19

Анонимен

преди 1 година

България е била на първо място в а света по овцевъдство в Света !И населението е било мноооого по-малко

18

мен

преди 1 година

Аржентина ни залива с некачествено телешко!

17

Алекс

преди 1 година

До ИСТОРИЯ Днес си купих свинско и на етикета ясно пише,че е произведено в Испания.

16

Еми дааа

преди 1 година

Резултат от добре изпълнен дългосрочен план : птичи грип, свински грип, луда крава, *** грип....какви ли не простотии за да се избият на хората животните. Изкупуване на месо, мляко и всякаква земеделска продукция на безценица. Масово изкупуване на земеделски земи от 4-5 частни фирми. Цел-отказване на свободните земеделци, всичко да отиде в подставени частни фирми, постигане на зависимост. Не можеш да произвеждаш, трябва да купиш - цената "ние я определяме" не ти изнася, е...вече нямаш избор!

15

Анонимен

преди 1 година

Българина изяде замразеното месо от резерва на западняците.

14

Анонимен

преди 1 година

Европа унищожи животновъдството ни и сега могат да ни дават лошо месо.

13

Анонимен

преди 1 година

Българското е хубаво, но е само 30%. 70% са мъърша продавана на българския пазар. Абе вие четете ли изобщо???

12

Анонимен

преди 1 година

До ИСТОРИЯ: Кажи го това на "българския син"!!! Той смята, че месото тук е по-хубаво от на запад. Ама не помисля, че 70% от месото тук е вносен ***. И не може да чете явно! Само коментира.

11

ИСТОРИЯ

преди 1 година

ПП отмени Закона за изписване на произход на месото и местните продукти в България .Не купувайте месо от Полша и Испания = канцерогенно е .

10

Анонимен

преди 1 година

До Български син: Ако ми дадеш пари, ще си стоя на запад. В бедна България трудно се печелят. Факт е, че вносното месо от чужбина в България е престояло. Там е хубавото.

9

ффф

преди 1 година

Европейския пазар е отворено пространство.Но нашите животновъди от 10 дерета вода ще докарат,за да ни убедят,че нашето месо е по-качествено/което не е вярно/,че разходите са високи/ако може 1 кг.да го продават за 50 лв/,че работят на загуба.Аз съм на 65 г. и до сега съм гледал животни.За да е на загуба живтновъд,трябва да му откраднат стадата.Но българина е научен да "реве",не иска да плаща данъци,и мрази нармална норма на печалба.И сме много мързеливи.Затова гледаме само авантата.

8

Български син

преди 1 година

До 5 стои си на запад и не се обаждат тогава мужик, защо влизаш в Български сайтове чети си и си коментираи западните

7

Алекс

преди 1 година

Днес 17.01 си купих испанско свинско,което е пакетирано на 04.01 ,така че твърдението,че у нас се продава месо което не е продадено на Запад,не отговаря на истината.Дали прасето е гледано в Испания или България,разлика няма.Прасето си е прасе.Не разбирам защо родните производители не могат да работят в конкурентна среда.Данъците и заплатите са най-ниските в ЕС.

6

Анонимен

преди 1 година

Не знам африканската чума какво нанесе на свиневъдството,но герберската чума го унищожи тотално!

5

ЦСКА

преди 1 година

Злонамерени слухове, разпространявани само и само за да се дискредитират нашите привърженици. Вече никой от отбора, нито пък от феновете не е болен от африканска чума!

4

Анонимен

преди 1 година

А здрасти! Аз от 2-3 десетилетия едва ям месо в България, направо ми се повръща. Когато съм на запад си е съвсем друго.

3

Български син

преди 1 година

Верно е аз гледам малко земя със трайни насаждения, досега държавата не ми е дала една стотинка субсидии или каквито е да е помощи. Лошото е че сам не мога да я работя земята а вече никои не мога да наема за работа или искат много пари и не могат да свършат нищо или изобщо няма кои. Демокрация брат ценности повечето само тука шляпуркате и блогъри, инфлуенцари пълен леш

2

Анонимен

преди 1 година

то всичко от бг е с най-добро качество, а всички останали от света са пррости и там са на-гадните неща и гледат да ни унищожат, нали така

1

Анонимен

преди 1 година

Де ,да беше,само месо :)))