98

Анонимен

преди 1 година

Имах даже началник на охраната, дето брше веган, на нищо не приличаше......:))) Ако го бутна с пръст ще падне на земята......хахахаха :)))

97

123

преди 1 година

не бери кахъра на ЕС , тука олиото е 2лв , гледай си твойта ко чинка

96

дядо

преди 1 година

Здраве за всички! 🍀💞

95

Анонимен

преди 1 година

Решението на Европейската комисия дефинира къде могат да се добавят насекомите. Насекомите и смески от смлени насекоми могат да се добавят в хлебните и зърнените изделия, крекери, бисквити, сосове, картофените продукти, ястия на основата на бобови растения, готова замразена пица, заместители на месо, супи, концентрати за супи и супи на прах, закуски с царевично брашно, шоколади.

94

Цензуракис

преди 1 година

от левакис. Оставя се тва от коментарите което подържа идеята де искат да прокарат днес

93

Фхкл

преди 1 година

Трият коментариите с критики по Байкова,

92

Анонимен

преди 1 година

Чернозем има само в Новорусия и Русия и малко в САЩ, има и в други страни но е незначителен. Русия контролира енергиите на света, с Новорусия става абсолютен монополист на продоволствията и изхранването на планетата. В Русия ще се хранят с първокачествен пшеничен хляб, месо, яйца, мляко плодове и зеленчуци. ЕС ще се греят вятърни мелници и соларни панели и ще се хранят с насекоми и храни от преработени изпpaжнения със синтетични смески.

91

Българин

преди 1 година

По добре децата ми да се хранят с червеи и скакалци, отколкото да се навеждам на Путин и на Русия.

90

баси

преди 1 година

Половината коментари ги няма!

89

Мой Уру

преди 1 година

пък е богат на сирене, който желае да се запише безплатно го давам но сам си го осмукваш

88

Анонимен

преди 1 година

Насекоми ядат дръпнатите очички, ние сме хищници :))) Имам една позната, беше вегетарианка, та почина горката, не можеше да си набави нужните калории от вегетарианството :)))

87

Анонимен

преди 1 година

Гледам в Давос менюто, да видя колко бургера от шурци са продали, викам си, там лабораторното месо сигурно е хит - ама не, странно! Предимно луксозно месо от цял свят се хапва.... От Япония пържолки... Докато дошли със стотици частни самолети да ми обясняват колко се тревожат за климата и как не трябва да карам кола и трябва да ям бръмбари... А има гретоиди даже вярват... Леле леле

86

санкциите

преди 1 година

водят до това: десетина платени от сащ пропагандатори ще имат парички за цигарки всеки ден, а всички други ще хрупат ххлебарки за обяд.

85

Цън Хуа Тян

преди 1 година

няма кой да бие прилепите по протеини

84

Анонимен

преди 1 година

М. Ви ! Дано ви фалират фермите за гнусотии !

83

Анонимен

преди 1 година

Всяко живо същество си има храни, които са му нужни, както и такива, които е неспособно да понесе... И има ИНСТИНКТ да избягва тези, които не са добри за него... И изпитва желание да яде тези, които са добри за него... Не може да храниш канарче с кюфтета, нито крава с пържоли... Нито може да храниш човек с трева и бръмбари! Не е случайно че като помиришеш скара, ти се дояжда, а като видиш хле-бар-ка върху храната ти се повръща! Само в крайна нищета някъде по земята хората ядат насекоми!

82

Iv

преди 1 година

За упоменаването - вероятно ще го направят. Както и при лекарствените листовки, дето с каквото и зрение да си ще ти трябва доста мощна лупа да го прочетеш - ама те нали са си измили ръцете. Пък и да не го направят - ще си имаш емблемка, че е сертифицирано в ЕС. Гадай оттам нататък и наслуки :)

81

Радж Капур

преди 1 година

Плъховете са по-полезни и по-вкусни

80

Анонимна

преди 1 година

На триещите коментари. Не ви стана ясно, че няма как да манипулирате мнението на хората. Яжте си вие буболечките.

79

Анонимен

преди 1 година

До 120 "холандските фермери дето протестират от над половин година ли не искат да произвеждат?" Те със сигурност искат, но за съжаление има натрупване на критична маса, която не иска. И тази критична маса, доста безполезна иначе по мое мнение, позволява на ония от Давос да си правят каквото си искат с малкото останали нормални. Защото именно тази критична маса безволеви консуматори няма да си мръдне пръста да защити фермерите, а просто ще си е доволна на всичко, което й предлага модерният свят.