49

Пепи Костов

преди 1 година

Стига с тези кухи декларации! Искаме конкретни действия и то в дългосрочен план! Скорострелното връщане на посланика ни в Скопие и унизителната визита "на килимче" на министъра на вътрешните работи и началника на ДАНС бяха проява на слабост, която нашите "добри съседи" не пропуснаха да накажат. Това което е случи днес наистина е позор за България, защото заради неадекватното управление на Радев и Гълъб Донев допуснахме една четвърто разрядна държава с население колкото София да се изгаври с нас!

48

до 46

преди 1 година

Е то това е целта на руснаците,които контролират сърбите.

47

Анонимен

преди 1 година

Аз съм сигурно че ако влезнат в ЕС и НАТО много бързо ще ни задминат във всяко отношение

46

Анонимен

преди 1 година

Дразните се от северомакедонците, като руснаците от украинците.

45

Аз

преди 1 година

Руски номера. Защо никой от нашите журналисти не отиде на 31.12. в Струмица, да види как хиляди Българи и Македонци танцуват, играят, пеят и се веселят на Сръбска музика. Уникално човек, ние бяхме 20 човека компания с жени и деца. Грам омраза нямаше, ама хич нищичко. Сега шепа паля**овци, платени от Русия, ходят да създават проблеми на България, С. Македония, ЕС и НАТО. Смешници. Имам 100 приятели в МК, ходим си на ски в Банско и си слушаме МК песни

44

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Какво се...церемоним с тези,100 години...вето,колкото са им...промивали мозъците...комшиите им от Белград.

43

Анонимен

преди 1 година

Тя историята не предлага варианти и като не си вземеш поука се повтаря.Сега ще ни нагласят президентска република и ще ни сложат турчин президент.Ще подскочи народът и пак Русия ще идва да ни спасява от турците.Тука няма оправяне!

42

Анонимен

преди 1 година

Вие имате ли изобщо парламент, държава, армия? Май не. Май сте най-близката провинция на Македонската империя.

41

Уил Смит

преди 1 година

Проблема в Бг и С. Македония е че първата я владеят руски подметки, а втората сръбски такива. кофти " политическа класа" о в двете страни, това е положението

40

Спокойно

преди 1 година

Разбирам гнева на българите, но ние трябва да покажем, че сме по-добри. Без излишни контра-провокации, бием им вето отново и забравяме, че съществуват. Не бива да превръщаме РСМ в Украйна на Балканите. Трябва да сме по-умни. Това са хора с промити мозъци и будят само съжаление, не им обръщайте внимание.

39

Малииии

преди 1 година

Ако не искаме да ни се бъркат във вътрешните ни работи и ние не трябва да се бъркаме на останалите. Нашите министри тук не ходят да полагат венци, ще ходят по чужди държави. Всеки да си чества у дома.

38

Бил Геиц

преди 1 година

Побоя над "българина" Пендиков (доскорошен член на вмро-дпмне) вдигна на крак цялото министерство. Изредиха се да говорят чорапа, копейкин, председателя на бкп и т.н. След това някаква откачалка гори корана в Швеция и Ердоган обявява, че блокира членството й в НАТО. После Сащ сеели конфликти.

37

Шибил

преди 1 година

Чиста българска провокация.Планирана.И малките деца знаят че македонците не ни обичат.

36

Анонимен

преди 1 година

Тези въобще не ни харесват и дори не могат да го прикрият временно поне докато ги вкараме в ЕС

35

Анонимен

преди 1 година

Никой не ни обича,продажници сме.Това е истината.Политиката на Сащ,разделяй и владей ,вече 30г.работи без грешка.

34

Анонимен

преди 1 година

На кой му пука за тези глупости. Гроба на Гоце щом е на македонска земя, да си го празнуват сами, а ние да си го почитаме на някой от нашите паметници. Хубост на сила не става.

33

Анонимен

преди 1 година

Ей някои не знаят или не разбират,че сме обградени от българи и това е направено нарочно.Границите днес не са това което са!

32

Анонимен

преди 1 година

Промяната като дойдоха и отношенията ни от лоши станаха много лоши. Преди 3 години Заев и Борисов се срещаха през месец , ходиха заедно в Рим. Кацаха в София с външния си министър заради лошо време в Скопие и ги караха с коли на НСО до границата.

31

До 27

преди 1 година

Ходи се прегледай, руснако! Смешен си!

30

22

преди 1 година

Кво слагате минуси бе?!! Факт е ,че България води на беззъба чуждоугодническа външна политика!