140

Стефан

преди 1 година

Но ясно да ни ударят с мръсния мокър *** през лицето - здраве му кажи! Шенген - пляс през лицето! Списъците "Магнитски - пляс през лицето! Еврозината - пляс през лицето! Тези ни мразят, презират и е време сами да си ходим!

139

Анонимен

преди 1 година

До Борис Иванов и ти нямаш идея за какво говориш, ама пишеш. Я по-добре се прибери и вземи една 20ка, докато жена ти е на работя и не те е видяла. ХОди в кръчмата да се отрежеш и възмъжееш, после я уважи хубаво с колана и легай да спиш, че утре в нов ден, в който български лев има нужда от защитници! И всеки ден ше е така до победата

138

Тоби

преди 1 година

С тази 300%-на инфлация,(реална)ще влезем в Еврозоната 3000-та година!

137

Анонимен

преди 1 година

Слава тебе Боже!!!

136

Анонимен

преди 1 година

Да фалират дано, мобилни оператори, банки и подобни, как мамеха колко им било важно да влезнем и в еврозоната и да приемем еврото обаче се скъсаха да надуват цените и то при рекордни печалби, сега хак да им е, но те разбират само от крадене не от икономика.

135

Анонимен

преди 1 година

Махайте го тоя лев бре! Искам евраци в джеба! Като седна в дискотеката в Белград и ударя 50 еврака в челото на сервитиора да ме гледа с уважение! Българите сме с еро бе ейй бедняк да му кажа.

134

Анонимен

преди 1 година

Ето такива комунистически бабички, които помнят как доларът за половин година стана 5 хиляди лева, обричат поколение българи. Дръжте си лева и Радев и не се чудете защо стана така после

133

Анонимен

преди 1 година

еййй Копейкин пикае руска газ от кеф, ще има бонус в денги за поредния саботаж в България. Ама като сме си балачета, така е

132

Бравос

преди 1 година

Поне нещо положително, от борчовете на Харвърдските бизнесмени! Хайде да приемем левро и да забравим. Т.е. Заплатата ми да е в евро, а да си пазарувам в левчета! Ашколсум!

131

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами при Борисов и ГЕРБ поне влязохме в Чакалнята, а сега при кирчо, кокорчо и СиЕ, както и при кремълския парашутист радеФ, който продължава да твърди че "Крим е руски", ще ни изкарат и от там ... никой в Европа няма нужда от шарлатани, крадци, лъжци и мошеници, както и от кремълски мekeрeтa със служебни правителства ... !!!

130

анонимен

преди 1 година

дайте европейските заплати и правете каквото си знаете, иначе за чий?

129

Отговарям

преди 1 година

Защото българският лев е с покритие от кромид лук.

128

Анонимен

преди 1 година

Полша, Чехия и Унгария, Дания и Швеция защо не са в еврозоната? И те ли не са готови още?

127

Анонимен

преди 1 година

Най-хубавата новина от много време насам! Браво!!!

126

До 117

преди 1 година

Че защо Европа да ни връща? Ние отдавна сме граждани на западните държави, а ти искаш да ни вкараш пак в зоопарка на съветската демокрация. Събуди се и си измий червените гурели. Голям мечтател си. Ту лейт.

125

Алстер

преди 1 година

До АнонименДа не пропускаме Дания и Швеция, които също са с националните си валути. Великобритания също използваше своята валута, докато беше част от ЕС.

124

Анонимен

преди 1 година

България няма да въведе еврото защото българите сте глупави и второ качество народ!!Мястото ви е в Западна Азия където живеят най-некачествените народи на Земята!!!..Като Япония, Корея, Сингапур, Хонг Конг например нали?

123

Анонимен

преди 1 година

Защо трябва да приемаме Еврото или Рублата? както настояват някои хора. Какво му е на Българския лев, че толкова не го харесвате?

122

Анонимен

преди 1 година

България няма да въведе еврото защото българите сте глупави и второ качество народ!!Мястото ви е в Западна Азия където живеят най-некачествените народи на Земята!!!

121

Анонимен

преди 1 година

ЕС и НАТО вън от България!!