183

Хуманен убиец

преди 1 година

До Мишо - Да, убиха диктатори и престъпници, които водеха политика на геноцид. Бин Ладин и доста от съпортърите му бяха изтребени. Ладен беше терорист и може би "неправилно" го отстреляха, криейки се зад жените си от страх и ужас, че няма къде да се маскира. Следващият който трябва да отстрелят е джуджака, и ако неговите хора не го претрепят, НАТО ще свърши работата. Надали ще се стигне до Хага. В Хага ще замине Готвача и путинската шайка карашик с Коня и останалите джуджаци.

182

Анонимен

преди 1 година

Кой е по-добрия? Какво ти говори кристалната топка?

181

По-добрия

преди 1 година

ще спечели! Доброто ще победи злото!

180

Анонимен

преди 1 година

Да живее зелето и всичките му поддръжници, гробари!

179

Анонимен

преди 1 година

До Мишо - Милошевич си умря от високо кръвно .

178

Анонимен

преди 1 година

да късат докато съвсем ви скъсат -украински нозисти...вие като убивахте хора в Домбас 8 г ...си мислехте че Сащ ще ви опази от възмездие..ето ви сега нац изъм

177

Анонимен

преди 1 година

И какво са виновни руснаците, че зеления не им пращал провизии, муниции и спални чували, а само дрънка глупости и проси кинти.. ...

176

Анонимен

преди 1 година

До Washington Post - Тези двамата дето ги споменаваш казаха и нещо друго но това другото не искаш да го кажеш .

175

Агенция ЕЖК,

преди 1 година

с вечерните покраински приказки за лека нощ деца...

174

Мишо

преди 1 година

Тук някой ви пише за съд в Хага. Какво право и легитимност имат тези терористи, а по друг начин не мога да ги назова, да съдят те хора?! Тези сами си пишат законите и сами си ги прилагат. Как те могат да налагат екстериториално право на други държави! Фалш, лицемерие и диктатура! Разкъсаха Югославия, убиха Милошевич. Кадафи просто го застреляха, Садам го обесиха. Хуманисти!!!!!Нагли, наглеци искащи да подчинят на своята воля целия свят.

173

Съветски гном

преди 1 година

До Пян_Гъ - Ами, защо рИвете, съветските сурдинки? Нали за три дни превзехте Киев и за една неделя - цяла Украйна. Що сега се оплаквате и ползвате бъдеЩЕ време. Нещо логиката ви е много тривиална и куца яко.

172

Анонимен

преди 1 година

До 198.. Да не би краварите да убиват по хуманно и безболезнено..

171

Красимир

преди 1 година

Какво биха правили с Украйна руснаците, ако спечелят войната? Няма да стане, но просто се питам - ако искат да я превърнат в използваема територия с население работещо и плащащо данъци, трябва да възстановят предприятията, инфраструктурата, да създадат условия за възстановяване на разрушено. Трябва да превърнат военолюбивите украинци в послушни поданици, да ги накарат да забравят убитите роднини, преживените мъки, униженията и рашиските издевателства, както и руското удоволствие от това?

170

Анонимен

преди 1 година

Да се бяха придържали към минските споразумения..

169

Анонимен

преди 1 година

Какви са тези лъжливи статии ,водят се градски боеве , вагнеровците идват по 15-20 човека на групи и ако успеят да заемат някакви позиции добре обикновенно ги опукват и чакат следващите .Един украински офицер показа видео как руснак останал сам бяга между окопите и не знае какво да прави видя дрона че виси над позицията му и замаха с ръце в знак че се предава .Оставиха го жив а видеото събра милиони гледания .

168

До Анонимен

преди 1 година

Ти си жалко путлеристко ***. Подиграваш се на украинските войници,но ако на тебе се наложи да защитаваш родината си,ще се насереш от страх и ще избягаш или ще се предадеш.

167

Тунузгизлия

преди 1 година

До Анонимен 185 - "Голям камък хвърли, голям приказка не казвай!" Народна поговорка.

166

Анонимен

преди 1 година

Украйна е краткосрочен проект. Населението е разделено на две - едните с пасионарна омраза към Русия, в другите животински страх. Такова общество рано или късно ще се взриви и ще изкипи, то е нестабилно от вътре, то се държи единствено на пасионарна омраза. Това не е интереса на Украйна. Русия не може да спре до където е стигнала и да остави такава Украйна да съществува на границата си.

165

Гиб Мелсън

преди 1 година

Не е ли трогателно украинец да обяснява на немци колко лоши и опасни са руснаците? Все едно немците не са го яли и те руския. Удивително е, че винаги през определен период от време се намират кандидати да се преборят с руснаците. Според мен следващите кандидати за слава след украинците ще са поляците.

164

Анонимен

преди 1 година

Спокойно извънземните контролират всичко