46

НА Мадуро Машините

преди 1 година

Коруптуратурата.

45

Анонимен

преди 1 година

до 48 За краварите като теб е така.

44

Анонимен

преди 1 година

по противен човек едва ли може да съществува

43

ххх

преди 1 година

пълен пинко, който си вярва, а насреща с 10% ще управлява..

42

Анонимен

преди 1 година

до 45 Костадинов да е гласувал ЗА изпращане на военна помощ на украинските фашисти? На какво си? На трева, амфетки, ракия...??? Тобива бива тъпооотия твоето..

41

Сашо

преди 1 година

До АнонименЗа мен няма значение кой е на власт - все съм добре.НО пак незнам защо трябва като си против другите партии и веднага да си от ГЕРБ???

40

Анонимен

преди 1 година

Тоя не гласува ли за изпращане на военна помощ на Украйна ? Че и ваксиниран

39

Анонимен

преди 1 година

до 31 Те за Костадинов казваха, че е римлянин от Враца, а той човека си е от добричкия край. Дотам стигнаха простотиите им на някои същества.

38

Анонимен

преди 1 година

До Обективно__НИКОЙ, НИКОГА НЕ УСПЯ ДА ОБВИНИ ЖАН ВИДЕНОВ ЗА КРАЖБА ДОРИ НА ЕДНА КАРФИЦА ЗА РАЗЛИКА ОТ ПЛЕЯДАТА ЛЕШОЯДИ СЛЕД НЕГО!...

37

Анонимен

преди 1 година

Днес.бг, знаете ли че има нова европейска регулация за триенето на коментари, блокирането на потребители, и другите форми за самоволно наложена цензура? Обещавам да ви избачкам такава глоба, че да ви писнат ушите!

36

Нормален ли съм?

преди 1 година

До 26 Анонимен Гледайте целия разговор във видеото.. . . . . . . . . Какво видео? _____________ и аз не видях видеоТО! Само двама ли сме нормалните?

35

До много искам

преди 1 година

Какво да спечелят? Преди почти 2 години Костадинов обяви, че ще съберат 54% от вота и ще управляват еднолично. Три избора по-късно събират все по 10%, но иначе с голямо самочувстие. Избори се печелят, когато реално има кой да гласува за теб, но когато си вярваш на собствените небивалици. Никога няма да спечелят, защото тези, които им вярват в политиките са малко.

34

НА Мадуро Машините

преди 1 година

Ей шъ *** накараш да гласуваме цялата рода за тебе, сега на збора ше ги агитирам. Недай си боже да неизпъниш една чертичка от обещаното, шъ та намерим с Бойко и Тома, ще вземем и Карадаяка. И му пръй сметката, че и Дончева ти е много ядосана тя можеше да е на твоето място *** е дръта и компроментирана. И внимавай че ти търсим колая момчее..

33

Бонар Овъртиоглу

преди 1 година

До 29 А баба ти каква е ?А)Юргана или Б)Севда ?

32

Анонимен

преди 1 година

Сашо, върви гласувай за мафиота Тиквата тогава!

31

КОСЕ БОСЕ

преди 1 година

КОСЕ БОСЕ ВЪЗРОДИТЕЛЯТ: ПЪРВО ГЛАСОВЕТЕ, ПОСЛЕ ЩЕ СИ СГОТВИМ БАНИЦА СЪС СУПА ПО ВЕТРЕНСКИ. ХАЙДЕ НА ХАИР ДА Е И ДА НИ Е СЛАДКО!!! А ВИЙ СА ОБЛИЗВАЙТЕ КАТО КУЧЕТО КРАЙ МЕСАРЯ!!!

30

Майора

преди 1 година

Съберете се с БСП и отивайте в Русия е защита на другаря Путин!

29

До Кирко Умното

преди 1 година

Детски център "Дарба" се намира в топ локация на морската столица,до Колхозния пазар Негов управител е съпругата на Костадинов .Това е платена занималня за деца ,след приключване на учебните часове,срещу заплащане разбира се.Несепнитебтайсимса стотици левове,които не са по джоба на мнозина.Затова центърът няма достатъчно работа и Костадинов го рекламира навсякъде.

28

Сашо

преди 1 година

Волен версия 2.0-този филм сме го гледали-спести ни го.Националисти но с проруски възгледи, ваксинирани но антиваксъри, за минимална субсидия за партиите пак не си върнаха своята, за българския лев, но със спестявания в евро и долари,традиционалисти но и хомо..Престанете да лъжете възрастните,бедни и необразованите хора да гласуват за вас - лъжци сте това е истината.Нито един националист политик в историята ни не е постичнал нищо за народа и накрая се е видяло колко струва...точно 1-2 копейки

27

Майна

преди 1 година

Тези, които Успешно крадат по много - дават на тези, които ги разследват и ВСИЧКО ПРИКЛЮЧВА ДОТУК!!! НИТО ЕДИН ОСЪДЕН ПОЛИТИК В БГ. А КАКВО СТАНА И С КЪЩИТЕ ЗА ГОСТИ??? НИТО ЕДИН ОСЪДЕН ОТНОВО. НИТО ЕДНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. ХА ХА ХА! БГ Е РАЙ ЗА ВЛАСТИМАЩИТЕ КРАДЦИ!! ПФУ!!!