34

Анонимен

преди 1 година

Пеканов казва само за хубавата част от еврото, а лошата я спестява.

33

Анонимен

преди 1 година

Патканчо първо да каже къде е анализа на БНБ за еврото??? Защо го скри и не позволява да се публикува? По нищо не се различнава от курулираното алангро, същия предател и мошеник. Че и на всичкото отгоре дал луда пара да изтрие от интернет информацията за дядо си - висша номенклатура на БКП. Ей тоя иска да ви го налузи с еврото.

32

Ха-ха

преди 1 година

Референдум ??? Представям си как *** ще поставят въпроса в ромските махали...Искате ли цените да скочат двойно? И братята роми ще гласуват "За"?

31

Анонимен

преди 1 година

Никой не ни кара да приемаме рублата.

30

Анонимен

преди 1 година

НЕ на еврото. ДА на РУБЛАТА

29

Анонимен

преди 1 година

До 33 Няма механизъм за излизане маляките реваха за драхмата ама.

28

Анонимен

преди 1 година

"Служебният вицепремиер по управление на европейските средства Атанас Пеканов."....Много апетитна длъжност е това. Някой да не си помисли, че Пеканов ще иска референдум? Да не луд.!

27

до долния

преди 1 година

Защо не напускат еврозоната ли? Ами защото като влезеш веднъж в затвора, не можеш да излезеш, ако ти се прииска.

26

Анонимен

преди 1 година

Скрий се, Кирчо 2.

25

Анонимен

преди 1 година

Поредният крадец, лъжец и слагач соросогейски. Продажник на България си ти, от котило гнусно. Точно обратното е. Не на еврото! Стига обири от вас и геноцидния ви Евросъюз, който смърди на Лайненки и подобни хомофоби и се разпада .

24

До 31

преди 1 година

След като всеки приел еврото е ревал що никой не иска да го напуска?

23

Анонимен

преди 1 година

Време е да набием в тиквите на политиците, че народът ще решава важните въпроси. На тях им плащаме заплати да вършат канцеларската работа, нищо повече не очакваме от едни обикновени чужди марионетки.

22

Анонимен

преди 1 година

Тези които искат еврото са доста малко, никакво евро не трябва да приемаме не и преди да догоним поне Германия.

21

Радвам се

преди 1 година

Че ще има избори скоро за да се види отново че тези от Възраждане са никой в българското общество . На тези избори те дори няма да влязат в парламента защото на хората им писна експерименти още повече путински с живота им . Про евроатлантическия вот няма да е 90% като на последните избори а 95-96%. След тези избори ненормални прищевки на руски агенти тип референдум за еврото ще са безсмислени

20

Анонимен

преди 1 година

Всеки приел еврото е ревал. Ако еврото е толкова хубаво, що англичаните не го приеха? Поляците реваха, Хърватите сега реват, Гърция да не говорим - там воя беше до небесата. Италия също взе демидж. Трябва ли и ние? За интересите не шепа богаташи - да приемаме еврото. Същото като с Ченген - ще си продадем държавата, че да вървял бизнеса на тираджиите.

19

Анонимен

преди 1 година

Когато задминем датските доходи ще сме готови за еврото.

18

Анонимен

преди 1 година

Това недоносчче вече ми лази по нервите с лъжите си. Него ли да го питаме за еврото?

17

Анонимен

преди 1 година

Махайте се от майка България ,отивайте си в Америка и Европа .Оставете ни намира с вашите лъжи,за просперитет и светло бъдеще.30 години го гледаме през крив макарон.

16

Трак

преди 1 година

Абе ЛА-ЙНО с минимална заплата от 380 евро на тея цени ба всичко равни с тези на Берлин Париж Лондон Амстердам и т.н - КВА ЕВРОЗОНА И КВО ЕВРО ТЕ ГОНИ ТЕБ БЕ ? Народа ще реши за еврото на референдум - ГЛАС НАРОДЕН ГЛАС БОЖИ

15

Трак до 24

преди 1 година

Другарю .. ти знаеш ли що е то еврозона и КВа е целта на еврото ? Приемем ли еврото сме зависими от ЕЦБ и ще плащаме за масрафите на гърчоля и т н . Демек - единия яде и пие а другия плаща сметката . Съгласен съм за еврото при едно условие !!!! ОЩЕ УТРЕ ЗАПЛАТАТА ДА МИ СЕ ИЗРАВНИ С ТАЗИ НА ДАТЧАНИНА НЕМЕЦА ФИНЛАНДЕЦА И ФРАНЦУЗИНА демек поне ШЕСТ пъти повече утре !!!