121

Анонимен

преди 1 година

секциите с коментари е всеки да си излее затлачените фантазии :Д и превъзбудените мисли

120

Умен

преди 1 година

А аз от години всеки месец си пазарувам от us500.От доста време дивидентите ми плащат наема.Нямам проблем да ги дам тези пари на програмистите с многото апартаменти.

119

Браво мистър

преди 1 година

До Австралия браво там те гледат като бел бушмен...

118

Пашлинахуйбляд

преди 1 година

По селата нарочно няма вече полиция и нарочно не пипат мародерите,в малките градчета закриват школа и болници.Инвеститорите ги насочват в Софето .Мафията си събира роби в градовете .57 % от доходите са за данъци 30% за място за спане.Робуваме за един салам със соя и сирене с нишасте....

117

преди 1 година

nомите ли 2010-2012. Първо Турция, стотици загинаха. Скоро след това мина през БГ. В София друсна 5.4 в полунощ. Цяла нощ седяхме в колите. По късно удари Италия, имаше стари сгради рухнали, 15 загинали. Предава се по разлома на плочата. Чакайте го в БГ, а после Италия. Скоро Рихтерчо ще оправи проблема с презастрояването. Аз сега вече съм далеч от земетресения, защото живея в Сидни Ав$тралияя, зимам 5 цифри долари месечно. А вие къде сте още? На заплатка? Не сте мръднали?

116

Анонимен

преди 1 година

Колкото и да паднат цените, в България купувам имот, само след съдебна реформа. Няма смисъл иначе да вкарвам пари в умираща държава.

115

Анонимен

преди 1 година

Цената е проекция на алчността , а тя никога не намалява

114

Анонимен

преди 1 година

Спад би имало само при земетресение , буквално - справка - Украйна / Турция / Сирия / Ливан

113

Анонимен

преди 1 година

В близките поне 5 години, цените е вървят надолу.

112

baby shark

преди 1 година

На мен ми излиза по изгодно да си купя на 1600 100 кв миналата година отколкото да плащам по 600-800 наем за хубав апартамент, където ще си гледам детето, а не да ми мирише на стари секции.

111

baby shark

преди 1 година

Имам едни приятели същите пъпеши като вас те ще паднат защо да взимаме сега ние ще спестим за година-две още толкова и тамън ще стане. Е да ама не ! Тяхното спестяване спрямо миналата година така хубаво го изяде инфлацията и са даже назад ама то ще падне споко няма как да вървиш или не знам баш какво пари трябва да изкарваш за да можеш да биеш процесите в икономиката, да си напред и даже да заделиш. Сигурно има такива, но не и в тия сайтове. На мен ми излиза по-изгодно както купих на 1600

110

до 123

преди 1 година

Страшен стрес е да давам 20 години около 10% от месечния си доход за ипотека, мааалиии, ужас бате. А, ако го кача на 25, изплащам за няколко години, ама няма смисъл в упражнението при тези ниски лихви и високата доходност на други инвестиции. Ама не ми пречи- живей под наем, моите джобчета пълниш.

109

Анонимен

преди 1 година

Това са глупости. 2008 си купих в строеж на 690 евро и ми се смееха колегите ,че балона ще сте се спука. да ама не. за 15 години си изплатих заема, детето ми си има нормално жилище и собствена стая, а колегите още мизерстват в квартири, за които плащат по 800лв и си чакат да се спука балона, ама инфлацията им изяде скътаната сума и те пак си мизерстват... по квартири.

108

Ръмпела

преди 1 година

Отричането на съществуването на имотен билот е подобно на фалтъртърите.Коеот мен ме интересува, докога ще нараства, надува и кога ще се спука и докъде ще падне.Дотогава трупайте кеш, но пак няма да стигнат за партамент в докторската, понеже, което си струва парите и е качествено (локация и/или строителство) ще остане скъпо. Виж на слънчака може и пари да дават, за да им вземеш килиите.

107

Писимист

преди 1 година

До РеалистДа не говорим за стреса ,че трябва да бачкаш като роб 30 години за да имаш къде да спиш след/преди работа и къде да умреш няколко годинки след пенсия-ако имаш великия късмет да доживееш 67 години(при официална срдна продължителност в БГ от 71,4 години за мъжете-4 годинки мизерна пенсия и предсмъртна агония) и да имаш 40 години стаж ...

106

До 120

преди 1 година

Истината е, че бачкаш в Склада на Спиди за 3200 месечно и гроздето в ИТ сектора ти е кисело :) А жена ти, цоцоланата, стои вкъщи пред печката и е направила страница за хенд мейд дранкулки във ФБ и печели по 3.80 месечно.

105

Фън Факт!

преди 1 година

Преди въвеждането на компютрите сме имали 60 000 човека адмистрация след въвеждане на компютрите за "улеснение" имаме 600 000 адмистрация-факт!!!Толкова за компютрите и темподобни галфонски изепки.

104

Анонимен

преди 1 година

Всякакви разсъждения има по темата. От 20 години следя коментарите из интернет. В 101% от случаите аутсайдерът, който изобщо не може да си позволи апартамент, ще пее как цените утре се сриват. Еми, за момента не е станало. Не ме разбирайте погрешно- отдавна съм си купил нужните жилища за мен, за децата ми и за инвестиция и съм забравил, ама стига пяхте едно и също. Както аз не си се бъркам как работите за жълти стотинки и как е възможно да го търпите цял живот, така и вие не се чудете кой купува

103

Анонимен

преди 1 година

Не спад, а срив ще има.... Отдавна се мина границата между тези, които могат да теглят кредит и тези, които нямат доходи за да го обслужват. Пълно е с празни апартаменти от новото строителство.

102

До 116

преди 1 година

Истината е, че програмистите с високи доходи имаме цели блокове, а не по 2-3-4 смешни кутийки. И даваме под наем- прав си :)