86

Анонимен

преди 1 година

Лондон, Берлин и други столици могат да си позволят да харчат стотици милиарди за смекчаване на последиците от енергийната криза, но това не е дългосрочна игра и изпълнение на някакъв последователен план. Действат като пожарникари, които спешно изсипват тонове пари в ямите, образувани по пътя на суверенния локомотив. Предвид изключително скромните показатели на икономиките, те могат да бъдат взети само чрез включване на печатната преса, тоест надуване на балона на държавния дълг. С такива тактики помагат да се прескочи труден период, но не и да се изградят дългосрочни стратегии за развитие.

85

Анонимен

преди 1 година

КАТО БОБЕНИ ЗЪРНА В БОБЕНА ЧОРБА СЕ РАЗПУКНА ПАРТИЯТА КЪРМИЛНИЦА, ЗА ДА РОДИ МЕТАСТАЗИТЕ ЩО СЕ КАЧИХА НА ТАЛАЗИТЕ НА ОБЩЕСТВЕНОТО НЕДОВОЛСТВО ЗА ДА ПОДЪЛЖАТ ДА ЖИВЕЯТ В ЛУКС И ОХОЛСТВО!!... НО,НЕРАЗУМНИ ЮРОДЕ ТОВА Е РЕАЛНОСТ ЩО ПОДЛАГАШ СИ ЗА ВЪЗГЛАВНИЧКА ЗА ДРЯМКАТА ДА НЕ ГЛАСУВАШ И НИЩО ДА НЕ ПРОМЕНИШ, ЗНАЧИ СИ ДОВОЛЕН ДО ГРОБ ДА БЪДЕШ РОБ, НАСЛЕДНИКО НА ГОРД СВОБОДОЛЮБИВ НАРОД !!!

84

Избирател

преди 1 година

Ако армията на негласуващите в България е мнозинство, то веднага Изборната комисия трябва да обяви всякакви проведени избори за недействителни!!!! Това трябва да е основен показател за управление на България - трябва да управлява избирателно мнозинство !!!! Никакви други измишльотини не трябва да се допускат за реализиране от харвардски мошеници, продажни неокомунисти и друг слугинаж !!!!

83

Радослав

преди 1 година

До 83: с радост бих гласувал с "не подкрепям никого" ако се разглеждаше като партия и колкото гласа събереше, толкова празни места в парламента да оставаха и на всички гласувания в НС да се водеха като гласували против! Тогава има смисъл от "не подкрепям никого". Така както е написано в закона сега е напълно безполезно, по добре е да нарисуваш някаква глупост на бюлетината, но и това е безсмислено защото тя ще бъде сменена с "подходяща", а твоята реална бюлетина ще бъде унищожена.

82

Анонимен

преди 1 година

Колективната икономика на Европейския съюз има голям резерв на издръжливост и инерция и не може да се говори за нейния колапс. Въпреки това би било безразсъдно да пренебрегнем засилващите се тенденции. Дори най-мощният парен локомотив, който се втурва по релсите, ще започне да се забавя и рано или късно ще спре, ако въглищата не се хвърлят в пещта.

81

Анонимен

преди 1 година

КОЙТО ПРОПАГАНДИРА ДА НЕ СЕ ГЛАСУВА Е НА ХРАНИЛКА ДА ДВЕ ПАРТИИ С ТВЪРД ЗАВИСИМ ЕЛЕКТОРАТ. ЗНАЕТЕ КОИ СА.

80

Анонимен

преди 1 година

Скоро ще се навърши една година от началото на специалната военна операция и руската икономика, която е яростно обстрелвана със стотици западни санкционни пушки, очевидно изглежда за предпочитане пред Европа и Съединените щати. Толкова е за предпочитане, че МВФ в последния си публикуван доклад прогнозира растеж на руската икономика в края на 2023 г. вместо очаквания преди това спад - растежът е малък, но все пак по-голям от например Германия или Великобритания.

79

Радослав

преди 1 година

До 64: това да имаш диплома от български университет доказва само, че си способен да запомниш половин учебник достатъчно дълго за да си се явил на изпит! Доказва, че можеш да рецитираш текст, а не да го четеш със разбиране! Има огромна разлика между образован защото е способен да анализира и взима решения на база на изводите които си е направил и индивид който може да замести временно диктофон и горд притежател на диплома за "више" както повечето му казвате! Хартията не доказва нищо!

78

Призив

преди 1 година

Хора, излезте и гласувайте. Няма значение за кой, дори отидете и сложете гласа си за "не подкрепям никого". Всичкото това обработване и вадене на скелети от гардероба (НДСВ), както и нови политически магистрални труженички (Заедно, или там каквито бяха Митева и ко.) има за цел само допълнитлено да демотивира избирателите да не гласуват и така да се облагодетелстват тези с твърд + купен електорат. Не го позволявайте! Апатия се видя до какво води вече.

77

селянин

преди 1 година

да ви пикаем и на изборите и на политиците

76

Анонимен

преди 1 година

А защо след 34 години 6лизане на западняшки ***, ЕС, НАТО и т.н. България не стана като Южна Корея, ами е по-зле и от Северна Корея която от десетилетия е под санкции и тотална изолация? Нали България е в ЕС и НАТО, кой и пречи, кой я е изолирал? Путин, Русия? Комунистите? Извънземните.

75

Радослав

преди 1 година

До 64: това да имаш диплома от български университет доказва само, че си способен да запомниш половин учебник достатъчно дълго за да се явил на изпит! Доказва, че можеш да рецитираш текст, а не да го четеш със разбиране! Има огромна разлика между образован защото е способен да анализира и взима решения на база на изводите които си е направил и индивид който може да замести временно диктофон и горд притежател на диплома за "више" както повечето му казвате! Хартията не доказва нищо!

74

Анонимен

преди 1 година

"КОЙТО СИ Е РЕШИЛ ДА НЕ ГЛАСУВА ДОБРЕ. НО ЗАЩО ТРЯБВА ДА АГИТИРАШ И ДРУГИ ДА НЕ ГЛАСУВАТ"-->> Който си е решил да гласува добре, но защо трябва да агитира хората, които отдавна не искат да участват в игра с белязани карти да вършат същата глупост като него.

73

селянин

преди 1 година

ние от оремако гласуваме за Русия така господ е отредил от време оно

72

Анонимен

преди 1 година

Заради армията на негласуващите сме на тоя хал. Статуквото си има твърд електорат.

71

Радослав

преди 1 година

До 64: а ДНК в чашка да ти изпратя, не искаш ли?Това,че имаш хартия от университет не те прави по умен от другите!Тя просто доказва на бъдещият ти работодател, че си склонен "уж" да вложиш усилия за да постигнеш цели и евентуално, че си се научил как и къде да търсиш необходимата ти информация.Самият факт, че смяташ,че като си присъствал 4 години в български университет, се смяташ за повече от другите, ме навежда на мисълта, че си завършил Свищов и си повярвал на глупостите които говореше Кирев!

70

СТОЙНЕТО

преди 1 година

Избирателната активност ще се вдигне, когато почетните им лидери на тези от ДПС-то и Герб се вдигнат от гробовете си. Както и приятелят им от БКП-то от Правец. Специални поздрави за г-н Радослав от адвокатската кантора ГЕЧЕВА. Ами. приятели сме си, но пък си плащаме сиренето с пари. Както той, така и аз. Само това в капаните за мишките е безплатно. Така си ги мислят нещата българските политици. А пък, ние просто не сме от тях.

69

Анонимен

преди 1 година

Чувалче с бюлетини със зачеркната партия, се подменя с чувалче с чисти и празни бюлетини, кпито се броят за невалидни. Ето затов при хартията има такъв голям брой невалидни. В Костинброд хванаха бюлетините подготвени за размяната.

68

Анонимен

преди 1 година

Реално погледнато, почти всички партии са слуги на Козяк, а малкото все още колебаещи се просто още чакат оферти. Така че за когото и да гласувате, ще дойде на власт Козяк. Честито.

67

Анонимен

преди 1 година

КОЙТО СИ Е РЕШИЛ ДА НЕ ГЛАСУВА ДОБРЕ. НО ЗАЩО ТРЯБВА ДА АГИТИРАШ И ДРУГИ ДА НЕ ГЛАСУВАТ-----ЗАЩОТО СИ ЧОВЕК НА ДПС И ГЕРБ.