99

Анонимен

преди 1 година

kРадев и подмяната срахотно управление ни донесоха за 2 години. Да ви са честити путинските слуги.

98

Малко сте се оляли

преди 1 година

Значи, по тия разчети в Столипиново на семейство отделят между 17500 лв и 22500 лв месечно.

97

до 89

преди 1 година

Кратко, точно, ясно. Неуспелият в повечето случаи е слаб (ако беше силен, щеше да е успял) и вини всичко и всекиго за неуспехите си. Успели у нас нямало, не можело, не ставало- редовните приказки, както си казал. Да, за жалост в някои професии е ад. Разбирам да дойде лекар да ми каже каква подигравка е млад лекар да работи за 2500лв. или колкото там взимат и ще го приема, ама масовката функционално неграмотни българи да го пеят- ц, не го приемам.

96

Анонимен

преди 1 година

Докато не събера поне 500к няма да правя деца, тва не ти е соца да им мажеш филии с маз

95

Вяра

преди 1 година

Деца се раждат до 25 годишна възраст. След тези години първо родителите са стари и второ родените деца са с множество психически и физически увреждания. Правете деца докато сте млади.

94

ИВАН

преди 1 година

ВАЖНОТО Е, ЧЕ ЛИДЛ И КУФЛАНД ИЗНАСЯТ ПЕЧАЛБИТЕ, ТУК ДАНЪКА ПЕЧАЛБА Е 10 % АМА В ГЕРМАНИЯ Е 40! ЗАЩО ЛИ Е ТАКА?! НЕ НАРОД, А МЪ-ША! ВСИЧКИ КОИТО ИМАТ ФИРМИ, ТРЯБВА ДА ПЛАЩАТ ПОНЕ 40% ДАНЪК! ТОВА АКО Е НАРОД, ДА Е ИЗЛЯЗЪЛ ПО УЛИЦИТЕ И ДА Е ИЗМЕЛ ВСИЧКИ УПРАВНИЦИ ДО ЕДИН!

93

х

преди 1 година

Кви са тия детски градини по 3 000 бре?

92

Анонимен

преди 1 година

Влязох за дежурния спор за доходи. Забавно. Отново неможещите скачат на шамари на някой, който се опитва да им отвори очите. - неможещ не е някой който може да си гледа децата с 3000лв, а някой който не може да ги гледа с 3000лв. ;)

91

до 92

преди 1 година

Как реши, че съм работник? Работници сте тия в складовете за по 3к месечно, както долу ви се написа.

90

Анонимен

преди 1 година

Влязох за дежурния спор за доходи. Забавно. Отново неможещите скачат на шамари на някой, който се опитва да им отвори очите. Няма лошо. Неможещите няма да се променят. Повече пари за нас, можещите. Така работи светът. Колкото повече неможещият не иска да се промени, толкова по-голяма става дупката между ниска и средна класа. По всички развити страни е така.

89

a

преди 1 година

2500 на месец за 1 дете?!?!?!? Да не шмърка бело?

88

Анонимен

преди 1 година

До До 90 - Трябват му два шамара и ще го играе нормален човек.

87

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 91 - Аз го разбирам, но просот не разбирам нуждата на ЕДИН човек, да ми казва, как едва ли не, било приемливо другите да имзират от глад, а той е някакъв си свръхчовек, дето има право, да орпеделя на всички, как си щели да живеят живота, щото се е вханал на работа, която плащала повече :)

86

До 90

преди 1 година

Пъпчивец,начеса ли си крастата колко си велико?Днес какъв ще го играеш,програмист,рентиер или земеделец?

85

Анонимен

преди 1 година

До до 88 - Ти си просто един работник с малко над средните доходи, които се е самозабравил. Смирненски и Константинов са писали доста, за такива като теб. Може би ... прочети тях. О, извинявай - забравих - ти летиш по пътя към успеха и не може, някакви си писачи, да те спират.

84

Анонимен

преди 1 година

"Та, попрочети ти малко- няма да е лошо :)" - Кое да чета? Атлас сви рамене? Моята борба? Великолепните творби на Ницше? Книги та Харари и Шваб?

83

Анонимен

преди 1 година

Тук някакви хора спорят дали това което получават е достатъчно и дали отговоря на техните способности. Те не само спорят, но дори се карат. Явно липсва разбиране, че щом човек с 5 000 лв заплата става клошар то проблема вече не е в това какво работиш и колко получаваш.Това поне за секунда разбирате ли го?

82

до 88

преди 1 година

Много ясно, че съм злобен към неможещите. Трябва да си знаете мястото, а не да вините Луната, Марс и Сорос за неуспеха си. Както е в САЩ, например. Който не е учил, си знае какво следва и го приема. Само тука лаете и се имате за велики, ама излезете ли на гурбет- таван берачи или чистачи. Имахме един такъв приятел в компанията си- с много мъка му променихме мисленето и той тръгна по правия път. Сложно беше, но има надежда. Та, попрочети ти малко- няма да е лошо :)

81

Анонимен

преди 1 година

'но като видите колко струва една нова бебешка количка и ще паднете. Има по-евтини автомобили." - Доър момент, да започна да продавам евтини бебешки колички, значи ...

80

Анонимен

преди 1 година

До 87 - А ти си злобен и гаден, който се мисли за много велик. Какво стана? Някой ти се скара нещо и взе да четеш Аън Ранд?