10

Анонимен

преди 1 година

Пълни ненормалници са тия. Отвратително! Трябва да ги избесят до един всички които гласуват за подобни извращения. Да се роди някой с недоразвити органи е едно, но да си сменя пола защото сам решил без лекарско одобрение е диващина. Да не говорим за отстраняване на органи или пиене на хормони това са откачалки.

9

Анонимен

преди 1 година

Мъж ,който си мисли ,че е жена ,но всъщност е жена ,която иска да е мъж ,но на практика е гей ,който е бил *** и все пак е жена ,но не съвсем!

8

Анонимен

преди 1 година

Оми ако се самоопределя като 27-полов кво прайм ? Защо е тая дискриминация да мога да избирам само един пол ? Не са демократични пък ни учат на демокрация.

7

Геювете

преди 1 година

Трябва да се срамуват от себе си точно както проститутките ,но напоследък като ,че ли стана престижно и големи права им дадоха! А къде е черквата в този момент?

6

Анонимен

преди 1 година

А купона ще почне когато дамите почнат па пишкат прави в женската тоалетна.

5

Аз

преди 1 година

Аз се чувствам вътрешно като "тя", но и като "той". Чувствам се и като "то". Чувствам се и като "ние", а и като "вие". За мен наистина е проблем, това че не мога да се самоопределя. В психиатрията отказват да ме приемат, защото ми казаха, че според правилата на ЕС съм абсолютно нормално нещо. Помогнете ми. Не зная какво съм......

4

Анонимен

преди 1 година

Разбира се! Пълнолетие на 18 , книжка на 18 , а в САЩ алкохол от магазина при навършени 21 , но за пола си решават на 16! На 16 не си нищо друго освен дете в пубертета..

3

Анонимен

преди 1 година

Началото на края на човечеството - самоопределянето на пола. Полът е Божа работа!

2

Анонимен

преди 1 година

"хормоналната терапия за малолетни", или казано на човешки език, химическото кacтpиране и осакaтявaнето на деца.

1

Анонимен

преди 1 година

Ще могат да избират на какво се преструват. Иначе "полът" им е избран, каквито ще игри да играят и дори държавата да ги валидира.