24

Анонимен

преди 1 година

Напишете колко са "жилищните разходи в Германия, поне в 15 населени места. Да се види реално как живеят. Напишете и колко време се отделя за отиване до работнот място, до училище , евентуално, ако въобще има, някаква форма на детска градина.... Напишете колко % от градското население, по-точно от градските домакинства, живеят в собствено жилище и колко% въобще имат собствен имот/ част от имот...

23

Анонимен

преди 1 година

Добър ден. 95% от квалифицирания труд може да се полага от всяка точка на света. От 12 години така и така ходя рядко в офиса и работя от вкъщи, но от 3 години не ходя изобщо. Максимум 1 път месечно да се видя с колеги (с които така и така се виждам като излизаме или имаме мероприятия). Работим от морето, от планината, от вкъщи. Изнесохме се от София- всичко под наем без 1 апартамент. Живеем в планината на 35км от града. Такъв кеф няма никъде. Пожелавам всекиму. Чистота, спокойствие, кеф.

22

Анонимен

преди 1 година

22, 'Аз имам лукса сам да избирам кой да ми е шеф, какво да работя и дали изобщо да работя' --- ше работиш, ше работиш. няма де да бягаш. за това си учил и целия ти живот около това се върти. но в един момент ще ти дойде акъла че онуй дето мислиш че е толкова истинско и стабилно изведнъж се окаже че не е вечно и тогава питам аз - какво ще правиш Ти?

21

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 21 : И има защо. Знам кой съм, какво мога и какви са възможностите пред мен. Аз имам лукса сам да избирам кой да ми е шеф, какво да работя и дали изобщо да работя. Оттам идва и самочувствието.

20

Анонимен

преди 1 година

17, 20, големо самочувствие идващо от наемник! гледай шефа ти да не види ко прайш тук вместо да му работиш !!

19

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 16 : Чакам с нетърпение времето, когато никой няма да ме търси. Така ще мога да обърна повече внимание на личните си проекти.

18

Анонимен

преди 1 година

Днес, в България, си купих обикновени краставици по 7,69 лв/кг.

17

ОФ

преди 1 година

Еесовските граждани посочват нарасналите основни разходи за наеми и за енергия като първостепенен източник на своето обедняване. Руският газ ще остане като базисен актив в близкото бъдеще и неговата консумация ще продължи да нараства. В тези страни от Еесовската Зона, където руският газ не стига, цената му ще продължи да расте и народите ще продължат да обедняват. Другото е от Лукавия.

16

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 16, реферираш към себе си :) Смешно :) Вика му се рекурсия! Със сигурност не знаеш! Не се грижи другите кога и до кога ще бъдат търсени! Грижи се за своята особа. Знаеш ли защо? Защото злобарите ги надушваме и ги уволняваме! Това е следващото ниво след знания и умения. А щом си толкова злобен => нямаш нито знания, нито умения. С други думи => *** някакъв си!

15

Анонимен

преди 1 година

16, ще дойде момента в който никой няма да те търси. не се тревожи

14

Анонимен

преди 1 година

До Програмист до 15, да бе. Нали това ти казвам! Сега се разделят и дефинират класите. Никой не ти казва, че ще живееш в една сграда с адвокат или хирург. Чети с разбиране!

13

Програмист до 15

преди 1 година

Като програмист е абсурд да живея на едно място с архитект и хирург. Те за година печелят колкото аз за 2 седмици. Освен това скоро ще ги направя безработни. То архитектите вече са. Една програма и хайде да идва да ми чисти вкъщи.

12

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 9 : Драги, в моят занаят има силен недостиг на кадри. Мога да посоча поне десетина работодатели, които чакат да се освободя. Всеки ден получавам поне по едно предложение за работа другаде. Не съм обвързан с конкретен работодател, и мога да го заменя във всеки един момент, в който реша. Нарича се "Свобода на избора", аз го имам, ти - не знам. Вероятно не.

11

...

преди 1 година

Това, което наблюдаваме в момента е разделянето на средната класа от богатите и бедните. Следващ етап ще бъде разделението им чисто географски. Моето очакване е богатите да се отделят чрез високиии стени от останалите. Съвсем наблизо да са средната класа и отвън да се бедните(което в БГ е около 70%). Отново ще има висоооки стенни. Абсурдно е общак да живее в една и съща сграда с адвокат, или хирург.....

10

Анонимен

преди 1 година

за всеки работещ - шеф. за всеки данъкоплатец - данъци. за всеки гласуващ - партия

9

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Това никога не съм го разбирал с предградията. Малките градове са градове. Предградията са по - големи, но не са градове. Западното делене на категориите населени места е доста странно.

8

До 9

преди 1 година

Има 2 пъти повече работни места отколкото търсещи работа. Взимаш един ресторант под наем и правиш чисто за себе си 20 хиляди лева на месец.

7

Анонимен

преди 1 година

7, ще го смениш ако има кой да те вземе, а личен бизнес ще имаш ако намериш ниша което се случва на 0.0001% от хората

6

Друг Програмист

преди 1 година

До колегата 3 - колега, аз съм Барон . Предлагам да се обединим и да си направим евро-атлантическа абсолютна Монархия, в която гей-парадите ще са ежедневие !

5

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 4 : Просто е. Ще го сменя. Или ще стана фрилансър.