164

да

преди 1 година

САЩ са най-голямото зло за човечеството! зеления плъх повярва на тяхните лъжи и ще страда народа!

163

Анонимен

преди 1 година

Пожелавам на цяла Европа мир и просперитет, включително и на Русия, а на тези, които ръсят злоба, омраза,. грозни приказки, русофобия и всяват раздори чрез русофобия, да им се връща от същотото!

162

Анонимен

преди 1 година

Еееейййй,тая англо-санксонска мафия голям мерак има Русия да спре да съществува та да могат да им заграбят ресурсите и да ги направят роби,както нас направиха,ама Русия нито Либия,нито Сирия и голям зор ще видят.

161

Джеджето Хаяско

преди 1 година

До БРЕЙ БРЕЙ -- Вие тая Украйна я дъвчете от една година - скоро ще празнуваме пабедата на Рассия над Украйна - и така зациклихте, че ви очакват още много прегрупирания. Нито Киев е ваш, нито Одеса, а скоро Украйна ще е в ЕС и задължително НАТО-вска държава. Няма бягане. Путин направи фатална грешка и голяма услуга на Запада.

160

...

преди 1 година

Много правиле обзор на нещата! :) и тоя път, въпреки продажноста на разни путинофили тука, ние сме на правилната страна! И мога да кажа, че вече няколко пъти сме били на страната на рашистан! и видях до къде ни докара това! Та сега е задължително да ритнем столчето под краката на тия обесници от руската федерция!!! Инак ни очаква нещо като в северна корея! дето вся продаващ БГ питинофил тука се опитва да изкара като в рая, пък нито едно продажен путинофил не ще да иде да живее там!

159

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Ами такава е статистиката и така беше, преди Перестройката, Русия е била втората икономически силна държава в света, след САЩ ! Или ти си мислиш, че само България е произвеждала, търгувала и изнасяла продукция?

158

БРЕЙ БРЕЙ

преди 1 година

Тези сценарии са прогнозирани от СВЕТОВО-ИЗВЕСТНАТА Ана Каприле така ли ???Тц-Тц-Тц-Тц. !!!!А прогноза за Украйна има ли, или понеже много скоро Украйна няма да я има - няма и профноза за нея ???Ало СВЕТОВО-ИЗВЕСТНАТА айде де ????

157

Анонимен

преди 1 година

До 175До Анонимен Може да пишеш колкото си искаш глупости, но Русия беше силно развита икономически държава преди Перестройката , наравно със САЩ или втора след САЩ, )))))))По-голяма тъпня, не бях чел, да не говорим, че нямаше РъФъ, а СССР.

156

Анонимен

преди 1 година

Как е неудачници, бистрите ли световната политика хахаха

155

Няма 3 сценария

преди 1 година

Няма даже и един. Никой, нищо не може да каже предварително.

154

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Може да пишеш колкото си искаш глупости, но Русия беше силно развита икономически държава преди Перестройката , наравно със САЩ или втора след САЩ, такава е статистиката. Така че , да ми говориш за "изостанала" Русия, на която дължиш дори цъкането на лампата си в стаята и електрическата си система, е тъпо!

153

Анонимен

преди 1 година

Преподобна Стойна го е видяла - Русия ще бъде бита и смачкана и дълго време няма да е фактор. И времето на предсказанието съвпада със събитията сега. Така че с очите си ще видим унищожението на империята на злото. Добре, че свестните интелигентни руснаци са извън Мордор и така има шанс Русия да бъде изградена отново като нормална европейска държава. Сега джуджи чисти руския генофонд от ор_ки. Слава на Украйна, слава на героите!

152

абе

преди 1 година

главния сценарист се нарича владимир путин! а какво ще си дрънкате на запад - дрънкайте си! кучетата лаят, кервана си върви!

151

Анонимен

преди 1 година

Трябва да се изловят тези, които леят и насаждат непрекъснато омраза и русофобия, а също и използват русофобията за лични печалби и русофобията като оръжие срещу трети държави, като ги изловите и ги затворите по затвотите и им спрете лапачката, Европа и света ще миряса от тези бесове и агресивни хора, че ни писна с това да се занимаваме, вместо със собствените си проблеми в собствените си държави! Писна ни!

150

Анонимен

преди 1 година

До Ракети с атом Абе дyдук ако не е запада Русия щеше да изнася само кожи и дървен материал както в 19 век. Заинтересувай се малко кой направи т.н. сталинска индустриализация не си мисли че е Сталин. Заинтересувай се кой разработи твоите прехвалени руски ресурси? Ако се интересуваше малко повече щеше да знаеш че днес цената на газа в Европа е толкова колкото преди година. Не виждам защо запада трябва да обикаля като хиена след като и без твоята Русия има достатъчно ресурси в света.

149

бай Гошо

преди 1 година

да де, ама за бъдещето на САЩ има пък само един сценарий

148

дедо Груйо

преди 1 година

Най-добрия сценарий за Блатная е вътрешен преврат и чистене на *** и фашаги. Веднъж завинаги да тръгнат от блатото.

147

Кора ми Анко

преди 1 година

Русия ке се разпадне

146

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен-2Русия е европейска държава и винаги е била, съществува на картата като държава още от времето, когато Европа е била съставена предимно от феодални владения и държавите в европа , са били на брой, по-малко от пръстите на едната ти ръка, Русия и географски е в Европа и заема около една трета от територията на континента Европа, исторически също, а Полша е създадена откъсвайки се от Русия и поляците, също са руснаци по произход, също и украинците са руснаци по произход!

145

Анонимен

преди 1 година

Оня ден един от мобилизираните се е самоубил защото овцеебите на Кадиров са го взели за овца. Човекът е оставил съобщение до жена си и двете си деца че повече не може да живее така.