194

Войко

преди 1 година

Китай само да спре износа към ЕС за месец и cкoпeният ЕС се връща в каменната ера. Направо умряха от страх китайците, хахаххаххаааааа.

193

баба мара

преди 1 година

ес изпраща траншове за украина а китаи да не помага на русия искам финансоводит на украина къде са траншовете и оръжието преговори и мир спрете това оръжиеи воината 21 век е

192

Боби

преди 1 година

До 175 До Боби Отдавна СВО се промени на: Искате да видите колко сте По-По-НАЙ? Ние имаме ресурси и базови технологии ще оцелем. Вие имате Свръх технологии но нямате ресурси... А вече в Света няма БАЛЪЦИ които да продават злато за мъниста...

191

Анонимен

преди 1 година

До 204 Седи си на село щом мислиш,че Русия няма пазар и Китай,ще се съобразява с Европа.Сета може без Украйна,ама не може без Русия.

190

Опаааа

преди 1 година

Тоя винаги се изказва неподготвен

189

Боби

преди 1 година

До До Боби Отдавна СВО се промени на: Искате да видите що е Воина на изтощение? Моля заповядайте. Ние РФ имаме всичко за да се защитим и ресурси и базови технологии. Вие имате свръх технологии ама нямате ресурси - ОПАЛЯ. А вече в света не останаха Балъци да сменят ресурси(злато) за Мъниста...

188

Анонимен

преди 1 година

а вие непрескочихте ли червената линия а на други забранявате какво ще можете да направите на китай санкции или ще обявите воина нито едното нито другото ги плашат китаиците вие можете да помагате с оръжие на укрфашистите китаи нема право да помага на русия стар пръч си борел

187

Анонимен

преди 1 година

Русия е голяма, но пренебрежимо малък пазар! Не е интересна! Европа е точно обратното! Китай ще се съобрази с Европа! И мaгаренцето малко, ама голем го изважда!

186

Анонимен

преди 1 година

До 201 Ви то украинците омръзнаха на всички,а Китай не може да нарежда на Русия щото тя им е единствения съюзник в района.Малко не са ти ясни нещата.

185

Анонимен

преди 1 година

До 201 Е то бе Сата НАТО,що си мислиш,че на вас като ви нареждат на Русия някой може да и нарежда.

184

Сата НАТО

преди 1 година

Ван И отиде в Москва по времето, когато Бай Дън случайно отскочи до Киев. Как мислите, дали китаеца отива да предложи оръжия на Москва и да ескалира конфликта? Или отива да им каже "Стига вече, прибирайте сергията и се изнасяйте, че съвсем омръзнахте на Света!"

183

ИВАН

преди 1 година

ЗАЩО ЗАБРАНИХТЕ РУСКИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ В БЕГЕ? НАЛИ СМЕ ДЕМОКРАЦИЯ?! АЛЧНИ ИД ИОТИ И ПОД ЛОГИ БЪЛГАРСКИ

182

Анонимен

преди 1 година

От страх Си се побарнал за панталона и го преместил!

181

noFreeman

преди 1 година

на Русия няма скоро да ѝ свършат оръжията...

180

Анонимен

преди 1 година

ЕС е добре уредена градина, а Раша и Чайна са джангал пипал.

179

Анонимен

преди 1 година

Четем за мъдрите заключения на Борел докато си ровеше в китайският смартфон.

178

Анонимен

преди 1 година

Ние нали влезнахме с цел да бъдем равноправни в НАТО и ЕС, какво ни габаркат с некакви черни при мати :)))

177

Анонимен

преди 1 година

САЩ не са в позиция да поставят искания на Китай, заяви днес говорителят на китайското външно министерство, предадоха Ройтерс и БТА.

176

ОФчу

преди 1 година

Тоест, Европа и Щатите могат да Финансират, да Въоръжават, и да Обучават фашистко бандеровския режим на 4.0.4, а при необходимост Русия не може да закупи оръжие от други държави??? Върхът на Западното Лицемерие!!!! Що се касае до Китай, той може да бъде определен само с две думи - Ситуативен съюзник!!! Да се надяваме, че Пупкин го разбира, в противен случай за пореден път може да се окаже в ролята на " Измаменото К.милче"!!!

175

Анонимен

преди 1 година

Американците си взеха поука от Виетнам където ядоха много бой.И това преди джендеерите да навлязат в армията.Въобще няма да се бият срещу китайците а ще използват тайванци както използват украинците сеещу Русия.