29

Само един пример

преди 1 година

Моят мобилен оператор ми изпрати сюрприз, че поради ръст на инфлацията за 2022 г.месечния ми абонамент от месец февруари 23г. скача с 2 лв. Вероятно и други имат подобни "честитки"! За цените магазините пък69354 въобще не искам да говоря, там е мафия тотал!

28

реалист

преди 1 година

Дължи се на липсата на държава последните 2 години.Управляват ни слуги на чужди държави,които се занимават с всичко друго,но не и с проблемите на БЪЛГАРСКИЯТ народ

27

Анонимен

преди 1 година

Няма инфлация. Никой не стачкува. Когато дойдат танковете, тогава ще има инфлация.

26

Анонимен

преди 1 година

затова че от 30 години сме американска колония-доброволно - и съсипаха цялата промишлиност и енергетика- но излизането е семо доброзорно и без чужда помощ невъзможно

25

ДОБРЕ

преди 1 година

До Нексо,... Добре, че Бойко щеше да ти увеличи тройно заплатата и да намали четворно цените. По цели нощи се мята, да реши от какво да се лиши ТОЙ, за да имаш ти? Видяхме го 12 години- последни ПО ВСИЧКО!!!!И сега, пак се натиска- добър бил.Луд народ!

24

Браво добре казано !

преди 1 година

До Хах Браво много добре описано !!

23

Хах

преди 1 година

Чисто и просто някои се подготвят за влизане в Шенген и приемането на еврото, ама за сметка на други. Пък тия други в случая се наричат потребители. Но пък щом всички си траят и само псуват по форуми и помежду тях си, значи ръстът може спокойно още да се покачва!

22

до 18

преди 1 година

"...........Естествено, че ще отменят машините. Цяла Европа гласува с хартиени бюлетини, да ти припомня!........"...........................................А да си чул в Европа да гласуват с кебапчета и кюфтета, доведени от тартора цели тълпи от "правилните избиратели", М?????????????

21

Факт

преди 1 година

В страната се вихри жестока спекула, на бизнеса се дават помощи и компенсации а те не смъкват цените и продължават да грабят народа.

20

Анонимен

преди 1 година

Липсата на икономика е основния проблем от който се пораждат всички други проблеми. България няма реална икономика. Няма производства. Това е проблем на цяла Европа. Но при нас е много силно изразено. Това което ние имаме не е икономика защото липсват основните производства. Липсва базата. Ако утре примерно направим стрес тест да затворим границите за внос цялата ни държава ще спре и всички бизнеси ще фалират. Ще настане глад. Ние сами си унищожихме всичко работещо. Нормално е цените да растат.

19

Анонимен

преди 1 година

Въвеждането на еврото и пускането на тока на битовите потребители на свободния пазар ще е последния пирон, дано отприщи най накрая гнева на заспали българин

18

баба мара

преди 1 година

защото цър-ву-ли станаха капиталисти тука икон закони не важат девизът еден година храни а какво ще стане когато влезем в еврозоната нали се оплаквахаче ще фалират ами да фалират ама като ги гледам по медиите как се жалват а некантарът не може да ги побере хич не ми е жал хляб и сол белким избутаме някак

17

Анонимен

преди 1 година

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА КИРИЛ ПЕТКОВ, СПАСИТЕЛЯ НА ЕВРОПА, УКРАЙНА И СВЕТА

16

Анонимен

преди 1 година

Останах с 30 лв , чакам заплатата от 20 декември карам с една заплата .

15

Анонимен

преди 1 година

Естествено, че ще отменят машините. Цяла Европа гласува с хартиени бюлетини, да ти припомня!

14

Анонимен

преди 1 година

НА ГЕРБ, БОЙКО БОРИСОВ, ИВАН ГЕШЕВ иии ПУТИИИН. АЛЕ АЛЕ АЛЕЕЕ

13

Анонимен

преди 1 година

На практика ГЕРБ-ДПС-БСП отменят гласуването с машини и ни подготвят за подправените протоколи! Бардака се превръща във вертеп!

12

Аз

преди 1 година

Ръстът на цените се дължи от една страна на мафията, която реално управлява псевдо икономиката у нас и от друга страна спекулациите и картелите в търговските вериги, които водят до неспирния растеж на цените на всичко!

11

Анонимен

преди 1 година

Важното е , че има банани, оп чакай 6 лв килото, и банани няма

10

Анонимен

преди 1 година

На управлението на Кирчо и Кокорчо които колкото и да ви се хвалят с постове у фейсо реалността показва, че лятото 2021 година когато повечето европейски страни въвеждаха мерки с които да се борят с инфлацияте те се побарваха под парапета.