28

защото

преди 1 година

Ако се чудите коя е столицата на ЕС, това не е Берлин, Париж или Брюксел. Столицата на ЕС е Вашингтон.

27

Анонимен

преди 1 година

Европа не може винаги да помага на всички, нека на Сирия да помогне Азия за разнообразие. Има толкова богати азиатски държави, Катар строи стадиони за три мача и ги демонтира, нека да помогнат един път и те.

26

Амиии

преди 1 година

Мога ли да попитам другарката Оля, защо не е в Сирия в момента, да помага с лопата в ръка?

25

Анонимен

преди 1 година

ЕС им помага на сирийците, ама няма ли и Путин да изпрати помощ за сирийците

24

Милиардер

преди 1 година

Така е, щом като военните използват оръжията си за отбрана. Аз не знам подобни орйжия, които са са отбрана. Те са само за убиване. ОРЪЖИЯТА. За това и се водят войни по света. СТОЙНЕТО. АЛТЪН ЧЕЛО ИМА. ЕРГЕН.

23

Мед. лице 223

преди 1 година

Русия да помогне на Сирия. Нали са съюзници. А червен кръст достатъно помага на Сирия.Другарката се е объркала нещо.

22

ФАКТ!

преди 1 година

Ама това са ПОМОЩИ бе, никой не ви е ДЛЪЖЕН! На тaрaмбуки и цъpни все някой им е длъжен, все някой трябва да им даде, все някой трябва да ги нахрани и облече! Дарението е право на личен избор, нито е позорно нито е срамно да откажеш!

21

Анонимен

преди 1 година

мазнят се на Ердоганя заради газта и други суровини и позицията му в ЕС

20

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

На тях приятел е фашистка Русия. Сирия не ни обича нас,западните държави. И въпреки това ние им помагаме. Медията,която е проруска,лъже и така политизира и разделя българите.

19

Анонимен

преди 1 година

Турците са подпримитивно племе подържано от Великобритания против Русия ,но Русия одари ли Великобритания конец за подпримата

18

Koko

преди 1 година

Най-добрата помощ, която Европа може да даде на Сирия е да натовари и да върне там всички мигранти, които да се погрижат за близките си и да участват във възстановяването. Кой ще върне погубените от сирийци животи на българските полицаи и граничари ?

17

Анонимен

преди 1 година

Диктатури и бананови републики, в които има война от години, не ни интересуват, благодарим. Те на ден там умират така и така хиляди, пък сега за едно земетресение. ЕС им приюти бежанците. Великият им президент, пръв приятел на джуджето от Кремъл подава оставка, войната спира и помощта идва. Ама егото на диктатора е по-голямо...

16

Лалала

преди 1 година

Тази госпожа като говори чува ли се? Причината да не се помага на Сирия не е защото е Сирия или заради санкциите а че не е безопасно за тези които ще отидат да помагат. В районите контролирани от бунтовниците как да стане. След като официално казаха че малко след труса са ги бомбардирали. Там има война все Пак. Освен това за да дойде помощ тя трябва да е поискана официално а помощ не е искана според официалните данни

15

Милионер

преди 1 година

Не Сирия заплашва с мигранти, а президентът на Турция. Да си имаме уваженията с безработните политици от ДПС. Те, като са инвестирали в обезценяващи се лири, аз не съм. Нито пък Данчо ментата им ще ме учи какво да правя с милионите си. АРТЪН ЧЕЛО. СТОЙНЕТО.

14

Анонимен

преди 1 година

В Сирия има война от години. Как се доставя в такова положение помощ? Явно има някакви причини да не се доставя помощ.

13

Анонимен

преди 1 година

Зашото България се стракува от кръвожадните си "парньори" САЩ и ЕС, които са наложили санкции и всякакви охраничения. Позор за Европа! Позор за България!

12

Анонимен

преди 1 година

Диктарурите да се оправят самички! Да са мислили.

11

Анонимен

преди 1 година

Ами такива са им ценностите за едни майка, за други мащеха.

10

Анонимен

преди 1 година

От омраза към Европа, отивате все по-наизток към исляма. Русия отдавна са декларирали Сирия като братска държава ама нищо не прави, освен да подкрепя Асад с пари и военна помощ за да няма шоенен преврат.

9

Анонимен

преди 1 година

Така е, държави извън Европа помагат на Сирия, а Европа не!