48

Тоби

преди 1 година

Когато става въпрос за цените в магазина,вс казват-''пазарна икономика''!Сега и ние,потребителите казваме така!Цената в магазина минава 4лева за литър!Да се оправят!!Това е положението!

47

Анонимен

преди 1 година

ИДВАТ ТУКА ЗАПАДНЯЦИТЕ И КАЗВАТ БЪЛГАРИТЕ СТЕ БОГАТИ ЗАЩОТО НИЕ С ТИЯ ДОХОДИ И ТИЯ ЦЕНИ ТАМ ЕДВА ВРЪЗВАЛИ ДВАТА КРАЯ.

46

Анонимен

преди 1 година

Да си направят затворен цикъл на производство- никой не ги спира. Програмист съм по професия не един път съм го писал, че имам много земедесла земя и произвеждам био продукция от А до Я. Имам 40 крави. Плащам на хора да се грижат за тях, разбира се. Себестойността на 1л мляко ми е около 1.50 със заплатите на хората, фуражи и т.н.. Продавам на приятели и за лична употреба. Правим сирене, кашкавал, масло, извара. Печалба имам хич не лоша. Купувайте крави и идвайте на село. Има пари в работата.

45

Анонимен

преди 1 година

Да си правят мандри и фирмени магазини. Ако чакат на изкупуване от едрите риби ще ги фалират. Хората винаги предпочитат да купуват от малки мандри, стига да има.

44

Анонимна

преди 1 година

Днес в На Кафе предложиха две рецепти с насекоми, едната от които лимонов крем с мравки. Другата рецепта тако със скакалец или щурец. Да ни е сладко.

43

Анонимен

преди 1 година

ТОВА Е ЗАПАДНАТА СХЕМА ЗА ФАЛИТ НА БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА. ПА ГЛАСУВАЙТЕ ЗА КОАЛИЦИЯТА НА ВОЙНАТА. КАТО ФАЛИРАТ БЪЛГАРСКИТЕ МЛЕКОПРЕРАБОТВАТЕЛИ, ЗАПАДЪТ ЗАЕМА ПРАЗНОТО И НАДУВА ЦЕНИТЕ НА МАКС...

42

Анонимен

преди 1 година

До :-) "А ТУКА ОТ ДЪРВОТО НЕ СА ЛИ СТРАХОТНИ ТРОЛЧОУ МАМА? ИЗПИ ЛИ СИ КОКОСОВОТО ДЖИ МИ О МЛЕКЦЕ... ПОРАСТЕ ЛИ ТИ КРИЛЦЕ?" ---------- български плод/зеленчук, който не съм отгледал лично от семенце не пипам! Още ми е в главата спомена, когато в агроаптеката ме питаха дали искам нещо за лична консумация или за продажба... ама ти хапвай, хапвай, и без това веднъж се живее

41

Jonsy

преди 1 година

До Ауууи това е истина

40

Анонимен

преди 1 година

ОЛИГАРХОТЕЛЕВИЗИИТЕ ПРАВИХА АГИТАЦИЯ СРЕЩУ АТАКА И ВОЛЕН СИДЕРОВ И ЗАД ГЪРБА НА ХОРАТА ПРАВИЛНИТЕ ПАРТИИ ПРОДАДОХА БЪЛГАРИЯ. КАТО НЯМА СУБСИДИИ И СА ПРО ФОРМА СЕБЕСТОЙНОСТТА НА МЛЯКОТО В БЪЛГАРИЯ НЕ ИЗДЪРЖА НА НЕЛОЯЛНАТА КОНКУРЕНЦИЯ СЪС ЗАПАДНИТЕ СВРЪХСУБСИДИРАНИ СЕКТОРИ...

39

кубанская столица

преди 1 година

До !!ЕВРОКОЛОНИАЛИЗЪМ!!Но българи имат свобода, към която се стреметехта. Трябва да толерирате! АВие само представьте си - навсякъде в европа са промишлени предприятия, която изхвърлят дим и газ. Ала в България няма това. Въздух е чист и приятно мириша на овце тор. Навсякъде цветат цъфтят. Т.Н.европейци нямат това!Ала тази крави изхвърлят метан! не трябва крави!

38

Jonsy

преди 1 година

Значи 1л мляко го изкупуват за по 1 лев, а 0,400 грама кисело мляко е 2лв. Какво стана с преследванеот на спекулата и взимането на мерки от страна на служебното правителство?

37

Анонимен

преди 1 година

До заинтригован - в Гърция, Румъния, Сърбия...

36

:-)

преди 1 година

А ТУКА ОТ ДЪРВОТО НЕ СА ЛИ СТРАХОТНИ ТРОЛЧОУ МАМА? ИЗПИ ЛИ СИ КОКОСОВОТО ДЖИ МИ О МЛЕКЦЕ... ПОРАСТЕ ЛИ ТИ КРИЛЦЕ?

35

Анонимен

преди 1 година

Шъ ядем вносни,хем по-качествени,наште - сухо мляко,палмово масло,водъ и сол до небесата.

34

Шлаус Кваб

преди 1 година

Поредната стъпка към унищожаването на фермерството и преминаване към консумация на насекоми и други синтетични и гмо боооклууци! Кравата, млякото и месото - враг номер едно на зеленото ни бъдеще!

33

Анонимен

преди 1 година

До РеалисттЕ КОМУНИСТИТЕ И ИЗРАЕЛЦИТЕ РАЗВИВАХА КООПЕРАТИВИТЕ... ОБАЧЕ СПОРЕД МАФИОПАРТИЯТА-СДС-ДСБ-РИСТЮ-КИРОКОКОРО ТРЕБЕ ДА ИМА САМО ПРОКООЛИГАРХИЯ А НАРОДА ДА ПУКА ОТ ЕКСПЛОАТАЦИЯ И ДА МУ ГОВОРЯТ ЗА СЪДЕБНА РЕФОРМА НА СЪДЕБНАТА РЕФОРМА КОЯТО САМИ СИ ПРИЕХА, ЧЕ И В ЗАЛА НЕ ВЛИЗАТ ДА Я ГЛАСУВАТ ЧЕ ТЕМАТА СЕ ИЗЧЕРПВА ДРУГИЯ ИМ ХИТ Е ПЪТНОТО ДВИЖЕНИЕ С НЕГО СА ОКУПИРАЛИ ОЛИГАРХТЕЛЕВИЗИИТЕ В СУТРЕШНИТЕ БЛОКОВЕ... ДОКАТО ПРЕПРОДАВАТ С 30 НА СТО НАДЦЕНКА РУСКИ ГАЗ И ВЪРТЯТ НЕХОДАЛАВЕРИ

32

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "ИКСКАТ ИТАЛИАНСКИ НЕКАЧЕСТВЕНИ ЯБЪЛКИ," -------- айде бе! Е тука много сбърка. Ябълките им са страхотни, особено ако ги откъснеш от храста (да, там ги гледат като храсти) и изядеш на момента.

31

заинтригован

преди 1 година

Мляко ? Някой моля да посочи къде се продават млечни продукти, които да съдържат само мляко!

30

Реалист

преди 1 година

Нашите фермери така и не се научиха през всичките тези години, че истината е в обединението. Малки селски мандри, преработващи тяхното мляко и директна продажба във фермерски магазини и борси. Маджаровци, Зоровци, Билли, Кауфланди... не трябва да бъдат част от веригата.

29

Анонимен

преди 1 година

КЗК одобри продажбата на "Обединена млечна компания" Миналият месец, така притежаващ и голям брой други компании в сектора стана монополист. Удобно комисията не е открила възможност за монопол след продажбата. Сигурно са получили подходящото финансово стимулиране, въпреки тлъстите заплати и привилегии, които им осигуряваме