253

Имаме човек

преди 1 година

Женерал Бойко, начело на евроатлантическите тигри от ГЕРБ-СДС е новият Спасител на Украйна. Киро и Асен спасиха Украйна веднъж, ред е на женерал бойко да покаже тактически познания и да води своите евроатлантически тигрови калинки към Победата. Под знамената на Женерал Бойко ще се съберат седесари и гербодепесари от всички страни. Непобедима натовска армия от седесари-русофоби.

252

100%

преди 1 година

украйна свърши.........

251

важното е

преди 1 година

да ликвидират агресорите, колкото повече агресори руски терористи ликвидирани толкова по-добре за европа и за нормалните хора

250

електро авария

преди 1 година

ами да това е края на украйна не знам що за човек може да си помисли че русия ще бъде победена гледайте реално на нещата

249

сдфф

преди 1 година

Велика Украйна мачкаше и воюваше с гражданите на Донецк и Луганск в продължение на 7- 8 години като истински главорези, накрая мечока влезна с голямата секира и ревнаха като бебета.Единствено ме е яд, че не успяха да свалят Киев на втората седмица, ама пак ще успеят.По-малкото зло ще победи.

248

менчо

преди 1 година

Прави или не, трябваше ли не трябваше, който се е еб*вал с Русия добро като цяло не е видял, особено по военен път.Тъпите укрита вместо да си изметат политиците, скочиха на руските си сънародници, сега ще го ядат.

247

Адолф Путлер

преди 1 година

Армията с която миналата година Путин влезе в Украйна я няма вече. Някои се превърнаха в тор за плодородната украинска земя, други ги върнаха обратно кой без крак, кой без ръка, кой с половин глава. И това беше редовната армия, така наречения елит. От нямане накъде, Путин се връща към старите сталински тактики дупките на фронта да се запушват с месо. Даже и настъпление планирал но май ще излезе само кайма.

246

Бгг

преди 1 година

Да им е честита демокрацията на укрите. И евроатлантическите ценности. Нали за тях се борят ? До последната укра с промит мозък ще е тая война.

245

Анонимен

преди 1 година

Оссрайната ще свърши като Ирак ,Сърбия ,Либия ,Сирия ,Афганистан ,Ливан ,Виетнам и т.н. Все места където подлите кравари се бореха за свободата на народа.Всеки който се е хванал на хорото до краварите е гризвал дръвцето.Алчните кравари и слугите им от джендърското НАТО се интересуват само от келепира.Ще продадат на укрофашагите старите си железа, които ще има да им плащат до гроб.

244

хахаха

преди 1 година

Малко по малко пропагандата започва да се пропуква.Mother Russia на бой няма кой да я спре, добре че беше студената война.От тук нататък само бой за либералистите, победата е ясна.

243

СПРАВЕДЛИВ

преди 1 година

Цялото ни Черноморие и всичките ни по-големи градове са пълни с дезертьори-бандеровци!Вчера изгоних двама охранени укри от хотела. Почти всички карат нови джипове и хич не им дреме за войната и за Украйнината.Пълни са с пари и ни се присмиват за пластмасовите капачки.Ама нашите продажни държавници се правят на глухи и слепи , и харчат парите ни за тези навлеци.Всички укри са такива-мързеливи ,нагли и подли.

242

Четохте ли

преди 1 година

За пияния като кирка с психически отклонения български русофил дето опитал да открадне Ленин от мавзолея и да си го вземе в къщи ? В дир.бг я има статията! Голям джумбиш!

241

стига бе

преди 1 година

Повечето бригади са пълни с 200 и 300. Религията на укрофашистите била да останат хора, поради това заваряват люковете на танкове. И защото нямат загуби, посолствата на Украйна в страните където избягаха милиони, започнаха да връчват призовки на живеещите там.

240

!!!

преди 1 година

Народа на Покрайнина яде кашата която свариха натоваките "приятели".... Жалко !!!

239

!!!

преди 1 година

Евреина нацист е кухата кукла на Нато !!!

238

Нане

преди 1 година

Жертвите на Русия в укрия са около 19000 по данни на израелското разузнаване цитирано от турски източници.... По същото разузнаване жертвите на бандерия са минимум десет пъти по толкова.... Вие си правете изводите.... ===)))

237

Анонимен

преди 1 година

Приходите в руският бюджет за януари са паднали с цели 35% на годишна база според Централна банка на Русия! Въй станахме като Венецуела.

236

Нане

преди 1 година

Путин много търпя укрия и натУто... Сега просто, ще ги довърши.... ===))) пробва ги в Сирия и видя, че за нищо не стават... Той просто не иска трепе украинският Народ, защото те повечето са руснаци... Може да ги свърши и за един ден, без ядро... И това не го казвам аз, а краварски генерали...

235

Анонимен

преди 1 година

Всеки говори угодните за неговата позиция факти и премълчава неудобните. Така е със Запада, Украйна, Русия. Общо казано така е с всички империи и войни. Няма истина, всеки е нарушавал правилата за да спечели и да се изкара по-добър от другия. В такава игра няма победители. Победител е този който не премълчава неудобните истини. Това не го видях нито в САЩ/Украйна/Русия нито в България относно с какво Запада и Русия са допринесли за държавата ни. Плюем по едните и здраво държим страна. В случаяЕС

234

Анонимен

преди 1 година

Руснаците не са пуснали своята армия, явно чакат натовците да се включат.