183

Анонимен

преди 1 година

Алшка ,пияндурино,омрьзнаха ни вашите грьмогласни помпозни ,без никакво покритие тьпи изказвания от типа на :,,русия не почва войните а само ги завьршва", ,,мы свои не бросаем" и т.н.Помним кой почна в Афганистан,помним и как завьрши!Така ще ви ,,завьрши" Запада тоя пьт,че ще осьмнете в една разпарчетосана жалка малка рассия!

182

Анонимен

преди 1 година

Британско разузнаване, което черпи данни от украинските власти. Що за смешно разузнаване е това?

181

Алеша

преди 1 година

Моя мать я не знаю.Но люблю мужчин.

180

Анонимен

преди 1 година

Шамилее, добре че си ти експерта да ни просветлиш

179

Анонимен

преди 1 година

Не знам какви са загубите на Русия, но 300 000 руска армия е готова да тръгне в настъпление, а в Украйна започнаха да мобилизират вече и жени. Мъжете свършиха.

178

Шамил Басаев

преди 1 година

До АнонименВерно ?А *** са безсмъртни ?!!!Я пак , че ми стана забавно...

177

до Шамил

преди 1 година

ми нищо не е станало при Угледар, бавно и методично рашкитв газят Урките

176

Шамил Басаев

преди 1 година

Рускиге генерали продължават да изненадват света с упоритостта да надминават себе си по некомпетентност и бездарие.

175

Анонимен

преди 1 година

До Шамил Басаев 194. Ами чети , информирай се. Укрите яко мрът.

174

Ром"с

преди 1 година

По-данни на една разузнавателна служба и публикувана в турския вестник Huserda Haber...украинците имат загуби 157 000,ранени 234 000 ,2458 убити бойци от НАТО(Германия,Полша и прибалтика),5360 наемници,17320 пленени-предали се .. ,234 убити инструктра на НАТО(САЩ и Британия)...това са данните на засега за украинските загуби в жива сила и има и във военна техника.но ... и а пропадналите и дезертилите ги няма в списъка.. .Дали са достоверни данните-не зная,но това е публикувано...

173

до 195

преди 1 година

скучно

172

Анонимен

преди 1 година

Няма нито един убит русский солдат! Това са лъжи на насекомоядци. Специалната военна операция протича по план. Допълнителната мобилизация е само за морална подкрепа. Всеки наш затворник/солдат е герой и ще получи редица отстъпки, ако се завърне от фронта, а може би и китайски масквич.

171

Шамил Басаев

преди 1 година

Ко стана при Угледар!За едни русофили питам ....

170

Анонимен

преди 1 година

Каква хубава новина!*** като мухи тия вредни за света ненужни сьщества!От сьществуването си до сега сеят раздори и смьрт тия негодни за нищо ватенки!Свьршим ли с тях идва ред на русофилите!Ама с тях е лесно!Те,повечето ще пукнат от старост,а другите от яд и злоба,че и последният и единственият им бастион-империята на злото,рассия, най сетне ще е в бунището на историята!Слава Украине!!!!!

169

глаРус

преди 1 година

Както върви, скоро пак ще се конкурират 5-6 рускини за 1 жених и ще има много спомени от черноморието ... Спосибо Вовка!

168

Анонимен

преди 1 година

Aфганистан 2.0

167

Анонимен

преди 1 година

До 185.Значи като ти кажат,че се биеш основно с руска техника,която не можеш да поддържаш щото Русия произвежда частите.Като ти кажат,че няма голямо количество снаряди за руските оръжия и няма кой да ги произведе,това прави хората комунисти така ли?Като ти се каже,че никой няма да си даде техниката за милиарди и това е комунизъм.Значи Германия трябва да си даде всички налични танкове на Украйна и да остане без такива щото Украйна иска.А кой ще ги плати тия неща.

166

Анонимен

преди 1 година

Комунистите и нацистите/хитлеристите/национал-социалистите действат заедно както преди тъй и сега щом се стегнали за война,настроени враждебно един на друг за увличане на масите вярващи,че са истинските родолюбци,което си е националистическа настройка употребявана за надстройка,че те са патриоти и мислещите за народа с таз настройка как народна партия ориентирана към него в страните,а подписали мирни договори за ненападения и се дебнат кои първи да нападнат,като целта им е повече народ да загине

165

ПараДокс

преди 1 година

Русия понасяла Огрооомни загуби...отново, а имат само една единствена мобилизация и според сороските ттролчетта в неясното бъдеще "със сигурност" щяло да има още една .... а да не забравя и вербуването на затворници което според западните наблюдатели вече Е ПРЕКРАТЕНО ....... А непонасящата НИКАКВИ АМА НИКАВИ ЗАГУБИ "геройска" Украйна освободила И ВЪОРЪЖИЛА още в началото на войната ВСИЧКИ СВОИ КРИМИНАЛНИ ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ ЗАТВОРИТЕ ... И ПРОВЕЖДА СВОЯТА ВЕЧЕ ОСМА МОБИЛИЗАЦИЯ.... Как ли става тъй ?

164

Тттт

преди 1 година

Хаха, британското разузнаване чуло от укриинформ, че вероятно.