192

Анонимен

преди 1 година

До 227 това са пълни глупости.

191

мазепа

преди 1 година

До Един от многото----руснаците произлязоха от украинците, така както македонците от българите. Отношението на руснаците към украинците беше същото, каквото на македонците към българите. Ако Македония беше многократно по-голяма от България - щяхме да сме в ситуацията на Украйна.

190

r3v0lv3r

преди 1 година

Медвечук си призна, че Порашенко е предлагам да даде целият Донбас на Русия, но Путин е отказал. Естествено причината е, че просто не му е стигало и е искал причина да продължи войната. 8 години хората са умирали, защото Путин не е искал мир.

189

Анонимен

преди 1 година

До дядо Йоцо.Хишник,ама без зъби сега се моли да му дадат евентуално едно протези да закърпи работа,ама щяло да бъде старо и колко ще свърши не се знае.

188

Анонимен

преди 1 година

В ЛНР беше открита база, където украински военни и чуждестранни инструктори, като част от военно-патриотична игра, обучавали деца от 12-годишна възраст на основите на саботажа. И тук няма нищо изненадващо - нацизмът трябва да се култивира от детството, тогава няма да има морални и етични дилеми и съмнения относно целите и мисиите.

187

Анонимен

преди 1 година

фашизмът е видимото проявление на нещо по-страшно нарича се сатанизъм! неслучайно в третия райх всички фашисти на ръководни (СС) постове са били сатанисти отричащи всичко човешко (и божествено) и прекланящи се пред мрака. и в наше време за да бъде приет някой в украински фашистки батальон, условието е той първо да подпише декларация, че се отрича от християнството после следва участието му в сатанински ритуали, убийствa и т.н. неслучайно американската църква на дявола наричаща се храмът на сатаната изрази пълната си подкрепа на укрофашистите.

186

Анонимен

преди 1 година

До 215 Не,че нямат,а тръгнаха като на парад,защото ФСБ ги излъга,че украинците няма да окажат съпротива,а само евентуално така наречената национална гвардия.

185

дядо йоцо гледа

преди 1 година

До Един от многото------Украина си намери мястото в ''хранителната верига'' - от дивеч стана хищник

184

блицкриг

преди 1 година

Разбира се че има смисъл, важно е времето а то работи за украинците.

183

Един от многото

преди 1 година

Украинофили, въпрос към всички вас. Защо подкрепяте Украйна? И какво против Русия имате? Защо сте толкова лесни за манипулиране, при положение, че за всеки мислещ човек е явно че Украйна има сериозна вина за ескалацията и достигането до началото на войната. Отношението им към Русия беше каквото е и македонското към нас. Харесва ли ви да си броите стотинките и да живеете мизерно, само защото Украйна така и не си научи мястото в хранителната верига?

182

Анонимен

преди 1 година

До Калеко Алеко и кой ги определи тия граници,Русия! Сега като хората поискаха автономия и Украинците почнаха да стрелят по хората и това в началото не беше редовна армия никой нищо не направи.Сега Русия ще направи нови граници като не искаш да дадеш автономия на две ще загубиш още.

181

До 209

преди 1 година

Какво се пинявиш на човека , не той а руските управници плашеха че няма да спрат с Украйна. А с колко човека и за къде са тръгнали е стратегически проблем на руското военнокомандване, имат си войска,знаят колко е войската на Украйна - да бяха планирали като хората . Според мен пробваха нещо като войната в Ирак 2003 , но там Садам падна за 30/40 дни - руснаците нямат капацитета за подобно нещо , те си карат с тактика ВСВ и това е .

180

Мда

преди 1 година

Подготвяме ли почвата за отстъпление или да?Лафонтене, не сме те забравяли!Всеки Божи ден има потвърждение на твоята басня за лисицата и киселото грозде...Апропо - това за "безсмислената битка" го кажете на майките на хилядите загинали в тая касапница...

179

Анонимен

преди 1 година

До 207 По-малко са,но е така сега Угледар се обстрела с артилерия и ТОС-1А Солнцепек от два дни и не е хубаво да си на мястото на украинците.

178

До Българин

преди 1 година

Същата тази "пропагандна" машина за която говориш, твърди от около 3-4 месеца, че Бахмут няма значение. Въпреки това се водят сражения. Това как кореспондира с това, което си написал. В същото време русите и Витанов, го превзеха преди 6-7 месеца....Смех

177

Един от многото

преди 1 година

Опорката е една и съща. Като разнебитят за пореден път укрите и даден град е пред превземане се започва със статии "има ли смъсъл" , "градът няма никакво стратегическо значение" хахаха. Укрите останаха без хора и започнаха да пращат призовки на слепи, загубиха 20% от територията си, енергийната им инфраструктура е вън от строя, в Киев не можеш да си чуеш думата от ехтящи генератори, нооо всичко върви по план и укрите печелят :D. А да и от 65 ракети свалят 64!

176

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами за украинците има смисъл тъй като Бахмут е в международно признатите граници на Украйна и тяхно свещенно право е да защитават домовете и Родината си, що се отнася до рашистанците при тях войната е форма на съществуване култивирана дълбоко в народопсихологията на населението от кремълската върхушка, за да държи крепостното селячество в подчинение, в условията на строгите военни закони ... !!!

175

Анонимен

преди 1 година

До 204 Кой пък е тръгнал за Берлин бе,поредната опорна украинска.Русия влезе със 155 к армия с това ли ще тръгне към Берлин.А прави мобилизация, защото срещу тая армия Украйна хвърли над 600 к и сега общата мобилизация на Украйна е близо милион.Е кажи как със 155к армия + 50к опълченци и Вагнер ще се справи Русия.Като влязоха мобилизираните през декември и нещата се промениха и даже още не всички са на фронта държи се резерв от 120к.Пък Украйна почна да се дави.

174

ХМ

преди 1 година

ПОНЕЖЕ ЗНАМ ЧЕ ИМА ИНТЕЛИГЕНТНИ СРЕЩУ МЕН ДА СИ ПРЕДСТАВЯТ СЛЕДНАТА КАРТИНА ВЛИЗАТ В ПРАЗНА СТАЯ И ЗАЯВЯВАТ . ИМАМЕ ПРОБЛЕМ КАТО ДРУГИ В СТАЯТА НЯМА ТОЕСТ САМИТЕ ТЕ СА ПРОБЛЕМА НО ИНАЧЕ ИМАТ ПРОБЛЕМ

173

Анонимен

преди 1 година

Русначетата са яли вчера много як бой пред Угледар. Към 200 богатири са заминали на концерт на Кобзон плюс 35 бронирани машини. Труповете на богатирите още са разпръснати по полето и живите богатири уплашени не смеят да отидат да си ги приберат и погребат достойно. Тая работа с обирането на труповете могат да я свършат нашите смели български русофили. Така де трябва да се отблагодарят по някакъв начин на руските си началници задето са ги освободили преди 145 години.