332

Анонимен

преди 1 година

До 385. И какво ни интересува мнението на Българската православна църква, този елитен клон на ДС? А пък вземи ти да се "пограмотиш" малко, уж българин, пък не знае да пише на български.

331

МДА

преди 1 година

ОТ ИСТАНБУЛ БЛИКА САМО МИЗЕРИЯ,СТРАДАНИЕ И КОНВЕЦИИ.

330

Анонимен

преди 1 година

Този които ми е сложил минус :)! Чел ли е мнението на Българската Православна Църква?А да се пограмоти малко!

329

Анонимен

преди 1 година

До 372. И затова насилието върху жени и деца си е банално ежедневие у нас. Щото си имаме закони, а пък акъл хич не ни и трЕбва, нали байно?

328

Анонимен

преди 1 година

Българската православна църква изрази ясно мнението си за истанбулската конвенция и то е негативно.Меко казано.

327

Анонимен

преди 1 година

тия се превръщат в болшевиките, дори Москва така безцеремонно не ни е заповядвала.

326

Подтекст

преди 1 година

Стига само с това насилие да фокусираме тази скапана конвенция. Кажете нещо и за приемане на различните видове полове. Да не излезе, като в оня виц, където любовта между мъж и жена, била вече историческа? Евроджендърите , като искат да налагат закони, да си ги налагат откъм задните си части на тялото, не в конвенцията.

325

Анонимен

преди 1 година

Какво означва нареди, кви са тея ,че ще ни нареждат какво да приемаме?

324

Мотан Джоунс

преди 1 година

Решението на Конституционния съд беше гола вода. Нали си спомняте, кой беше министър-председател тогава? Банкянския Хитър Петър

323

Яна

преди 1 година

Щом има принуда, има нечисти намерения.

322

Анонимен

преди 1 година

Българският конституционен съд се произнесе по този въпрос. Ние сме нация с хилядолетна история. Никой няма право да ни принуждава да приемаме каквото и да било, което е в разрез с нашите български традиции , морал и религия.

321

Анонимен

преди 1 година

371. За какво става въпрос, ако не за поредната вълна на нихилизъм? Нима в България, или в която и да е държава, основана на римското право, насилието срещу жените е законно?

320

Анонимен

преди 1 година

Време е да започнем да се оглеждамв за изхода.

319

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Става въпрос за нещо съвсем различно. Вземете прочетете конвенцията и ще ви стане ясно"-------------- оооо да, най-важното за защитата на жените е да може биологичният пол да се различава от социалният в официалните документи. Съвсем отделно, че в БГ дори нямаме легално понятие "социален пол"! Аре чииииба с тая лъжи! Имаме си достатъчно закони защитаващи и жените, и децата, и мъжете!

318

Анонимен

преди 1 година

Смешни коментари. Верно ли така мислите бе хора. Не ви се сърдя, ама сякаш съм на някакво парти на бунтарите, които без да знаят въобще за какво става въпрос, отричат, ама и си се надъхват един друг и тя приказката става виц, а после всички дружно се смеем на конспирацията. На всичкото отгоре говорим от първо число, за всико и навсякъде.

317

Анонимен

преди 1 година

Става въпрос за нещо съвсем различно. Вземете прочетете конвенцията и ще ви стане ясно. По вписванията виждам че, много малко са я прочели. Не е дълга, а и ако пропуснете регулацията, ще видите, че всъщност са няколко много ясни и по моему нормални неща, да се защити жената от неравенството. Не пише за гей, хомо, джендер и каквото там се вменява. Прочетете я и коментирайте.

316

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Бг е суверенна страна." ----- хахаха, кой те излъга така лошо? България, благодарение на поодлогите в парламента, в момента е колония на краваристан и безгласна притурка на есср! Там като се изпъъърдят, тука ни насииират! Като ни кажат "падни", тука нашите безгръбначни управляващи питат "за колко"! Ама така ще е като гласувате за туллупи, харвардци, лодкари и тем подобни.. или пък ходите за гъби!

315

Анонимен

преди 1 година

България е свободна православна държава и НИКОГА НЯМА ДА ПРИЕМЕ гнусния джeндърски диктат на ЕС

314

Анонимен

преди 1 година

Хахахаххахаха.... я виж ти каква демокрация цари в есср...

313

Анонимен

преди 1 година

Бг не е в еврозоната, а в ЕС, никой не може да я задължи нищо, ако хората не искат! Закони се приемат и отхвърлят. Бг е суверенна страна.