72

Анонимен

преди 1 година

Сега правят само кексза пари с гумички и затова няма и деца. Ако остане живо някое дете е извънбрачно случайно ако не е направила аборт.

71

До 85

преди 1 година

Това за мими фризьорката колко съм го чел, да не ти казвам. А не се заяждам с тебе, а само те уведомявам колко си прозрачен. Всичките тъпотии написани в един и същи стил с цел заяждане с нормалните коментиращи тук. Това е от мен, отивам да си вдигам квалификацията, досвидания.

70

до 86

преди 1 година

Айде, започвай бунта да те видя. Тоя страхливец не смее да се бори за адекватен доход, по-нисък от тревата на работа, бунтове ще ми вдига. Смешка тотална. Ще мълчиш цял живот- такива сте бедняците масово. Страхливци. бият дете на улицата- подминавате от страх. Закъсал човек с кола- подминавате, че не ви се занимава. Иначе морал по цял ден из интернет.

69

Анонимен

преди 1 година

200000 се осигуряват над максимума в България, който е 3400. Дори и да приемем, че са само в София, пак излиза един на 10. И то не говорим за 10000, а за 2600 чист доход.

68

HELL

преди 1 година

До 82 " Справка НСИ- 200 000 души у нас имат доход над 11000лв.." - хахахахахаххахахахахахахахаха. Май не схващаш на къде клони ВЕЗНАТА. Не да ти подскажа като Южна Америка целия континет. Всички държави имаъ точно този проблем свеъх богати(които се хвалят с наглостата) срещу свръх бендни. А там започват бунтова продати такива като теб. Нека да преведа HELL - АДА!!!

67

Анонимен

преди 1 година

По-долу написах 1 единствен коментар, че дете се ражда, когато родителите имат адекватен доход и изградена кариера и по добър стар обичай се започнаха цифрите и заяжданиците. Бих се разграничил от коментарите за 3к в склада и подобни- написах за Мими фризьорката не за друго, а защото съпругата ми има подобна приятелка, която рано-рано роди и хвърли детето на бабите. От него не стана нищо- свърши в затвора още на 18.

66

Анонимен

преди 1 година

Раждане в Надежда е 3070 лева. Раждане в Щерев е 4500. Вита 2600.

65

До 81

преди 1 година

Въй как се ядоса хахах. Беги сега да си вдигнеш квилификацията още, че да се успокоиш.

64

до 80

преди 1 година

И кое е смешното? Че имате ниска самооценка ли?! За мен 10000лв. заплата в София са една нормална цифра за добър живот. Справка НСИ- 200 000 души у нас имат доход над 11000лв..

63

HELL

преди 1 година

До 78" А без да съм написала долните коментари, смело заявявам, че 10000лв. месечен доход са малко пари за мен самата. Нормален доход за София за всеки образован човек." - Не можах да се сдържа. ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХААХАХАХАХ

62

до 76

преди 1 година

Абсолютни глупости. В топ частна болница във ВИП стая раждането е под 3к, седнала да говори в майчин дом как било 3к... Нещо си изперкала ми се струва. А да не говорим, че ВСИЧКИ имаме интернет и с 2 клика отваряме няколко болници и гледаме ценоразписа.

61

до 74

преди 1 година

2-3000лв. са пари. Добра заплата за студент 1ви курс, който иска да не товари родителите си. Ако си над 25 и взимаш толкова, хич не е зле да потърсиш вината някъде в себе си. А без да съм написала долните коментари, смело заявявам, че 10000лв. месечен доход са малко пари за мен самата. Нормален доход за София за всеки образован човек.

60

70

преди 1 година

В началото беше интересен с това лафче, ама вече дразниш. Не ми ги притиквай тия, че няколко души пишат едно и също. Иначе ако си ши зофреник, тогава съм съгласен, че има няколко души, но само в главата ти.

59

Анонимен

преди 1 година

До до 65, още си пазя касовата бележка. Варна, Майчин дом :) точно преди 13 години. Вярвам на банковата си сметка, не на лаладжии в интернет! С напълно платени здравни! От както съществува НЗОК!

58

до 65

преди 1 година

Без глупости, много моля! С частно осигуряване раждането се покрива напълно (айде до 1500-2000лв.). В Правителствена (Лозенец), където родих 2 деца- прекраснен екип имат, се плащаше около 800лв. за раждане и 800- за проследяване. Идеално помня как до стотинка ми го покри застрахователят. А в Майчин дом всичко е безплатно. Къде и какво сте раждала не зная.

57

До 57

преди 1 година

Той даже ВПН ползва да си плющи плюсчета. Няма такъв *** хахах

56

do 66

преди 1 година

Те са няколко тези с 3к заплата, БМВ-то и склада. Честно казано и аз им ги чета приказките и има доста доза истина там. Обикновено БМВ (стари модели на 10+ години) карат топ ceляците у нас. Логично е да работят по складове. А човек, ако има желание, би изкарал и доста повече от 3к на месец в един склад. Особено с извънреден труд, който се плаща по 1.5-2 отгоре. Като студент работих в склад, та от личен опит споделям, че още преди 12 години изкарвах по 2-3к с лекота от черен труд.

55

Анонимен

преди 1 година

казвам и си правете извода, зад граница има над 2 млн българи, докато тук останаха само 6 млн. Скоро това ще е 5 млн в БГ и 3 млн зад граница и така, държавата потъва затъва пропада, загива и на никой не му пука. НИКОЙ!

54

Анонимен

преди 1 година

В кои квартали има градина, че не се сещам. В район Витоша имаше 3 места за 84 деца. За дъщеря ми си сменихме адреса и кандидатствахме в Дружба. Там бяха 37 деца за 14 места. Много интересно кои са тези квартали с много градини.

53

Роза

преди 1 година

Един от най-големите грехове на "демокрацията" у нас беше,че направи проблематично раждането и отглеждането на деца-най-вече поради социални причини.И все пак....лично аз от собствен опит казвам,че който не е изгледал дете и не му се е радвал как расте,голямо щастие е пропуснал!