206

Анонимен

преди 1 година

Също бих напуснал. Срам ме е че съм българин - ето и един друг мотив. Срам ме е че съм българин заради Вас. Защото сте прости сметкаджии уж тарикати андрешковци. Срам ме е от Вас че сте продажни низкочели и родени роби. Срам ме е че сте мошениците на световно ниво. С друго не сте известни. Народе ???? ....

205

Повече сме...

преди 1 година

22 години труд,старание и лоялност давах на родните бизнесмени.Приключи тоя филм :)

204

Готови, старт!

преди 1 година

Какво значи готови? Стегнали са багажа и нямат за билет? Вече визи няма като едно време, кое ги кара да са готови, но да стоят тук? Границите са отворени, светът в широк. Но никой не те чака никъде.

203

Анонимен

преди 1 година

Още 800000 не издържат на геноцида на демократите, намалили с няколко милиона населението на България.

202

Сержант

преди 1 година

216, ти си открил раят.

201

Observer

преди 1 година

След всичката помия последните 10-15 г. на хората им писна и логично мислят за живот на запад. Като броим още 20г. Назад до към 1989 и почти 2 милиона изселили се от тогава, не е трудно да си зададе човек въпроса ЗАЩО го правят заминаващите? Давам един пример,. Ако в работата ви правят на ***, не ви плащат достатъчно, нямате перспектива за растеж ще седите ли чак до пенсия защото трябва да бъдете лоялни? В края на краищата живеем един живот, тия глупости за род и родина ги разправяйте на..

200

Христо Христов

преди 1 година

Бягат от евроинтеграциата за която сави гласуват. Защото само некадърни и неграмотни про'с'таци може да гласуват за ес и нато. Факт.

199

Анонимен

преди 1 година

Като онези отгоре не щат да изгонят руските наглеци от България и тяхното задушаващо влияние, ще изгонят пак десетки хиляди свестни българи! За които родината им все повече се превръща в чужда държава, в мащеха.

198

Анонимен

преди 1 година

живея и работя в москва не искам да се върна в бг никога обичам родината си тези като кирил петков я ограбиха и осирането по политечески мафиостически деиствия кради граби лъжи бг са гладни и ранени в душата си коя ще остане в бг едни политици които немогат да се разберат по между си да я управляват бг чух една поговорка от двама политици.кучкто си лае кервана си върви това значи народа е кучето

197

Анонимен

преди 1 година

До Ония, Бяла държава :D , шегобиец

196

преди 1 година

Не е вярно! Не само не заминават, ами дори купуват жилища като топъл хляб и цените на имотите фърчат "то дъ моооон" Какво по голямо доказателство от цената на имотите. Вие представяте ли си 800 000 жилища да се изсипят на пазара. Сакън не думай. Всички отиват То дъ моооон..... никво мърдане, ще векуват!

195

Bongo Bongo

преди 1 година

126 ти верно много правописни грешки развесели ме))))))) браво!!! Важното е,че имаш мнение и го написа и то е истина.

194

Сержант

преди 1 година

За едните пари, забравят род и родина. Пустата му алчност закрива България.

193

SS

преди 1 година

Разберете ,Бг-я никога няма да се управи докато бивши комунисти ,сега ,,демократи" и евроатлантици я управляват и продават нац. интереси ,водейки политика на слугинаж пред Западните си господари !

192

Анонимен

преди 1 година

Опитвам се да преброя ,колко грешки има в коментара /силно казано / на 126 !Някой ,може ли да ги преброи ?!Нещата ,вървят към Гинес !

191

SS

преди 1 година

От къде тези 800 000 научиха ,че Бг Може да стане театър на военни действия в близко бъдеще ? Ако разбира се войната в Украйна прехвърли границите и ! А това не е изключено да стане !

190

Анонимен

преди 1 година

До Иван Вярваш ли си? Явно въпреки всички иманета ти е мноого скучно, та киснеш в тоя форум с простолюдието. Ако ще е така следващите 60 години, язък. И гледай да не се препечеш прекалено на някой тропически остров докато кликаш тука. А за акциите внимавай, откъдето дошло, там и може да отиде. Та се не хвали предварително. Да си видял Зукерберг да се хвали по форуми?

189

един го хванали

преди 1 година

На Румънската граница казал ,че бяга към Русия --те го вкарали във център за психично здраве да го лекуват !

188

Анонимен

преди 1 година

Абе в Русия никой ли не иска от тези 800 хилки?Що същества тук я подкрепят във войната.

187

Анонимен

преди 1 година

Бройте ни 800 001.