179

Анонимен

преди 1 година

Войната все един ден ще приключи след като по мнение на много чужди пък и наши експерти , Украйна бъде основно разрушена и опустошена. Какво ли ще говорят сегашните радетели на войната, някои от които не са били и войници, да не говорим за тези които се крият по бункери.

178

Анонимен

преди 1 година

Няма нищо по-смешно от идейни национални предатели, убедени в своята цивилизованост до безобразие... И даже сам се обявява за пример за достойност, пък и страната ни била "достоен и влиятелен член"??? Абе, къде е това достойнство и на какво точно можем да влияем? Отвори си новините и виж как РСМ се подигра по най-долния начин както с вас, уж "достойните" политици, така и с България. И вие къде бяхте, а да - на кръжок при Сорос.

177

Анонимен

преди 1 година

Цивилизовани са тези които се държат цивилизовано.

176

Анонимен

преди 1 година

Голямото реване с/у Радев е , ЗАЩО ПЪК СПАЗВА КОНСТИТУЦИЯТА !!!!Ами Президента показа до сега че СПАЗВА Конституцията на РБ , за разлика от ВСИЧКИ предишни.Нещо да е откраднал до сега ,... А ?

175

Анонимен

преди 1 година

Борисов подписа за 8 самалетаот САЩ, Радев направи същото. Борисов подписа с Уестингхаус за ядрено гориво, Радев финализира сделката. Борисов започна магистрала Хемус, Радев продължава. ПП и ДБ само пречат България да се развива. Борисов даваше оръжие на Украйна, сега Радев изпрати още по добро, термобарични снаряди от Арсенал и ВМЗ Сопот

174

Анонимен

преди 1 година

Този лаик иска "бързо излизане от руската орбита и на ядрената си енергетика". Абе ДъБъ, ,че нашата ядрена енергетика е руска. Ок, ще си направиш експеримент и ще вземеш гориво от Франция или Уестигхаус. "Евентуални санкции от Европейския съюс ще засегнат износа на отработеното ядрено гориво, но и ще се отразят на всички планове да експлоатираме централата още 30 години, тъй като проектът е руски. Те могат да бъдат извършени само в сътрудничество с главния конструктор и проектант -Росатом

173

Анонимен

преди 1 година

Браво на Радев, защитава интересите на България! Браво!

172

Анонимен

преди 1 година

ДБ реват , постоянно недоволни , но ще си намерт майстора , ... извън Парламента , с 2 % !

171

Анонимен

преди 1 година

И какво ще направи президента - нищо най-много да го премести от единия крачол в другия. Ако някой иска да задава политиката на България - трябва да управлява, а тези просто бягат от него дори за да не се стигне до управление в следващият парламент се коалираха с ПП . Така, господа от ДБ ще си траете .

170

Анонимен

преди 1 година

ДБ и останалите *** ,като ни спрат доставките на ядрено гориво ...на свещи ли ще минаваме или ще разчитаме на американските тецове да ни тровят със сажди ....???? Гиди продажни гадини !!!

169

Анонимен

преди 1 година

След като България затвори въглещните централи сега идва ред да затвори и АЕЦ-а. Това е естествения ход на нещата за ЕС. Само че Радяв ясно им заяви, че този път няма да е толкова лесно като с ТЕЦ-овете.

168

Анонимен

преди 1 година

Пинокио от "Дай България": "стратегическия и цивилизационен избор на развитие на страната ни като достоен и влиятелен член на Европейския съюз и НАТО". Един вид, иска да ни каже - като ви наведоха и ви ... няма на къде да мърдате, гледайте ме мен, как целувам едни задни части... толкова е цивилизовано, да се развива човек като мен и моята партия. А Радев пречи. Безобразие.

167

Да

преди 1 година

Я направете един референдум дави види ценностите тогава.

166

Слънчопек

преди 1 година

Термобарични снаряди от Арсенал - евтини и в огромни количества. Няма нужда от обучение. Слагаш на РПГ-то и стреляш. Противника се изпарява. Правителството на Радев подписа тази сделка и каза - "Украинците ще останат доволни. Тези снаряди унищожават БТР и танкове и жива сила.

165

Факт

преди 1 година

Тези пък с техните глупости и лъжи.

164

От хората

преди 1 година

От едно котило със СДС.Докараха България до просяшка тояга.Сега искат с ПП да управляват.Това е гадост.

163

мдаа

преди 1 година

Въпросът опира до санкции срещу целия ядрен сектор на РФ. А това включва поддържане и ремонт на инсталации, помпи турбини и т. н. Да припомня че ресурса на двата блока на АЕЦ Козлодуй е до 2047 г. Но лиценз за продължаване на дейността се издава на всеки десет години. Следващата дата е 2027 г. Ако има пълни санкции, то руснаците няма да могат да дойдат да обследват реакторите и да продължат лиценза за следващите 10 години (до 2037 г.). Което означава, че през 2027 г. ще трябва да затворим АЕЦ-а.

162

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами ДеБе-тата, ПеПе-тата, и БСП-тата бяха ракета носител на кремълския парашутист радеФ в прзидентските избори...имаше и един Учиндолски месия дето твърдеше че фигуранта осмислял напълно представата му преЦедент на нациията, а сега ще пуска и референдум за преЦедентска прокремълска реСпублика...всички радеви тутурутки дето се бяха строили под юмрука на фигуранта сега *** с/у него, а докато "изчегъртваха" ГЕРБ се сбиха и помежду си, което още веднъж показва колко са адекватни и последователни

161

Сатанисти в МВР

преди 1 година

Служители от МВР принуждават хора Българи да се самоубиват!Това ако не е Сатанизъм незнам кое е!?

160

Анонимен

преди 1 година

Радев изпрати най страшното оръжие срещу Русия. Термобарични бомби. Само за два месеца руснаците са в паника. Всеки войник може да пуска тези снаряди в близък бой. На жергон се наричат Слънчопек