40

Анонимен

преди 1 година

Аха, убаво направи Зеленски за Украйна, на практика я унищожава.

39

Българин

преди 1 година

Е защо? Мъск за колко избити украинци е виновен?

38

Анонимен

преди 1 година

До 37:Коментира един,на който му плащат пари да пише против Русия и е турчин.Има и програмка за лайкове.Денонощно не спи.По принцип са трима и на смени пускат укто пропаганда.Целта е както газа спряха и минахме на турски така и да е с петрола,а ако ни изнесат всички оръжия и ни оставят беззащитни може и да ни накарат директно да се предаваме на съседите...

37

Анонимен

преди 1 година

До Хай живе Украiна!Ето за това започна войната,заради гнуснави нацисти като тебе!Лошото е,че ти гнилоч не си там да отстояваш с оръжие,а мърсиш и тук,лошото е,че заради гнус като тебе,обикновените,свестни украинци страдат!

36

Анонимен

преди 1 година

Бла бла бла. Много хубаво старлинк. Тогава що укритата губят? Що нямат ток? Що милиони избягаха в Европата и няма да се връщат? А ние тука да четем пропагандичка, да замазваме поредното отстъпление на укритата. Иначе браво на Мъск - изби инвестицията, че и направи милиарди на гърба на военолюбците.

35

Анонимен

преди 1 година

Коментират невежи хора които не само не са били в Русия . Но не са направили труда да видят и снимки и картинки , клипове в интернет пример за университетите .. Умнокрасивитета ако види снимки на руските университети , новите сгради и ще получи нервна криза..

34

Анонимен

преди 1 година

Евреина със свастиките направи украинците на пушечно месо. Зеленски съсипа Украйна, както Илон Мъск съсипа Туйтър. Невероятно е как хората се връзват на лъжите на тези двама комици и цели народи изчезват, заради тях.

33

Русофобията е болест

преди 1 година

Коментират тук хора, които никога не са били в Русия, не познават руснаци, не познават историята, уникални невежества. Тук коментират индивиди, на които бащите им, дедовците им и пoдкупени медии са им казали, че Русия е лоша. И сега спамятсупер нeграмотнo. Сините каски ви оправиха изодзадзе. Вие всички сте едно прoмито гoмно нищо повече! Дeбиляги!

32

Анонимен

преди 1 година

До Хай живе Украiна! Това предсмъртен вик на умряло ли беше.. Искате не искате Русия ще победи не само Украйна но и целия запад заедно със САЩ

31

Анонимен

преди 1 година

А за благодарност укрите го оплюха...Загуби милиарди.

30

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен ***,не сме путинисти,а и не нарочваме всеки с мнение различно от нашето!Кога започна войната и как, ти неостър ли си по рождение или само си хвърляш слюнките тук?

29

преди 1 година

Войната в Украйна показа технологичната изостаналост на Русия това никой не може да отрече, даже и руснаците

28

Анонимен

преди 1 година

при два пъти по-малко население Русия произвежда с 30% повече инженери отколкото САЩ.. И така е последните 10-15години .. Руските университети са напълно обновени с нови модерни сгради , Строят се и нови цели научни градове пример Иннополис Казан, Далекоизточния университет.

27

Дед МорозЪ

преди 1 година

Да Умрат ВСИЧКИ УКРАИНЦИ

26

Анонимен

преди 1 година

от Инженерите лесно могат да намерят работа в чужбина само програмистите , а какво става с другите инженери механика , електро и физици - остават в Русия..

25

Слугата на Пентагона

преди 1 година

Хахахааа...пълни глупости сте написали ве буахахаааа...и кое му е енигмата на тоя продукт мъск.Всичко за него е ясно.

24

Гиб Мелсън

преди 1 година

Очевидно е, че старлинк е безполезен срещу музикантите от "Вагнер".

23

Иван

преди 1 година

Ако не се драска и врещи за Украйна не всеки ден а всеки час , на никой българин не му пука ....малко са нашите проблеми

22

Анонимен

преди 1 година

САЩ нали казаха, работещите американски инженери и специалисти в Китай да се махнат от там. Никой не се подчини всички продължават да работят в Китай.

21

Анонимен

преди 1 година

Русия не може да промени тези руснаци които по някаква причина се мислят за украинци но може да ги преъзпита, това е напълно възможно за едно поколение. Разбира се без тези които са участвали в углавни престъпления, които са чупили крайници и кастрирали, за тях няма да има никаква милост.