79

Kpacu

преди 15 години

Максим колко бързо се оправи и с бащата на Еманоела. Плати на БТВ за репортаж и сега всички го плюят.

78

-

преди 15 години

щом бтв нямат калкулации на сметката за мануела,откъде знаят че бил похарчил 70 000 или там колкото и да е,той да не би да се е хвалил колко пари е изгубил,това са долни лъжи,тряя сте мн *** за да вярвяте

77

-

преди 15 години

да дават бизнесмените дет имат пари, за горсов не знам но ако дойде при мене стависки доста тупаници ще яде,това

76

-

преди 15 години

всички тука дето обиждате човека без да имате реални доказаателства че наистина е профукал 10ки хиляди левове от сметката на дъщеря си сте едни наивни палячовци,дето каквото ви кажат по бтвто повтаряте като папагали

75

Лидия

преди 15 години

Добре де. Интересно ми е всички вие, които защитавате Горсов и тезата, че това е нагласен репортаж, дали ако сега този господин дойде при вас и ви поиска пари за Мануела, ще му дадете ли? Ама честно?

74

stakiman

преди 15 години

Защото ако го бяха показали още първия път, можеше да не е потвърдено и медията, излъчила го, щеше да си навлече голям проблем, за излъчване на лъжлив материал.

73

-

преди 15 години

е да убиеца стависки седиш зад него, а за бащата на жертвата смърт,така ли,ей мульо като ти забия 2 шамара ще видиш ти една смърт

72

stakiman

преди 15 години

Нямам какво да напиша, просто защото сайтът ще цензурира всяка една дума...

71

to6

преди 15 години

Е щом Април и Юни са снимали, защо го показват чааак в средата на Август?кой журналист ще си държи сензационния репортаж от своето разследване 3 месеце и тогава ще го показва? ..........Нещо не схващам логиката ?!!?

70

преди 15 години

Ако статията е вярна, то този човек заслужава само и единствено смърт. ***. В цялата тая каша винаги съм бил зад Стависки. Той поне ме е карал да се гордея, че съм българин, а това долно животно ... нямам думи.

69

Becko

преди 15 години

Деско,на теб ще ти помогне само Аллахът ът ът ът ът ът. Но преди това си изуй келотите , земи огледалцето на татко си Педльо , огъзи се и си разгледай катинара. Ако видиш пар4е меце да ти излиза и влиза в клю4алката с то4но определен мъжки ритъм не си мисли 4е си се превърнал в ротативка-а *** на лекър-защото това е сигнал 4е те шиба лейтенат Старшиноффффъъъ...

68

-

преди 15 години

ей ***,как ще кажеш че хазарта е по лош от убийството,ти балък ли си или да,ай върви си сади пипера,селендур

67

преди 15 години

направо му личи по мутрата що за стока е как не го е срам детето му е толкова зле а тои си живее живота

66

kol4o

преди 15 години

много лесно се оставяте на американско-турско-*** телевизия бтв да ви залъгва,откъде знаете че всичко това е истина,това си е един поръчан репортаж за да се отнеме вниманието от убиеца стависки

65

боко

преди 15 години

солидарност с добри божилов! така трябва да постъпват истинските мъже!

64

дед

преди 15 години

Тука не става въпрос дали е харчил от събраните средства а доката хората събират за дъщеряти стотинки и левчета ти вместо да пестиш всяка стотинка играеш хазарт!Ти не си баща а ЖИВОТНО!Напоследък е модно и по разни поводи искат да гласуваш с SMS и много балъци и селски будали се ловят на пенизо.Е докато има такива будали че има и такива тарикати!От мене среден пръст.

63

преди 15 години

Съгласен съм с казаното. Този е ***. Това което е направил е морално осъдително, не и правно. Така че устатата лелка Мина Илиева да не се прави на родител-настойник на Красимир и да не бълва слюнки публично. Заради такива като нея България е родина на мухльовци.

62

Лидия

преди 15 години

Стависки е главният виновник за случилото се. ФАКТ!Бащата Горсов харчи парите събрани за дъщеря му. ФАКТ!Дори този репортаж да е скалъпен /не вярвам в което/ това не променя ФАКТА, че г-н Горсов е жалък лъжец и комарджия!Аз на мястото на този баща, ако ми беше чиста работата днес щях да е появя по телевизията с банкови извлечения и фактури за всичко похарчено, а нямаше да се покрия. Нямам нужда от повече доказателства, че този комарджия заслужава да му бъде отнето попечителството. Жалко само за Мануела.

61

ivo

преди 15 години

"няма да се закълна, тъй като вярвам в тези неща....:)този здраво си прави п.и.ш.к.а с хората!!!:)

60

Мина

преди 15 години

Господи спаси нас българите!На никого не можеш да вярваш!Бащи крадат болните си деца!Това е кошмар! Кога ще се събудим?Не оправдавам Ставински, но може да е бил праж да не дава пари на този извратен тип!Помоща е трябвало да стигне до Мануела! Хе и до Баща й!