49

Вярвайте му

преди 1 година

Ха ха ха: Плевнелиев смятал; Утре ще напиша Плевнелиев пише; после - чете; Доста вероятно да рисува, свири на кавал с определени размери и чат пат да се тепат с некоя си там дето също налита на топли дудуци кавалугести. Но никога никой никъде неможе да докаже че Плювналналиев е имал само веднъжпървианаленсекс в родния хоремак та после баба му поливал с кладенчова студена вода камъка на който РП си разхлядалтрътката докато то Хоремака пиейки мастика нересите мълвяли "Уии голем ципак тоябъдещПрезо

48

Анонимен

преди 1 година

За кого? Досега трябваше да сме ви строшили главите на всички политици от пшоследните години. На стадиона по примера на Пиночет и рода ви до девето коляно.

47

ГЪРБ

преди 1 година

При бай Ставри,там ви е последният шанс

46

Зе

преди 1 година

Тоа не разбра.Баце е бита карта.

45

Обикновен човек

преди 1 година

Ами почвайте да работите бе ***! Всички до един сте за е..не! От всички партии и съсловия! Не се накрадохте ей, няма край вашата лакомия! На хората вече не им пука в какво политическо пространство сте. Събирайте се в парламента и почвайте да работите нещастници, ама така ви е по-лесно да се дърпате и да викате ще управлявам само ако мога сам да си краднем. Тиняци!

44

Милиардер

преди 1 година

А пък, гласувалите за партията му на помака, да изплащат заемите на лидера си Борисов от Банкя. Честита да ви 2023 г. на депутатите и на гласувалите за Герб. От едно от последните предавания от парламента разбрах нещо много важно. През последните няколко г., приходите и разходите на партията им Герб са като тези на НОИ. Приблизително 1 лев приходи, 2 лева разходи. Но пък става въпрос за милиони. Така и управляваха държавата. Та се чудя дали има грамотни финансисти от тази партия.

43

Алекс

преди 1 година

Не ни занимавайте с този провален президент.Оставете го да си върши домашните задължения.

42

Инвеститор

преди 1 година

Искам СТЕЛА от Търново да ми каже за колко пари се продава ХОТЕЛ ПАРК в Бургас. Аз не купувам манастири, а просто си харесвам песента за тях. Ако го направи, ще й изпея тази за Василката, младата невеста. От целите си душа и сърце. МОЖЕ И ЗА МЛАДОТО ЕВРЕЙЧЕ. Там ще е надпяването през 2023 г. А не в парламента.

41

КНЯЗ БОЙКО ВЕЛИКИ I

преди 1 година

За мен Бойко Борисов би се наредил до великите ни царе, в сравнение които ще ни управляват за напред!

40

Обикновен българин

преди 1 година

Нека ГЛОРИЯ да пее за БЕЛИТЕ МАНАСТИРИ. Ние ще си оправим страната, въпреки политиците ни. Честита да е Новата 2023 г. на г-н Путин и обикновените руснаци, които просто си харесват Българията. ПЕЕМ СИ ГИ. ХУБАВИТЕ. БЪЛГАРСКИТЕ НАРОДНИТЕ. ПЕСНИТЕ.

39

Евала

преди 1 година

Само във България може да имаш iPhone 14plus и да нямаш предни зъби!!

38

Избирател

преди 1 година

Те си мислят, че България може да се управлява както по времето на приятеля им от Правец и БКП. Дори и Бойко Борисов си намери членската книжка от БКП и си я даде на нинова. За да се разберат като мъже. България им се смее, както и на другаря им Живков преди около 30 г.

37

Богат българин

преди 1 година

Разбира се, че е наглец помака от Гоце Делчевско. Каквито са и повечето от Герб. А и особено този от Банкя, който вече не знае дори и как се казва. Така са си нещата с доносниците. НЕКА ГЛОРИЯ ДА ГИ ПЕЕ ПЕСНИТЕ ЗА БЕЛИТЕ. А и за търговчетата.

36

Анонимен

преди 1 година

Дърцаата умури, брака си умури ......... Ко още искаш?!?!!?

35

Милиардер

преди 1 година

Объркаха им се прогнозитех на метеореолозите. Както и на българските политици. За това не съм им виновни климатичните промени, нито пък и изобщо българските избиратели. Или пък приятелката ми СТЕЛА от Велико Търново. В БУРГАС ЩЕ СА НАДПЯВАНИЯТА. Които си имат резервации за хотела ПАРК, ще си почиват. А пък тези, които си нямат ще им пеят. Честита да ви е НОВАТА 2023 г. На работещите в този прекрасен български хотел. Ще ви плащат тези, които не ги разбират нещата. Аз просто не съв от тях. БЕЛИТЕ

34

Анонимен

преди 1 година

Ah ми едно хуб ша направят!

33

Христо Христов

преди 1 година

Така е. Защото по-следващите ще сформират широка коалиция за излизане от ЕС и НАТО и съд на евроатлантическите безродни крадци.

32

Боби

преди 1 година

Плевнелиев е наглед! Опитва се да манипулира хората

31

Анонимен

преди 1 година

А къде изчезна момата с бикините , метресата на Бойко , с къщата в Барселона ? Питайте и разпитвайте и за нея де ! Ще счупите рейтинга , ако се докопате до нея ! Нищо , че Тиквата я скри далече. Можете да се поровите по-дълбоко !

30

Бгг

преди 1 година

Боко вади всичките си магарета и магарици за изборите. Шкафчето му взе да се изпразва, пък и на барцелонската държанка и трябват пари.