153

Анонимен

преди 1 година

Много последователи на Сорос в коментарите ,хайде със здраве.

152

Анонимен

преди 1 година

Когато Израел ти бомби съюзника доставчик на оръжия , дронове.. няма достатъчно силни приятели да те спасят ! 5 завода в Иран са бомбандирани от вчера до сега . Щом Израел е срещу Путин ,край ,Конец.

151

Анонимен

преди 1 година

До космонавт,я кажи тогава тия територии от кога са в Украйна като отделна държава.

150

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 1885 нищо не се променя за Турция. Запазва си Македоня и Тракия а България е васална на Турция. Турция има по-сериозни проблеми с кюрдите и няма армия за да нападне бг. Това ни спасява, Сърбия има таен договор с Авструнгария и напада България като вярва че Авструнгария щя прати армия. Русия е спряна да помогне на България, защото Германия, Авструнгария и Италия имат договор за малко НАТО в 1882 г. при война срещу Русия, Англия е във война с Египет и Бирма в 1882-1885 и не може

149

Космонавт

преди 1 година

До 224 Изкълчен русофил, това са български територии и руснаците нямат никакви права над Украйна. Както виждаме, България няма претенции към Украйна, която много преди да се пръкне Мордор е била населявана от скито сарматите които са си българи. Мордор се опитва да имитира създателите си (бългрите) и от всички страни да грничи само със себе си, но за таази цел е трябвало да измислят тайните общества и да притежават душа. Няма каак да им се получи.

148

Teo

преди 1 година

Пропагандата иска някак си да постави Русия в безизходица. Едва ли не НАТО и Украйна са на портите на Кремъл. Не, драи! За какво спасение говорите?!? Ако Русия реши, може да прати 300 ракети към бункера на зеления и към наци-щаб квартирите и да каже - ами прибрирме си войските от ДНР и ЛНР и койнот дека е. Но няма да го направи. А и в политиката няма вечни приятели, а има вечни интереси. Защо мислите, че Англия напусна ЕС, точно преди тази война?!? Кой е прецакания?

147

Анонимен

преди 1 година

РУСИЯ Е МОГЪЩА.

146

Анонимен

преди 1 година

Пак да ви го съобщя русия назад няма да даде поради следния факт това са изконни руски територии ето още един град основан от Екатерина втора, Лисичанск преди ви казах за Херсон Мариопил и Николаев всеки ден ше ви казвам още един

145

НеИздържане

преди 1 година

Костя Копейкин с фалцетното гласче: ВСЕКИ БЪЛГАРИН ТРЯБВА ДА Е РУСOРOБ! НЕИЗДЪРЖАМ ВЕЧЕ!!!

144

Анонимен

преди 1 година

"Изостава само компютърно но и останалите страни плащат на САЩ за компютри а не всеки прави компютри." - Китай е на 7nm - за 99.9% от вискчите ти компютърни нужни, си тип топ с всичко 22nm надоло.

143

Анонимен

преди 1 година

"Без интернета компютрите са бесмислени." - Абе ти недей така .. ама е важно нещо

142

Анонимен

преди 1 година

Клането на евреи в Лвов е документирано от самите нацистки колаборационисти. Снимките от тези години са просто шокиращи. Но днес в Лвов има паметник на Бандера на стойност 47 милиона долара и една от главните улици на града е кръстена на него.

141

Анонимен

преди 1 година

До Космонавт - Използвай си въображението ...

140

До Анонимния русороб

преди 1 година

"Интернета е открит от руснаци физици" - АХХАХАХАХА как са го открили, с микроскоп или телескоп?

139

Костадин Костадинов

преди 1 година

Най обичам да ме работят отзад и да крещя от удоволствие Слава на Русия, Путин е велик.

138

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Има и четвърти пол. Третия плюс женски или мъжки.

137

Костя Копелейкин

преди 1 година

Костя Копейкин: Всеки българин трябва да е руcoрoб, не е ли русoрoб, значи е продажник!

136

Анонимен

преди 1 година

И Господ вече не може да спаси Русия.

135

Космонавт

преди 1 година

До 192 Не зная как се "открива" интернет, но ми е чудно - колко от кабелите, периферията и компютъра които ползвааш са руски?

134

Анонимен

преди 1 година

Джуджака ви го натопори четвъртит.