321

Колко колко

преди 1 година

Колко издържат наркоманите на тежки наркотици? - толко!

320

Луд умора нема

преди 1 година

Тоя от хиперактивност ще си вземе хипер доза - и дотам!

319

Коментатор

преди 1 година

Народът умира или бяга. Този ще издържи, докато му плащат. Ако сърцето му се късаше нямаше да жертва народа си. Чехия не много отдавна капитулира цялата пред Германия, защото не искаше да убие народа си. На никого не му пука за обикновения човек. Всички онези, които си играят на война ще платят прескъпо. Господ да пази невинните!

318

Анонимен

преди 1 година

До Наблюдател,какво развитие бе.С тая шайка на украинските олигарси да не си очаквал в Европа да те приемат.И Зеленски олигарх го лансира.Приемат го щото имат интерес,а не щото той е някой.Като се загуби и интереса изчезва и той.А той вече е загубен,ако не си разбрал с тая сага с танковете,какви се случи няма и да разбереш.Танкове няма да има освен старите немски и английските дето трябвало да стоят в тила.Снаряди няма,артилерия няма с, какво ще продължиш.А някой иска ли го.

317

Анонимен

преди 1 година

Някой нормален вярва ли,че един комик ,наркозависим е реално президент и главнокомандващ!?Хора опомнете се ,независимо кой на кого симпатизира,правят ви на ***!

316

Баба Внага

преди 1 година

"над всичко това ще властва и ще се смее зъл тиранин" - май за зеления клоун става дума

315

лидерските му качест

преди 1 година

"лидерските му качества" - на папгалчете дето чете аутокюто ли?

314

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

Нека някой от критикуващите Зеленски заеме поста му,дори за седмица. Дали ще издържи на това свръхчовешко напрежение? Дали ще има и неговата смелост и решителност,вяра в победата и мотивация на украинския народ за това? Сигурен съм,че няма такъв решителен българин. Поне замълчете вие(русофилите най-вече),които редовно го плюете. Зеленски е на космически висоти пред вас. Затова ще победи.

313

Анонимен

преди 1 година

Да отстъпва ли? Ами че той ще идва в България след това. Да ги пука нашите болшевики от па дъ ци.

312

Абе

преди 1 година

Абе русоробчета,най големия грях е невежеството.Ужасен грях.Четете повече и мислете за родината си а не за тези ***,които смазаха България.

311

До 345

преди 1 година

Друго си е на стреляш по жени и деца, докато лъжеш, че ги освобождаваш. Колко сте гнусни и долни само! Че ви плащат, е ясно, но утре ще обърнете палачинката и ще ближете д-то на победителите. Само че времето на фурнаджийските лопати приключи. Идват лидери, които ще искат лоялни и принципни последователи, а не безгръбначни ветропоказатели. Не се класирате. Излишни сте. В бъдещето няма място за вас.

310

Анонимен

преди 1 година

Форумнатa вата отново изпада в нервна криза.

309

Анонимен

преди 1 година

Руснаците и русофилите не са хора, а насекоми. Екстерминаторът на руснаците се казва Володимир Зеленски. Как ли ще се казва екстерминаторът на русофилите?

308

Ха ха

преди 1 година

Наркомански се кри в бункер. Излезе чак когато бившият израелски премиер му се обадил да му каже, че Путин няма да го убие. Тогава пусна клип наркоманчето от кабинета си и говореше, че не го е страх. Актьорчето изобщо не може да се мери с Путин, че да не му отстъпва.

307

Анонимен

преди 1 година

Зеленски - Dead man walking . След година две ще го няма .Инвестициите в този не се оправдават .

306

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 339 Ако смяташ че света са Иран, Северна Корея и трите най-бедни африкански страни имаш право. Не съм чул друг да симпатизира на Русия.

305

Анонимен

преди 1 година

"В записано малко след руската инвазия видеопослание той цитира разузнавателни данни, според които Москва го е обявила за цел номер едно, а неговото семейство - съпругата му Олена Зеленска и двете им деца - за цел номер две." -------------- Още едно доказателство, че наркотиците са изпили ума на еврейчето. Значи Русия води война с неговото семейство? И той унищожава цяла Украйна заради параноята си?

304

Анонимен

преди 1 година

Както и да се развие войната украинците винаги са загубили и победени, но явно не им е ясно. В единия случай загуба на територии в другия роби до гроб и внуците им на американските им "доброжелатели". Тази страна е вече политически и икономически труп за много десетилетия. Тея финансови помощи са заеми не са подаръци, а който има задължения е зависим. Който плаща той поръчва музиката. Единственото което могат да направят е да спрат войната за да са по-малко жертвите.

303

Анонимен

преди 1 година

До 336. Европа и САЩ не са целият свят. Даже половината не са. Но даже и там на Украйна симпатизират само тези, които имат интерес да се избиват руснаци и украинци. А иначе светът, за който говориш, даже не знае къде се намира Украйна. Той симпатизира по-скоро на украинските ресурси, но най-вече на руските.

302

Анонимен

преди 1 година

Защо ОРРРК е цензурирано? Това е раса от вселената на Толкин???