148

калин

преди 15 години

да бе комунистите сте най чистите и душевно дори! аа очичките ви едни такива добри.....!тези плочи още дълго няма да ги въртите,да си го знаеш:)

147

преди 15 години

Калинчо изпий си хапчетата, успокой се и си легни да спиш.

146

преди 15 години

.

145

калин

преди 15 години

ти комплекси ли избиваш..мм браво бе храбрецо:)комплексарче за вас е казано а и е доказано,че сте като въшките напомняте на човека ,че трябва да се изкъпе!а двата ми коментара за денят едва ли е напомняне!жалък си бе бацилче!

144

преди 15 години

Ето го отново и Калинчо - форумната въшка-демократ се пени отново от ярост и омраза към комунистите които му се привиждат :-)

143

калин

преди 15 години

комунисти няма я ваща мама СССР!

142

калин

преди 15 години

Комунисти няма я ваща СССР!подли създания ще отговаряте за лъжите и клеветите си!ще отговаряте за делата си ако не вие то идиотското ви поколение!

141

петко

преди 15 години

И Аз се срамувам,че съм Българин,срамувам се от злобата,ненавистта и сляпата вяра както и зависта и разделението на народа ни!!!!Истински срам и проклютие е да живееш сред хора чийто ценостна система не надхвърля чалгата,диващината и безхаберието.Разбира се не всички Българи са такива,но се страхувам,че това е преобладаващата част от нацията!Не разбирам как може да ревете "този крал-онзи крал",а не погледнете окаяната си държава и това,че съд няма,корупцията ви ограбва и това че ч допускате и възсприемате кто" нещо нормално"защо не се вгледате колко сте разделени и слаби,лаете безспочшено и се радвате на трагедията която сполетя човека!Срамота!!!!!! И искате да сме просперираща и модерна нацияПитам как????Дори на избори не ходите не е ли това престапление да си нехаен,а след тоша да недоволстваш и роптаеш след като сам си създал условия за всичко това което се случва на Българя!Защо нищо не мойе да задържи младите(потенцяла) в родината им?Защо престапници са по високите етажи????Защото вие всички го задавате с участието си или безучастието си!!!Защо вечно чака клетия български народ "Някой да го оправи" а не се захваща за работа и да търси истина и справедливост в даржавата си и да изисква от дърйавниците си и дела,а не само думи!!!!събуди се сляп народе и се обърни кам ДОБРОТО кам ПРАВДА,СЪД И Се захванете наи накрач да се освободите от злобата си и задружно да живеете с по малко предръсъдаци,завист и гордост и се стремете кам възход тогава,а не преди това когато морала и ценностната ти система е фалшива НАРОДЕ!!!!!!!

140

Диляна

преди 15 години

Стига с тази злоба. Поне в такъв момент бъдете малко по човечни. На всеки може да се случи. Молете се в следващия пътен инцидент да не сте вие или ваши близки. Никой не е застрахован. Д

139

преди 15 години

"Двамата са пътували в посока Мадрид, когато по неизвестни причини ягуарът им се е отклонил от пътя и се е блъснал в дърво. Автомобилът им се е преобърнал няколко пъти и е спрял в близост до жилищен блок."- как така се е блъснал в дърво и то в населено място? Защо никаде не се споменава дали му е взета проба за алкохол и какви са резултатите от нея?

138

Beden balgarin

преди 15 години

Neka da ne badem jestoki balkanzi,ne triabva da jelaem bachtata da zagubi sina si.Simeon nikogo ne e obijdal taka kato vas,nikoga ne e kazval,she iska smartta na dezata vi.Tova e goliam griah.A za drugite mu deiania ima sad naroden,koito moje da go sadi.

137

преди 15 години

Учудват ме такива хора,които се радват на такива новини!Това е катастрофа и никой,ама никой не е застрахован,независимо какъв е,колко е богат,каква националност е....Ако това се случи на ваш близък или роднина,няма да се изказвате толкова злонамерено,та дори да е най-големия бандит.Оставете хората поне в такъв момент,и се молете да не ви сполети същото и дори по-голямо нещастие!Пожелавам им да се оправят от все сърце!

136

дедо Поп

преди 15 години

И В ЗАТВОРА ТИ ГО ОТВЕДИ!!!!

135

преди 15 години

za molebinite i az sam zaglasna da ne bi ako postrada nqkoi obiknoven 4ovek da ima molebeni iz carkbite v cqla Balgariq.ina4e nqmm ni6to naprotiv da ozdraveeza6toto vse pak e 4ovek i ba6ta na dve deca

134

преди 15 години

вдигна се от гроба хан Крума майно льо...вдигна се и речее:тая ръка що краде да се отсечеи чудото стана...

133

преди 15 години

евалла 122!!!ИМАШ ПЪЛНАТА МИ ПОДКРЕПА

132

преди 15 години

тези от снимката ги поздравявам с песента на Горан Брегович "Калашников".

131

преди 15 години

Интересно дали са му направили проба за алкохол на царското синче? Защото е малко необяснимо как се е натресал в дърво без никаква причина - едва ли скъпия и модерен Ягуар купен с пари заграбени от нас се е повредил.... Но дори и да е бил пиян, това със сигурност ще бъде скрито от нашите услужливи медий....

130

яя

преди 15 години

Зьщо ли някой плачат, на чужди гробове? Ееех "скопен кон", Ние знаем, ама младите се веят на млада кобила. Тук не са само младежи, има и помнещи, " другарю Народен артист" и най голям"царист", заради преклонната ти възраст аз ти прощавам.Срамувам се от такива "българи"!

129

калин

преди 15 години

НВ прави всичко възможно тази страна да се отърве веднъж за винаги от човеконенавистната напаст наречена комунизъм!колко време трябва да мине,че този скапан народ да се осъзнае!Тъпчем на едно място!тотален пълен геноцид над народа!ето с това се харектеризира тази страна!шепа комунисти *** и слугите ви пробутват болести и прокази!