51

Анонимен

преди 1 година

"Препоръчително е една жена да бъде на възраст между 21 и 25 години" - А Мегън Маркъл роди децата си съответно на 37 и 39 г, явно е сгрешила, че не е послушала д-р Николов. На какви 21 години да ражда бе - това е още доста младо момиче, на което абитуриентския й бал е бил преди 2 години, евентуално студентка, която трябва да си учи уроците, тоя го хапе щъркела.

50

До 64

преди 1 година

Сега по Канал 1 даваха,как убиввватт възрастните хора на България ,за 100 лева.Бездушници сме, всички сме виновни.

49

Анонимен

преди 1 година

В СЕЛАТА ДА ИМА ПОЛИЦИЯ НАВРЕМЕТО НЕ БЕШЕ ТАКА ИМАШЕ МНОГО ХОРА ПРЕДПРИЯТИЯ ЗАВОДИ ЦЕХОВЕ СЛАДКАРНИЦИ РЕСТОРАНТИ. СЕГА ЩЕ МИ ПРОЖЕКТИРАТ ПО ТВ КАК РАЗННИ *** НЕВЕЖИ НЕОСЪЗНАТИ ПРОСТИ *** ЕЛЕМЕНТАРНИ НЕВЪЗПИТАНИ ГАДОВЕ САТАНИ СЛУЖЕЩИ НА ДЯВОЛА КРАДАТ И ПРЕБИВАТ ВЪЗРАСТНИ ХОРА. ДОКОГА БЕ УПРАВЛЯВАЩИ. И ВИЕ ДЕТО СТОИТЕ ТУК ДА ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ ВИЕ СТЕ ДЪРЖАВАТА ВИЖТЕ СЕ ВИЕ ДОПУСКАТЕ ТОВА ЗАЩОТО СТОИТЕ И МЪЛЧИТЕ А НЕ СЕ НАДИГАТЕ! МОЯТА ДЪРЖАВА Е ВАША ДЪРЖАВА И ТЯ Е УНИЩОЖЕНА.

48

Експлоатация е това:

преди 1 година

Червеният Англичанин от 19 век открил че Кървавите Войни до края на света са БОГОИЗБРАНИ излезе най-гениалният политически идеолог от сътворението на света и както твърди той войните трябва умишлено да се организират и всичките елити да подкрепят войните защото изтребват многото ИЗЛИШНИ човеци на тази планета!Спасението от кървавия геноциден военен ад са БЕЗДЕТНИТЕ РАБОТОМАНЯЦИ защото като работохолици умеят да откриват и правят ЧУДЕСА от които се изхранват излишните многодетни деграданти

47

Анонимен

преди 1 година

ДЪРЖАВАТА КАКВАТО НЯМА ОТ ГОДИНИ ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕ В ДЕЙСТВИЕ!!!ДЪРЖАВА НЯМА НАРОДА Е *** СКАПАН *** НЕВЕЖ ДУХОВНО НЕРАЗВИТ И МАЙ ЗАБРАВЯТ ЗАЩО СА НА ЗЕМЯТА ЗА БОГА ! ДА СЛУЖАТ НА БОГА ! да помагат не да вършат престъпление и понеже човека не върви по БОЖИЯ ПЪТ - СТРАДА!БЪЛГАРИЯ Е ХУБАВА! ДЪРЖАВАТА И ХОРАТА НЕ СА. КРАЙНО ВРЕМЕ ДА ВЛЯЗАТ В РЕД НЕЩАТА ДА ИМА ЗАКОНИ ДА СЕ СПАЗВАТ И ДА ИМА НАКАЗАНИЯ. МИЛИЦИЯТА НЕ РАБОТИ АДМИНИСТРАЦИЯТА НЕ РАБОТИ. А КВО РАБОТИ БЕ?

46

Анонимен

преди 1 година

Нямам абсолютно нищо против жените, даже направо ги обожавам. Но си е факт, че еманципацията, феминизма и като цяло стремежа да се съревновават с мъжете, за да ги бият в собствената им игра, ще доведе до свобода на жените и край на цивилизацията. Парадокс. Половете си имат строго определени роли и както мъжете не трябва да искат да са жени, така и обратното води до крах. Просто в еволюцията печели този, който се размножава по-успешно. А жените-мъже просто са задънен клон на еволюцията.

45

Vai

преди 1 година

Жените вече са на принципа "Яла-***...а",нищо не им се прави.Нито работа,нито семейство....Пълно е със самотнички по барове,фитнеси,кафета буквално скитат като мухи без глави нагли,простовати и арогантни

44

Анонимен

преди 1 година

Най-глупавото нещо на света е кариеризмът и от него започват основно всички беди. Това цял живот да се бориш да те повишат за мен е проява на егоизъм и плиткоумие. Това обикновено се върши от хора, които не произвеждат продукт полезен за обществото. Тоест хора без смислена работа, но вредни в това, което вършат. Примерно в занаятчийството какъв кариеризъм ? Върши работа майстора, чирака след него се учи и постепено придобива опит и става майстор, но това не е "кариера".

43

Анонимен

преди 1 година

До До 54. Човек не се ражда на тоя свят да работи за некой капиталист. Няма такива люпилни за работна ръка специално произвеждащи работници. Една система се сменя с друга. На много не им харесва но това е положението. Нещата непрекъснато се променят.

42

Анонимен

преди 1 година

Бездетните работоманяци от мъжки и женски пол трябва да са богати и да разполагат с абсолютно всички пари на планетата защото хилядолетно доказано бездетните жени и мъже са най-полезните чудотворци на Земята доброволно отказали се от това да имат деца за да правят ЧУДЕСА в полза на човеците....................Иначе се появява онзи червен идеолог англичанин казал още през 19 век че Войните са олицетворение на Господ защото чрез тях излишните човеци отиват в гробището и Войни без край трябват

41

Анонимен

преди 1 година

До До 54.Ади ся монархист ли си ?

40

До 54

преди 1 година

Вече няма капиталистически държави. Нито истински монархии. Вие наистина ли не осъзнавате че вече навсякъде е комунизъм? Глобален комунизъм. Щом една държава има социална система тя е комунистическа. При капитализма и монархията няма такива неща като социална система, държавно образование, държавно здравеопазване и така нататък. Това са комунистически конструкции измислени преди 100 години.

39

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 53. Те в "некомунистическите" държави всички жени си седят вкъщи и не ходят на работа. Ти поне талавизур не гледаш ли какво става по света ?

38

Анонимен

преди 1 година

Това жените да учат до 25 и после да работят на заплата го измислиха комунистите! Те са виновни за всичко. Преди да дойдат комунистите жените си стояха вкъщи и се грижеха за децата и домакинската работа. Изкарването на пари беше 100% мъжка работа. После като дойдоха комунистите казаха трябва равни права, жените да учат и да работят и ето до къде стигнахме. България е ярък пример как може една нация да се унищожи без война. Комунистите го направиха.

37

Анонимен

преди 1 година

До СТАНИ БОГАТ. Те са от "модерните" и "разкрепостените" и с "широк кръгозор" ако ги питаш.

36

Анонимен

преди 1 година

До Смук 48. Тотално и е зомбиран мозъка

35

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 47. В коментара ти нормалните глупости на търкалета.

34

Анонимен

преди 1 година

В коментарите нормалния сблъсък- бачкера склададжия с Е60 и 3к заплата и образования ИТ спец. Първият умира от яд, че вторият има жена от корица, че и с доход и кариера, а на Е60ката се возят само общи женички без пукната пара и без капка акъл.

33

Анонимен

преди 1 година

До ...Въобще не мисля пък да се съобразявам с теб.

32

Анонимен

преди 1 година

Днес практически семейства няма. Семейството е стълбът на обществото както са казали хората, понеже семейните са оттренирани "в щастие и несгоди" примерно както се казва в книгата, която им четат по време на сватбата, да се справят с всякакви проблеми. И да добият опит и да възпитат подходящо децата си. Пък сега всяка и се навирила опашката или всеки не му харесва вече нещо си вече в нея и хайде ще си ходим всеки по къщите. И всичко се струпва на децата съответно...