10

Анонимен

преди 1 година

А на Арестович ми хвръкна главата,че публикува в профил чети си,че укрнско ПВО е в бозата.Къде е истината?

9

Нагъл, по-, руснак

преди 1 година

Цитат: По думите на Небезня това се е случило, защото ракетата е била свалена от украинската противовъздушна отбрана. Аха, демек да не я бяхте закачили да си удари спокойно електроцентралата. Типично по монголо-комунистически.

8

999

преди 1 година

То същото го каза и 1 съветник на Зеленски и веднага го уволниха! Ракетата не е свалена, а ударена от украинската ПВО и затова е променила траекторията си. Очевидно е! Не оправдавам никого за войната!!!

7

Баба Радка

преди 1 година

И сега ще ги глобят 50 лв. за неправилно паркиране на летящи средства.

6

Юда

преди 1 година

На близкия до Зеленски , Арестович.вчера ми хвръкна главата щото си позволи да каже че украинците да свалили ракетата

5

Анонимен

преди 1 година

Аз за един прЕател да питам- нали голташка Русия каза как на ден 1 от войната унищожила на Украйна цялата ПВО и всяка доставка със западно оръжие в последствие?

4

Анонимен

преди 1 година

По фалшива организация от ООН в света няма !

3

Анонимен

преди 1 година

Тея па от ООН на кви се правят бе?Сърбите къде бе ,Ирак къде бяха ,при постоянна лисица къде бяха ?Смачканааа продажна организация с седалище Ню Йорк !

2

I'm impressed

преди 1 година

Пълен цирк! Сега чакаме и някоя терористична организация от близкия изток да поеме отговорност.Какво всъщност ни разиграват тук?

1

Анонимен

преди 1 година

САЩ ударно внасят руски петрол през Индия, заобикаляйки собствените си санкции. След това този петрол се продава вече като "американски" на наивниците от ЕС, но вече с огромни печалби за американските износители. Нито Русия, нито САЩ губят от санкциите. Губим само ние.