36

славянин

преди 1 година

А когато хипер-хай-технологичните западни танкове започнат да горят, тогава какво ще стане с репутацията им на световните оръжейни пазари! Въпрос с понижена трудност като за дженд.расти!

35

Анонимен

преди 1 година

Това е само началото. Ако началниците си мислят, че истеричните призиви на Шолц, Макрон, Фон дер Лайен и другите там са ентусиализирали населението на европа, жестоко грешат. И аз не знам каква е тази дипломация за мир с лозунга "Да разбием напълно Русия".

34

Анонимен

преди 1 година

До Войн 24. Как да са неприемливи за съвременния свят нещата, които си изброил, щом се правят от много западни държави? Вярно е, че не крадат територии от съседни държави, но от по-далечни крадат доста здраво. Всъщност и от съседни не отказват. Тексас преди не принадлежеше ли на Мексико?

33

Анонимен

преди 1 година

Други 80 милиона гък не смеят да кажат пред американския окупатор и му се подгъззват.

32

За 50 лева

преди 1 година

подписвам всякаква петиция!

31

Анонимен

преди 1 година

До кОстя кОпейкин Дори не си чел Гогол заминавай да четеш.

30

до 35 от славянин

преди 1 година

Русия ще си вземе своето без да има нужда някой да и го дава, но бандеро-дженд.растите с вашия кокоши акъл може и да получите ядрена ''манна небесна''!!

29

защо сега го

преди 1 година

пишете след като толкова време в германия се дискутира този казус относно военните доставки. Нали сте свободна медия

28

У нас

преди 1 година

над 2 милиона щяха да я подпишат....

27

Д2

преди 1 година

И кво дайте на русия какво то поиска що то има ядрени оружя ми тя ще спре ли да иска и да иска нее не трябва да и се доставя това удовоствие никога какво и да ни коства целия свят трябва да застане срещо това зло наречена расия

26

Анонимен

преди 1 година

Всички станахте разнежени евроатланци, искате да сте европейци и да живеете като европейци, ала забравяте, че сте българи в България и тука сме друга порода хора. Ще си останете само с илюзиите за евроатлантическо общество ;)

25

ВЪЗРАЖДАНЕ+БСП(БКП)

преди 1 година

КОМУНИЗЪМ КОМУНИЗЪМ САМО ЧЕРВЕНАТА ПАРТИЯ МАЙКАААААААААААААААААААА ОСТАВЕТЕ НИ ДА СИ УБИВАМЕ И КРАДЕМЕ ЧУЖДА ЗЕМЯ АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

24

Анонимен

преди 1 година

А ние кога?

23

Анонимен

преди 1 година

С кого да се преговаря за мир, като в Кремъл са си все същите нацисти. Когато в Русия има нов президент и правителство може би вече ще може да се преговаря с тях. Дотогава просто трябва да се подпомага Украйна в борбата й с/у фашагите.

22

0808

преди 1 година

...Дойчланд, Дойчланд юбер алес!!

21

Анонимен

преди 1 година

И Хитлер като присъединиява Австрия, после Судетите, после превзема и Мемел, другите държави нищо не правят, защото не са ги нападнали тях. Но Хитлер не се спира, а напада Полша и 2 дни след това обявява война на Великобритяния и Франция. Никой не бърза да му се противопоставя обаче със същите призиви мир да има. Е мир няма да има, докато диктатора не бъде убит.

20

Анонимен

преди 1 година

Много те е страх от Възраждане. Що? Да те светна нещо: симпатизантите им се увеличават всеки божи ден. Не знам къде ще се криеш, бункер имаш ли?

19

Войн

преди 1 година

Нито ***, нито укри ще отстъпят. Русия ще бъде разрушена тотално или ще се разпадне от икономическите санкции, некадърното ръководство, изветрелите мозъци, желанието да убиват и крадват съседни територии и още куп неприемливи за съвременния свят неща.

18

Анонимен

преди 1 година

А нашите *** и шарлатани още ли не са тръгнали с гранатомети към Украйна? Айде, да хукват, докога ще ги търпим в България?

17

Анонимен

преди 1 година

Този път съм съгласен с феминистките.