17

Анонимен

преди 1 година

Историята ще запомни - ГЕРБ заедно с ДПС свалиха РЕДОВНОТО правителство на Р БЪЛГАРИЯ. Сега да направят свое или да си понесат последствията.

16

Анонимен

преди 1 година

12 години безогледно краде и източване на Държавата от Шайката на Про стия, няма как да се оправи за 6 месеца.

15

Анонимен

преди 1 година

Е, нали точно вие герберите ревете как Промяната ви свалила от власт. Истината е, че те си спечелиха Редовните парламентарни избори, а вие с ДПС ги свалихте, защото ви затвориха кранчетата.

14

клубДондуков 52

преди 1 година

За аферите на Надето и няколко други известни уж демократични кадри още бивол писаха навремето, но хората са късопаметни и забравят явно как НПО-тата от клуб Дондуков 53 източваха държавата със силно завишени цени за фалшиви проекти и то главно в министерствата, където властваше ГЕРБ. Имаше разследване и на ОЛАФ за злоупотреби.

13

Анонимен

преди 1 година

ПП управляваха само 6 месеца. И след като отказаха да дават рушвет на мафията, Радев и ББ свалиха легитимно избрано правителство. Чрез ИТН.

12

Анонимен

преди 1 година

Служебното правителство се справя по-добре от всички други досег. Аз съм да остане.

11

Анонимен

преди 1 година

Все едни и същи маймуни са заели плодоносните върхове на дървото, независимо дали е социализъм, демокрация или комунизъм! Най-големите комунисти станаха върли капиталисти, така е. Към тях се добавиха и реститути -демократи и разбира се мутри и мутреси.

10

Анонимен

преди 1 година

Доверието в ГЕРБ ще продължава да спада. ГЕРБ са виновни за поредицата избори, те свалиха редовното правителство на ПП, защото видяха, че ще трябва да отговарят за безобразията, които направиха от 2009 г. до 2021 г. За тези години нищо не помръдна напред: доходите станаха по-ниски спрямо средните в ЕС, не построиха нито една магистрала, въпреки обещанията, като се започне от Плевнелиев и се завърши с Борисов, не въведоха електронното управление, въпреки похарчените 3 милиарда лева, здравеопазването е в будна кома, както и образованието, заради тях не ни приемат в Шенген, въпреки че Цветанов и

9

да

преди 1 година

чудесно! да си останем тогава президентска република каквато сме сега, без вас работите вървят добре! просто се махайте, некадърници и кавгаджии!

8

Анонимен

преди 1 година

Никой не иска да управлява в криза. Дори тлъстия колекционер на кюлчета, вечно жаден за власт и пари. Скрил се е в Зайчарника повече от месец.

7

Анонимен

преди 1 година

Имаше работещо правителство, но вие го свалихте, щото ви секна милионите от "Капитан Андреево" . Явно ви светна, че те никога няма да се "разберат" с вас и не подлежат на обработка. Най ме е яд за захванатото от Божидар Божанов за електронното правителство, дето го чакаме от 2 десетилетия, и то, плащайки си милиарди. А и тъкмо се озъбихме на рашисткия терорист и тръгнахме към освобождение, и пак ни завлачиха в рашисткото блато - ГЕРБ, Д(п)С и креатурата им - "партията" на чал_гаропитека

6

Анонимен

преди 1 година

след като го хванаха в корупция вече не може да участва в каквото и да е правителство .

5

Бебо

преди 1 година

Тази ситуация устройва всички политици, то и бюджет няма да има, в мътна вода най-лесно се лови риба.

4

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ-ДПС няма да се откажат от властта на каквато и да е цена. Дори да затрият напълно България.

3

да знаете

преди 1 година

С онова от Банкя като мераклия за Началник на държавата, редовно правителство никога нЕма да има.

2

хи-хи-хииии.........

преди 1 година

Мравояда.............

1

Дарител

преди 1 година

Ристе, приемаш ли дарения? Ама са в крипто коини да знаеш.