.Краварката е от Германия.България е унищожена,един обрулен орех,обран бостан.

95

До Сата клоунато

преди 1 година

Реалности? Пич, говорим за откровена спекула и надценка на големите търговски вериги и ощетяване на потребителския джоб...Какъв Радев те гони теб ? Големия капитал така се срастнал със всички държавни структури, че не го е грижа ни за Радев ни за Радевица...Разиграват си лобитата и песен пеят без значение кой е на власт

94

ИСТИНАТА

преди 1 година

Не слушайте тъпуците които ви лъжат ! Те защитават капиталистите, частниците, те самите са такива. СПЕКУЛА няма ! Това си е капитализма. Навсякъде е така и всеки частник го прави. Това не са 10 човека само че да ги обвините в спекулации. Това са всички частници. Нарича се капитализъм, не спекула. И не слушайте тъпотии като спрете да купувате ! Как да спрете като какво ще ядете бе, правят ви на балъци с тези клишета тарикатите. Най добрия частник е мъртвия. Върнете си собствеността или ще измрет

93

На три буустера

преди 1 година

Няма малки, няма големи. Всичките се възползват от ситуацията, че няма държава. За пример хляб в малкото магазинче е 2лв, при картела на веригите е 1.69. Сирене от личен фирмен магазин 18лв кг...натискат ни отвсякъде.

92

Анонимен

преди 1 година

Вие сигурно сте производител?

91

Сата НАТО

преди 1 година

Изкупната цена на млякото е 1,15 при договор за редовно изкупуване и количество на едро. Средностатистическия лум пен требва да сключи договор с магазина за ежедневно купуване на 8-10 литра пресно млеко и тогава да може да сравнява цени и надценки.

90

Анонимен

преди 1 година

Не съм толкова богат да купувам от малките магазини

89

Да...

преди 1 година

Щото всички ламтят за лесна печалба.Вярно е, че малките магазини не си поплюват. В редица случай човек може да си купи повечето неща по-евтино в големите вериги. Малките се самозатриват и реват.

88

Анонимен

преди 1 година

Щом проблеът е в големите вериги, защо малките магазинчета го продават на същата цена? Явно не е само това!