14

Анонимен

преди 1 година

А какво става с успешното контрананастъпление? Контранастъпва ли, контранастъпва ли успешно армията на Юкрейн? Защо няма новини за успешното контранастъплението?

13

Анонимен

преди 1 година

Борел: "Страните трябва да доставят възможно най-много танкове и възможно най-бързо".

12

Анонимен

преди 1 година

Всеки ден статии за руснаци и Русия, писани от западни журналисти. Що така бе ? Много от тия западни журналисти познават Русия и руснаците само от телевизията и писаното от .... други журналисти а вие ги цитирате всеки ден ...

11

За Пригожин знам ...

преди 1 година

само ,че не знае нашата поговорка ,че който вади нож от нож умира ! А той със тоя чук ....не знам !

10

П.Горельов

преди 1 година

Като гледам на телеграм какви дpипльовци са останали да се бият от руската армия се чудя само едно, как укрите още не са ги натирили обратно в блатата. Ако там беше българска армия руските бамжи щяха да бягат през глава, както се случи с техни войскови части в добруджа през 1916 или пък със техните първи дружки сърбетата през 1885та.

9

Анонимен

преди 1 година

Пригожин е начина на Русия да воюва по евтино и ефективно . Затворниците са без пари а шахидите евтини . Така се печелят войни на изтущение . Русия това поне го умее . Да видим колко ще издържи нато и кво ще стане с ЕС след войната .

8

Анонимен

преди 1 година

Жив и здрав си е Путин,и изобщо няма намерение да си " ходи"!-:) То болен от рак го изкарваха Западняците и какво ли не! Ами досадно е бе хора! По добър ръководител на РФ в момента от Путин няма! Ако се случи нещо и загине,ще дойде другият " Путин" и дано е " търпелив" като Путин!-:) Но се съмнявам! Та Жив и здрав да е Г-н Путин!-:)))

7

К.Бакалийски

преди 1 година

"В момента укрите отстъпват по целия фронт" Абе дрогарю те отстъпват от 6 месеца бе. Още два три дни отстъпване и Киев ще падне, нали? Ха-ха-ха

6

Анонимен

преди 1 година

ЕС загуби трилиони, но ЕС е богат и икономиката още е силна и още е най-мощната световна икономика. ЕС да си позволи да загуби още няколко трилиона и ще издържи поне още 2-3 години преди да рухне тотално. През това време Русия със сигурност ще рухне от санкциите, Путин ще бъде свален и със сигурност всичко ще се върне както си беше по-рано.

5

Б. Бичев

преди 1 година

Тавариши на кримския полуостров набират работници за укрепаване и копаене на окопи. Надник 300-400 рубли на час. Добър шанс за вас хем да помогнете на Путин, хем да заработате добри денги.

4

Нелка Бестселъра

преди 1 година

Първо вижте автора на списнята, после четете на ваша отговорност!

3

Споко

преди 1 година

Споко, върховенството на закона в Русия ерозира, Русия рухва. Украинската армия минава в контранастъпление и до дни, дори до часове ще влезе в Москва и диктаторът Путин ще бъде изправен пред трибунала в Хага, Русия ще бъде разчленена на малки демократични държава които ще живеят по евроатлантическите правила и ще доставят евтини енергоносители и суровини и всичко ще се върне както си беше по-рано по времето на края на историята по Фукуяма.

2

Анонимен

преди 1 година

В момента укрите отстъпват по целия фронт. Пълно мълчание от родните "медии" ахахах

1

КГБ

преди 1 година

Путин ще си тръгне след като изпрати Пригожин на Пирожки.