109

Alex

преди 1 година

Ти като си държавен служител, защо в работно време коментираш тука? Или си в отпуск по измислена болест? :)

108

Анонимен

преди 1 година

Само така !

107

До 114

преди 1 година

Ами аз съм държавен служител и с много лишения купуваме имоти. Заплатите са малки, аз лично взимам само 7 хиляди лева, но разчитаме на бонусите на всяко тримесечие, те са по една заплата и на 13тата и 14тата заплата. Иначе имаме малко и благинки от които спестяваме, имаме по 4 хиляди лева на година за дрехи, още 3 хиляди за пътни и 3 хиляди за почивка.

106

До донякъде е вярно

преди 1 година

Всички държавни постове в администрацията, МВР, армията и т.н. получават парите си от държавата, следователно се считат за надеждни платци при изплащане на кредити. От там идва "магията". Разбира се, не означава, че някой не е злоупотребил с власт - виж политиците, те също са държавни служители.

105

Анонимен

преди 1 година

До АнонименСамо да ти кажа , че през 1997 г , сделки нямаше , кредити нямаше (викаха му заем ), народа мислеше как да оцелява физичдески , едва имаше пари да се купи храна .Спекулата тръгна към 2006г

104

За статистиката

преди 1 година

Ако и у нас стане някакво земетресение както в Турция цените ще скочат още повече. Вероятно продавачите на имоти си лягат с молитва за такова събитие всяка вечер.

103

Alex

преди 1 година

Има там един дебелан програмист около мене, с когото се запознахме покрай някаква сватба. Събира си момчето пари и купува имоти. Сега, колко е купил не ми е ясно, но да кажем три двустайни в Младост 1,2. Един път като разбра, че живея в къща в Горня баня, без да съм програмист, щеше буквално да умре от злоба. Алчността е порок другари.

102

Анонимен

преди 1 година

Излиза, че не съм сбъркал, като си купих преди 8 години на зелено по 600 евро на квадратен метър, а сега струва 2600 евро квадрата.

101

Alex

преди 1 година

В тоя сайт освен редакторите има и екип от коментатори. Иначе е умрел прав.

100

Анонимен

преди 1 година

Балонът се спука и центите хвръкнаха нагоре. Факт.

99

Анонимен

преди 1 година

При земетресение панелките ще паднат последни. Затова и цените на панелките по-бързо се увеличават.

98

Анонимен

преди 1 година

За надутата цена на жилище в Софето - без значение панелка или т.нар. ново строителство, ще купя на сина жилище до Милано - самите италианци пътуват до работа и имат къщи в околните градчета. Цените са приемливи и по-ниски от надувките в кл о аката тук. Без друго не се кани да си идва в България. Какво да прави в тая държава? Пък брокерята да си надуват балоните колкото си щат. Тук живеят вече не повече от 6 милиона българи. повечето си имат жилища повече от едно.

97

Alex

преди 1 година

Тва с програмистите е някаква провокация нали? Сред вашите среди? Хахаххаха :)

96

Анонимен

преди 1 година

Спадът на цените на панелките наближава, след първото падане на тераса или стена всичко ще свърши.

95

До unknown

преди 1 година

Само програмистите можем, затова сме новите рентиери. Скоро ще притежаваме банки и ще ви даваме заеми за да можете да си плащата наема докато живеете в нашите апартаменти. Всичко е един цикъл и ние просто ви управляваме. Вие сте ни нещо като марионетки. Пъпеши ви наричаме сред нашите среди.

94

Анонимен

преди 1 година

България като беше 9 милиона, заплатите бяха далеч повече от 100 лева. 1989 - 274,33 лева, 1988 - 252,08 лева. Под 100 лева беше средната заплата за последно през 1966 година. После 1 долар сега не е 1 долар от преди 1989 година.

93

Unknown

преди 1 година

Ами незнам колко хора могат да си позволят апартамент от 100кв.м + с тези цени ...

92

Цецо

преди 1 година

Ние програмистите сме каймака на обществото. Аз лично обичам да унижавам хората, които нямат моите способности и не работят като програмисти. Също така купувам имоти на килограм и освен заплатата от 40 хиляди на месец, взимам още 20 хиляди всеки месец от наем на имоти. Гледам всеки месец да купувам по един имот.

91

Анонимен

преди 1 година

До програмисти и имотиТова е вярно, но няма как моделите им да са верни при манипулиран и движен от банки и няколко големи играчи имотен пазар.

90

Unknown

преди 1 година

Лошо, СедлароФ, лошо!....