61

бандереовец

преди 1 година

англосаксонската пасмина взема половин мексико, само 25г от независимоста на мексико от испания. тва са хиени... толкова за свобада и демокрация. искаха американска база в крим, сега има руска

60

Анонимен

преди 1 година

Укритата отстъпват навсякъде по фротна, тия - било малко вероятно да си върнат Крим. Хахаха. То първо нека спрат да отстъпват, после ще си говорим за стабилизране на фронта, тогава евентуално за контранастъпления, а за Крим - може да си помечтаят как се превзема без флот и без авиация... вероятно с гол Г срещу м*дете на руснаците?

59

Анонимен

преди 1 година

До канадеца Ти изплиска легена бе човек.Какви биологични и химични оръжия те гонят.Кой ще ти ползва тези антики пред ядрено оръжие.

58

Анонимен

преди 1 година

До наивниците, които все още вярват че русия ще победяла - няма как да стане. Проблема е че путин не е с всичкия си и не може да се рискува от веднъж да бъде притиснат заради атома. Варят ги като жабата - бавно, бавно. Гаубици, ХАИМАРС-ите вече работят, танковете са на път. Онзи ден Шолц уверяваше, че самолети няма как да има, но от вчера вече се носят и слухове че ще има. Отново, русия - като жабата.

57

Адмирации

преди 1 година

Спрете с темата Македония! Тя е под закрилата на Белград и Москва, а ние сме изцяло против Русия, затова хубаво няма да видим с конфронтация с Македония! А ако Русия утре върне СССР териториите си? Тогава Благоевград ли да загубим, защото пак сме били от грешната страна?

56

буш/муш

преди 1 година

харесва ли ви наследствена демокрация, скапаняци

55

Анонимен

преди 1 година

Едните в САЩ са русофоби другите китайцофоби това г дввижи омразата.

54

Анонимен

преди 1 година

Нашата политическа като в САЩ ли трябва да стане където две партии от 200 години нямат мърдане, а на практика са една партия.

53

Анонимен

преди 1 година

"Някой знае ли защо Русия нападна Украйна?" - Явно още има неразбрали хахаха Спокойно и да ти обясни някой, не вярвам да зацепиш, така че няма смисъл да се хабя. Хайде жив и здрав!

52

канадеца

преди 1 година

как ще победиш русия бе кавал. ако стане 3та световна ще ви се иска да умрете от атомна бомба. масова война с химични и биологични оръжия, атома ще е като милосърдна ефтаназия.

51

Лилипутин

преди 1 година

Какво толкова има в тоя Крим, че джуджето се е влюбило толкова в тоя камънак там и си съсипа държавата и всичко заради него?

50

Анонимен

преди 1 година

САЩ трябва да са русофили нямам друго обяснение.

49

do 56

преди 1 година

Напротив, руснаците (не само войниците, а и могилизираните) умират за путин. Ама само умират. Не могат да направят много повече от това. Единствения въпрос е колко още руснаци ще умрат преди да подвият опашка.

48

Анонимен

преди 1 година

"Украйна ще победи Русия рано или късно." - Мдааа, на някои хора дори да им показваш очевидното пред очите, те просто ги затварят и си повтарят тяхното хахаха Успех!

47

Анонимен

преди 1 година

Не думайте.

46

Анонимен

преди 1 година

Също така е малко вероятно Северна Македония да си върне Пиринска Македония, окупирана от България.

45

Анонимен

преди 1 година

Някой знае ли защо Русия нападна Украйна?

44

Анонимен

преди 1 година

Подготвят общественото мнение за неизбежното - загуба на Украйна във войната. Нещо, което се знаеше още на 24.02.2022. Жалко, че трябваше да умрат толкова много хора и да се скапе икономиката на ЕС, за да може да уврат кофите на разни индивиди. Война можеше да няма и Украйна да бъде в много по-добра позиция сега, ако не бяха слушали големия брат зад океана. Просто трябваше да изпълняват Минските споразумения. И за какво бяха всички оръжия за Украйна? За да ум_рат повече хора ли?

43

Анонимен

преди 1 година

Е, има някаква вероятност, просто няма да е скоро. След 3000 години може би...

42

Анонимен

преди 1 година

Украйна ще победи Русия рано или късно. За 11 месеца се видя че руския войник няма желание да умира за путин